linistiti-ma si pe mine,va rog

linistiti-ma si pe mine,va rog | Autor: laurabb

Link direct la acest mesaj

mi-am pus o punte de portelan (3 dinti),pe baza de metal..
acum observ ca gingia din dreptul lor s-a colorat putin in cenusiu,...este normal?sant speriata ,poate metalele astea din gura sant toxice?elimina ioni,care se duc in organism?paote imi dau oboseala?
Tot dau search pe Internet,dar nu am gasit mare lucru despre asta,mai mult spun de amalgame.Am gasit undeva un studiu care demomnstra legatura dintre nichelul din coroane si aparitia cancerului la san....
daca este cineva peaici dentist ,m-as bucura f mult.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Am si eu o coronita la un dinte din metal si gingia din jur s a innegrit la fel ca la tine. Un medic dentist mi a zis ca ar tb schimbata, deaorece cica intr adevar metalul ala se dizolva incet incet si patrunde in organism si cica e toxic. Acum...asta mi a zis, dar eu cred ca e adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

eu de-abia am pus lucrarea ,asa ca ,cum sa o schimb?am dat o gramada de bani pe ea...!
m-ai nelinistit si mai tare...brrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

S-ar putea sa fi alergica la metal si ar trebui sa vorbesti cu doctorul care ti-a montat lucrarea.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

quote:
Originally posted by laurabb

eu de-abia am pus lucrarea ,asa ca ,cum sa o schimb?am dat o gramada de bani pe ea...!
m-ai nelinistit si mai tare...brrrr

Sorry..dar asta mi a zis. Oricum si eu sunt destul de ingrijorata...nici mie nu mi convine ca am dat si bani si acum ar tb. schimbata. Offf...oricum la tine daca de abia e pusa, s-ar putea intr-adevar sa fii alergica la metal cum a zis Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Nu sunt medic, dar am si eu o maselutza de portzelan. Si ma gandesc ca gingia din dreptul ei are alta culoare pt. simplul fapt ca partea care este introdusa sub dintele/maseaua respectiva, este inchisa la culoare, este metalul respectiv. Si poate din aceasta cauza pare si gingia mai inchisa, pt. ca are ceva inchis sub ea... o banuiala!

Mergi la inceput