Vine barza?(34)
Raspunsuri - Pagina 27
bebika spune:
Si eu ca si voi toate abia astept sa va dau vestea cea mare.....
Sper sa fie cu noroc luna aceasta ![]()
Maine plec din tara asa ca pe cand ma intorc sper sa va dau vestea cea mare.........
Daca nu 
Va 

pe toate
Ne auzim peste 1 saptamana cand ma intorc 
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ADA72 spune:
Fetelor, la fix o saptamna mi-a venit, desi asa intarziere n-am avut decat 7 ani in urma cand eram gravida
. Asta este, poatedin cauza stimularii, habar nu am, dar o iau de la capat cu speranta. Va pup
RAMONELLA spune:
Salutare!
Eu am facut dimineata un test Ozone,betisor si a aparut a 2-a liniuta pala in primele 5 minute.E ca la testele de ovulatie slab pozitive.Sunt in Z10 dupa ovulatie.
Voi ce ziceti,oare e bebe??
in asteptarea gemenilor 

http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png
ancadragoman spune:
Ada imi pare rau iubita ,te asteptam la Aspirante optimiste.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
blueeyes2003 spune:
Eu iti recomand SureCheck.
Mie mi-a iesit pozitiv din prima zi de intarziere.Iti tin pumnii sa iti iasa II
Mirela

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
irlandeza spune:
Bufi, Clear Blue, chiar daca-i mai scumpitel. Sau First Response.
Bafta multa.
Noi 2 singurei
blueeyes2003 spune:
First Response se gaseste in Romania?
Nu am stiut!
Mirela

"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
alealecs spune:
Buna, mamici sau viitoare fericite!
M-am inscris si eu pe aici...sa ma mai relaxez. Pe scurt: Acum 7 luni: sarcina extrauterina (rezultat: am ramas "intr-o trompa")...dar nu m-am lasat asa usor. Luna aceasta...azi am 6 zile intarziere CM...test pozitiv....si stres cat china...o fi iar extrauterina? Bafta tuturor si va felicit pentru atmosfera de prietenie creata aici! Pupilici.
baby_r7 spune:
ALEALECS,
repede la dr. sa vezi cum e.
daca e bebe te felicit din toata inimioara mea, dar daca nu e si e extrauterina bine ca o descoperi din timp.
sper sa fie bebe totusi.

VREAU UN BEBE IN 2007!!!!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png