Recomadari doctori la Biomedica?

Recomadari doctori la Biomedica? | Autor: Natasa

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa ajung la Biomedica sa fac o cauterizare si as avea nevoie de un doctor ginecolog bun, daca aveti idee cumva. Multumesc frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Prietena mea are ca ginecolog pe doctorita Pasarin, stiu ca acum 1 an era la Biomedica. Este tanara si competenta, mai lucreaza si la CFR2. Sanatate multa!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

eu, una, ma abtin in privinta dr. Pasarin... anul trecut, am pierdut o sarcina la doua zile dupa controlul de la ea, control la care totul era "perfect". asta ca sa nu mai spun ca m-a intrebat de cum am intrat pe usa la recomandarea cui am ajuns la ea si mi-a dat trimitere pt. analize numai la medsana (cu care ea, probabil, avea contract)!
probabil, depinde de norocul fiecaruia.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

13+

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri! Ma pregateam sa sun sa ma programez si mi s-a dus din elan :) Doctorul meu m-a trimis la cineva de acolo, Manuela Russu, dar cind am nascut cucoana asta s-a purtat execrabil si nu am chef sa dau banii sa merg la o scirba de om. MAi astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpioara spune:

Manuela Russu sau Viorica Russu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Amandoua sunt sotiile patronilor?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Manuela RUssu, de ea va povesteam.
De Luca Vasile stiti ceva? (de la aceeasi clinica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shama spune:

Draga Natasa, iti impartasesc intru totul parerea despre persoana Manuela Russu. Eu am mers la ea in primele 3 luni de sarcina si am renuntat pentru ca facea niste comentarii absolut deplasate iar la ultima discutie cu ea m-a facut de am plecat plingind pe strada ca imi tot impuia capul ca sarcina mea putea avea riscuri mari, ca pot face un copil cu malformatii.
Eu mergeam la Biomedica la ea. Nici de doctorita Pasarin nu am auzit lucruri foarte bune dar nici nu am fost la ea.

In schimb, va recomand doctorita Corina Grigoriu de la Centrul Unirea si Municipal. Excelenta prestatie profesionala si un comportament absolut firesc si amabil. Nu simti nici o clipa sentimentul de umilire sau indiferenta pe care il ai cu alti ginecologi. In plus, mie mi-a placut faptul ca vorbeste domnule cu tine si iti povesteste ce se intimpla, de ce iti trebuie anumite analize sau tratamente. In general doctorii de la noi sint mu#355;i si aroganti. Cu cit sint mai scoli#355;i, mai implicati in tot felul de activitati profesionale, cu atit unii dintre ei sint mai distanti si tacuti cu pacientii.

Eu mi-am facut mai demult o cauterizare la doctorita Mihaela Popescu de la Medicover si a fost bine. Dar, am fost doar de doua ori la ea.

Mergi la inceput