Mamici de ianuarie-februarie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Deci nu mai stiu ce sa le mai fac uffff , cred ca ma las pagubasa.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

romaria nu stiu ce ai facut dar prima data se vad, sunt 2 pozici nu???

orcum are bb niste ochisori...m-am topit.

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

quote:
Originally posted by romaria

Ufff dar grea de cap sunt

poze

Aici se vad 2 poze - dulce fetita ,link-ul din ultimul mesaj nu merge.

Raluca 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor nu cred ca se poate lua concediu pe anul asta... pai in fiecare an ai dreptul la concediu, insa in cazul in care nu ati fost in concediu la sf. anului se platesc zilele sau iti iei concediul, in alt caz - acele zile raman nefolosite si se taie, deci nu se acumuleaza peste ani... in avand abia la inceputul anului nu ai cum sa stai in concediu ca el se da la anumite zile de munca in acel an... si daca nu ai muncit? dacamori? daca falimenteaza? Nu, nene! Dupa ce lucrez o parte - poti sa te mai si odihnesti!!!
Adela - eu am intrebat de taxe, zic daca ma apuca si ajung la spital - tre sa caut caserie ? sa platesc spitalizare ceva? si raspunsul a fost - in orice oras si orice spital din tara asta nasterea este gratuita, chiar daca esti si cetatean strain... nu conteaza, doar pentru araboaice exista nu stiu ce chestie separata ca la ei... cu coranul lor nu prea are dreptul alt barbat (medic) sa puna mana pe ele!!!!
Deci ca stai, ca nu stai la evidenta, ca ai medic, ca nu ai, nu conteaza - poti sa vii atunci din Turcia de la produs... nu are voie nimeni sa nu-ti dea dreptul de a naste, si chiar si ceza este gratuita in cazul in care te baga la aparat si vede ca nu e pozitia buna, sau alte treburi riscante... medicul de garda raspunde pentru orice pacient venit in timpul programului lui, chiar daca e operatie pe inima care necesita cheltuieli mari insa daca este urgenta si in competenta dr. - trebuie s-o faca!!!Fara bani! A ca dam noi la dr. nostru pentru ceza - este alta poveste, si ca le dai si la anestezisti - si la altii... tine de simtul nostru! Normal nu trebuie sa te duci decat cu burta si schimburi, chestii de igiena intima ale tale personale.. in rest ei sant obligati sa-ti dea tot! Si nu trebuie nici certificat de la munca... ca chiar daca nu muncesti tot nasti in maternitate, poti sa nu ai carte de munca, poti sa nu platesti CAS-urile la stat - cu conteaza orice cetatean este internat si mai ales aceptat la orice fel de nastere! Nu stiu cat de legale sant chitantele astea la spital... pai daca nu ai bani? ce nasti sub poarta spitalului!!! Nu, nene! oricine trebuie sa primeasca ajutorul necesar la orice ora si de orice fel!!!
am plecat pe canapea ca am mancat si ma trage la somn

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 38 sapt. si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Eu am pus mai multe sper acum sa se vada .

poze

Mergi la inceput

romaria acum cred ca nu sunt publice pizele pt ca nu se vaad

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

romaria, pozele se vad doar de pe pg 7. E tare dragalasa bebelina ta! Te ajuta mama? Te-as ruga sa pui la semnatura cate zile are fetita (imi e mai usor decat sa caut pe prima pg)

Mihaela 35+

Mergi la inceput

mai fetelor dar de gabi stiti ceva?????/

Marina 41 + Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Aiskutza ma bucur sa te vad ca esti bine...si bineinteles in sapt 37. Ce bine...uite asa am mai depasit un prag de siguranta .

Adela serios?! E prima oara cand aud asa ceva. In brasov "taxe" sunt doar la un salon de travaliu numit salonul orange unde esti singura in timpul travaliului si poate sta cu tine sotul de la inceput (cu acordul doctorului) si pe care scrie de fapt ca prezenta sotului e taxata cu 1 mil 500 mii (dar de fapt platesti salonul)...si apoi mai exista o rezerva ptr lauzie in care poti sta singura contracost. In rest...de alte taxe nu am auzit inca...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

FELICITARI !! pt
dianamizzi,
Salina,
maria_irina,
mamescu,
biadamin,
ramonaa,
kateryna
,sa va traisca bebelusii,sa creasca mari si sanatosi si frumosi!! sa doarma bine,sa fie mancaciosi !

maria irina,ai nascut la o zi dupa mine !! si o grasunica !!!!

adinush ce calma e ea ,fratilor !!!!!ne-a scris pana in ultima clipa.si e mai lenesa decat mine,ii e lene sa nasca,ca si mine sa vezi ce bine o sa fie totul!!
anis,cum te mai simti?
monu mie au inceput sa mi se umlfe si sa las tocurile dupa sapt 38.nici o grija !
ivona,mai ai un piculet!
ylilimic
,ce-ai mami cu visele alea??? e dela frica ta,din subconstient.
criss,nu v-am abandonat, am scris si la scutece,un mesaj,ca nu le scrisesem nimic la fetele de acolo.nu am putut intra pt ca am dureri ,nu am putut sta pe scaun,e prima oara cand pot,avia dupa o saptamana,pt ca ieri mi-au scos firele care ma stranbgeau prea tare,si de aceea aveam asa dureri.
romaria
am vazut bebe frumos !

am citit doar capitolul asta.am sa il citesc si pe cel din urma.

Mergi la inceput