ciclu ciudat

ciclu ciudat | Autor: lalalili

Link direct la acest mesaj

Buna! Sunt noua aici mi se spune Lacri iar numele meu de utilizator asa cum se vede este lalali.
Am si eu aceeasi problema ca si voi, imi doresc un copil dar intarzie sa apara( am 34 ani). Am fost am o trompa lipita dar a doua este f buna, asa mi s-a spus. Sotul meu are azospermie a facut ceva tratamente dar nu am avut nici un rezultat.
De mai mult timp am constatat ca perioada in care am ciclu este impartita in doua: in prima zi si a doua ciclu este normal in a treia zi se opreste ca zici ca s-a terminat si in a patra ma doare burta de parca acum abia mi-ar veni cilul si se porneste din nou. Mai dureaza dupa asta duoa zile. Am intrebat dr. ginecolog si mia zis ca nu-i nimic. ASA O FI? Va rog daca stiti mai multe despre acest subiect sa imi spuneti si mie.
Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LACRI,dragutza.in primul rand,bun venit pe intra la aspirante optimiste,sunt sigura ca vei gasi raspunsuri la intrebarile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

buna lalali si bine ai venit la

sa fiu in locul tau, as incerca o a doua opinie.

bafta, sa auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalalili spune:

Multumesc mult pentru urarile de bun venit!
Sa dea Dumnezeu sa fie asa cu spui Tia!
Mai astept poate imi raspunde un medic la intrebarea cu ciclul ca pe aici am intrebat de fapt la toti ginecologii pe la care am fost si nici unul nu m-a lamurit.
O ZI BUNA VA DORESC, ma duc la munca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

daca doresti un raspuns avizat, intreaba aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Wau !...Lalalili Parca ma vad pe mine. Eu am 36 si ceva , sotul azoospermie si eu cu cilclul tau ciudat. Pana acum o jumatate de an eram exact ca tine dar de at am ramas doar cu primele 2 zile. Si mi-e tare frica ca dispar si zilele astea. Dr mi-au spus ca nu conteaza cate zile ai sau cum e , important sa fie. Un alt dr cand mi-a spus sa-mi masor TB (temp bazala) mi-a spus sa iau in calcul primul ciclu de parca eu as fi avut 2. Eu sunt suspecta de chist hematic pe un ovar si deci e posibil sa am si endometrioza. Am dureri usoare la inceputul contactului sexual de cand ma stiu si cred ca din cauza ac chist hematic. Trompele nu stiu cat de bune sunt pt ca nu le-am verificat niciodata dar nici nu as suporta o HSG . Intentionez sa fac o laparoscopie dc se confirma ca am chist hematic . Tu la ce dr esti?
In legatura cu pb sotului tau poti intra si la sub "Azoospermie ". Un subiect de sprijin pt toate fetele al caror soti se confrunta cu ac pb. Intra si poate te vom ajuta cu cateva sfaturi. Poate ne spui la ce dr a fost sotul tau si ce tratamente, investigatii a facut.



Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalalili spune:

Salut Miki-Miki ! Eu sunt din Iasi. Nu stiu daca te ajuta dar iti spun ca dr. Ginecolog la care merg este Mihalceanu Elena iar dr. endocrinolog la care a mers sotul meu este Cristea. Eu am facut deja HSG si acolo s-a constatat ca am o trompa lipita de fapt nici nu se vedea la Hsg si mai aveam un polip cervical pe care l-am scos cu histoscopie. Apoi am facut 2 luni instilatii si mi-a zis sa in cerc sa rez problema sotului si apoi sa mai vin pe la ea. Sotul meu a facut tratament cu undestor dar nu a aparut nici o schimbare. Acum suntem intr-o perioada cand am luat o pauza de la acest gen de preocupari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Lalalili nu sunt din Iasi si nu cunosc dr aceia. Eu am fost numai in Buc pt investigatii. Ai dureri la contact sexual? Spui ca ai avut un polip si eu mai stiu ca at cand ai un polip ai si endometrul ingrosat (nu stiu sigur dc e o regula) , la tine asa a fost? Ma gandesc ca poate am si eu vre-un polip si endo ingrosat pt ca la mine acum dupa ce ca e putin cantitativ e si cam vascos.

Sotul tau a facut analize? Te rog intra la sub Azoospermie pt ca aici sunt of topic si nu pot scrie. Posteaza acolo analizele sotului sau si poate te voi putea ajuta cu cateva sfaturi. Din prima iti spun ca UNDESTORUL luat pe peroada lunga de timp da rezultate proaste. Scrie si in prospect ca da oligospermia (in cazul in care are normospermie). Mai bun e tribulus terestris care e natural. Te astept acolo.


Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

va rog sa continuati discutiile la subiectele consacrate. multumesc

Mergi la inceput