Este tarziu pt.rezervarea restaurantului ???

Este tarziu pt.rezervarea restaurantului ??? | Autor: canne-marie

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,mai vin si eu cu o intrebare , este tarziu acum in ianuarie pentru a-ti rezerva un restaurant prin lunile setembrie la sfarsit , octombrie tot si inceputul lui noembrie,am vazut ca in noembrie nu este asa batalie pe restautante,va rog sa ma ajuta-ti si pe mine cu un sfat.
Va multumesc.
va pup

annes

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Este cam tarzior ce-i drept, sanse sa gasesti sambata sunt cam putine. Cam ce fel de local te-ar interesa si pt cate persoane? Poate imi vine vreo idee si iti dau cateva repere.

quote:
Initial creeata de canne-marie

Buna fetele,mai vin si eu cu o intrebare , este tarziu acum in ianuarie pentru a-ti rezerva un restaurant prin lunile setembrie la sfarsit , octombrie tot si inceputul lui noembrie,am vazut ca in noembrie nu este asa batalie pe restautante,va rog sa ma ajuta-ti si pe mine cu un sfat.
Va multumesc.
va pup

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

cam in jur de 80- 100 de persoane, eu am o varianta de restaurant,dar marea problema acolo este daca mai pot gasi sambata, ca duminica ar gasi dar nu vrem avand in vedere ca imi vin invitati si din tara si este obositor pt ei.
merci frumos pt sfaturi

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu stiu cum va fi la bucuresti, dar aici inca se mia gasesc locuri pe ici pe colo.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

la palat la mogosoaia ti-ar place?

quote:
Originally posted by canne-marie

cam in jur de 80- 100 de persoane, eu am o varianta de restaurant,dar marea problema acolo este daca mai pot gasi sambata, ca duminica ar gasi dar nu vrem avand in vedere ca imi vin invitati si din tara si este obositor pt ei.
merci frumos pt sfaturi

annes

Mergi la inceput