Mamici de ianuarie-februarie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
Daconst spune:
Neatza la toata lumea!
M-am trezit si eu si desi am dormit bine,parca tot as mai dormi.
Aseara am experimentat si eu o contractie,mai ciudata care a trecut cu exercitiile de respiratie invatate la curs.Apoi a inceput sa ma doara spatele.A prestat sotul masaj si acum sunt ok.
Eu tot ma gindesc ca sunt semne prevestitoare sarcinii.![]()
Fetele sa va traiasca puiutii...i-am vazut in poze,sunt niste scumpi.
Ylilimic,mor de ciuda cind te vad asa slaba...dar ma consolez ca la a doua sarcina o sa stiu sa ma pastrez si eu...daca va mai fi o a doua.![]()
Messo,te asteptam cu vesti bune...bafta!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 39+ 
adinush spune:
Hai ca a trecut si noaptea asta si n-am nascut
Mi se pare asa aiurea asteptarea asta,nu stiu cum dar vreau sa se termine cat mai repede.
Eu am avut o noapte tare naspa cu foieli si invarteli de m-am trezit mai obosita decat m-am culcat si cu niste dureri de burta..
Sa vedem ce ne aduce ziua de azi,m-as apuca de dez-impodobit bradul ca e asezat langa calorifer(a fost singurul loc available) si deja au inceput sa cada ace din el dar mi-e frica sa fac miscari bruste sa nu-i dau idei bebelinei
Adinush
40 fix fix cu
- Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie
adinush spune:
Aaa..si dupa ce de cateva luni ne hotarasem la un nume ne-am razgandit,Eileen s-a transformat in Ayleen ca draga,arata mai chic si Alexandra era o dragoste mai veche...Am asa un feeling ca o sa-l mai schimbam de vreo 2 ori pana se naste(nu mai zic ca nasii au tot batut apropouri mai mult decat subtile ca se asteapta sa-i punem un nume de la ei)
Adinush
40 fix fix cu
- Ayleen-Alexandra pana la proba contrarie
marinar spune:
neata
bai eu am dormit ca duda, acum m-am trezit si ma cam doare capul.
nici io n-am nascut si cum sotul imi zisese ca ieri sau azi nasc dar eu n-am nici un gand cica-i dau planurile peste cap ![]()
ieri cred ca am avut si eu contractii, asa niste dureri , intepaturi la interval de o ora si ceva. dop.... azi dimineata am avut ceva gelatinos pe tamponel dar fara firicele de sange asa ca nu stiu daca era din dop sau secretie.
Adina mai aveti ceva timp sa va hotarati la nume. ce naspa ca nasii asteapta sa puneti un nume al lor. ai nostri nu au avut asemenea pretentii.
Roandre, messa, bafta la dr, sa veniti cu vesti bune.
Marina
37+ sau mai mult
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
ylilimic spune:
roandre, messa, - dupa ce va intoarceti de la control sa ne dati de veste!
misha_tp - controlul tau nu era astazi? Eu parca asa am tinut minte... si atunci, te asteptam cu vesti...Bine, stiu ca sunt gravida si memoria imi joaca feste
roandre si dana - nici macar nu pot insista la fete sa priveasca poza mea, ca iar imi iau o portie de rosii in cap
Totusi, am ajuns la 12 kg, dintre care 2 luate numai de sarbatori... Si n-ati vazut picioarele! Am niste genunchi cat casa si o oglinda la baie care cuprinde TOOOOOT
Am zis ca-l mai duc pe bb 1 sapt si gata...nu mai e mult, nu?
adinush - mai este timp sa te hotarasti la nume, asa am fost noi la primul, dar nici acum nu pot spune ca suntem chiar impacati! 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
AMR 12 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
mamescu spune:
Fetelor,eu azi ma duc la Dr.Am DPN pe 6 si s-ar putea sa ma opreasca in spital azi.Tineti-mi pumnii ,caci am un morcov in fund cat bb din burtica.
Liuda,sa inteleg ca nu ai nimic in neregula la col din postarea ta,nu?Vezi PM-ul.Si am uitat sa iti spun ca nu conteaza greutatea la bb ci dezvoltarea organica.Mie chiar mi s-a facut o injectie pt dezv plamanilor atunci cand aveam dureri la 37 sapt si 5 zile.Acum depinde si de dr.Tu sa ai incredere in medicul ales caci asta e cel mai importatnt si bine ca am scapat amandoua de o nastere cu tampitii care au fost de garda de sarbatori.In rest,toate cele bune la toate!!!
irina ,39+5 si morcovul ei imens va pupa !
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.
Misha_tp spune:
mamescu, nastere usoara si un bebe sanatos! Vei naste cu Dr. Dimitriu? Te asteptam cu povestea nasterii.
31+
megbeng spune:
monu, dupa cum zicea si roandre, sunt maritte enzimele hepatice..insa nu alarmant..si DA, pot creste de la clexane, dar e ceva tranzitor si, mai ales daa tu te simti bine nu e cazul sa te alarmezi! vroiam sa te intreb ceva de clexane, daca tot esti in zona:
eu stiu ca se administreaza intr-un mod particular fata de alte injectii subcutanate, adica nu se scoate bula de aer din seringa preumpluta si se injecteaza perpendicular, nu tangential la piele..am vazut insa in spital asistente care nu faceau asa...tu cum ti le faci? sau cum iti sunt facute?
messa, da tu chiar esti huhurez..si la 3, si la 6 jumate tot pe net..eu pe la 2 ma bag in pat chiar daca nu mi-e somn si il cuprind pe al meu, ca mi-e asa drag cum doarme si ador asa, cu el in brate, de zici ca e ursul meu de plus...desigur, sotului nu-i convine, ca cica il inghesui si il chinui, da dupa ce adorm ma impinge el pe jumatatea mea de pat si dormim amnadoi linistiti...pana ma scol eu sa merg la buda si imi vine sa urlu de durre de spate, asta invariabil! iti tinem pumnii la control!
multumesc de informatiile cu umidificatorul
...am incercat cu un vas cu apa pus pe calorifer(doua, chiar, dar nu de ceramica) si nu s-a intamplat nimic...as cumpara de la ufesa, dar mai cercetez piata un pic
roandre, si tie bafta la control! la fel si tie, mamescu!
adinush, si la noi nasa batea ceva apropouri, da ne-am facut ca ploua..ea ar fi vrut sa-l cheme (si) mihnea pe bebe, dar noua nu ne place deloc numele asta..o sa fie matei. simplu! vroiam nume de sfant musai, da am vazut ca e pe 16 noiembrie sf evanghelist matei, chiar daca nu e asa popular ca ion, vasile gheorghe, stefan, constantin si altii de pe la noi
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

criss68 spune:
Neatza!
Nici eu nu dormeam azi noapte dar am preferat sa citesc decat sa mai dorm cu laptopul in pat, am observat ca micul zgomot care il scoate nu ma lasa sa ma odihnesc cum trebuie.
Monu, poate de-aia ai si mancarimile alea, fiindca ai transaminazele mari. Si eu am avut mancarimi prin lunile 5 si 6, dar la mine erau de la anemie, cum am luat Fe mi-a trecut. Si mie vroia sa-mi dea dr sa fac transaminazele, dar cand i-am zis ca eu am asemenea mancarimi de la Fe a renuntat. Tu iei Fe?
Marinar, daca e gelatina, e dopul! nu conteaza ca e cu firisoare de sange sau nu. Insa tot nu inseamna ca nasti azi!
Adinush, iti tinem pumnii sa se termine cu bine indiferent cum. 
Eu nu mi-am mai facut nici o poza cu burtica, sper sa nu-mi para rau candva, momentan sunt tare suparata ca nu am tinut greutatea sub control. Dar pot sa va povestesc cum arata: exact ca a lui ylilimic
. Lilisor, arati f bine, daca te bucura asta eu am observat ca te-ai si ingrasat un pic la fatza.
Dana, asa am zis si eu, daca va mai exista vreodata o sarcina nu o sa mai las sa se intample ca acum. Sincer mi-a fost extraordinar de frica sa nu se intample ceva cu unicul copil pe care mi l-a dat D-zeu pana la 38 de ani, prin urmare nici sport nu am avut curaj sa fac daca dr a zis NU. Mi-a fost si f rau primele luni, deci nu-mi era a face tumbe, apoi alte probleme, dar in mod constant am avut senzatia ca-mi vine mancarea inapoi. Asadar nu stiu ce puteam face decat sa merg pe jos. Insa la a 2-a vom avea si niste piticoti acasa dupa care trebuie sa alergam permanent si nu ne mai puteam alinta ca la prima sarcina, asa-i? Imi sar si greturi si pofte si lene instantaneu!
Mai ai putin si incepem galeria!!!
Megbeng, eu nu am apucat sa citesc toate cartile, mi-ar place mai mult in format carte, dar nu am avut rabdare sa listez inca. Parca m-a frapat in mod deosebit una, cred ca "Cand apare copilul". INcepusem si "Intelege copilul" si mi-a placut. Eu zic ca merita citite, eu oricum ador literatura de acest gen.
Ies un pic din subiect: acum cativa ani ma certasem un pic cu sotul (la telefon) si cand ajunge acasa ma gaseste citind de mama focului "Cum sa te comporti cu personalitatile dificile".
Coincidenta, auzisem de cartea aceea si se nimerise sa o gasesc in acea zi sa o acumpar.
Eu cu umidificatoarele sunt la furat, eu am dezumidificator, nici intr-un caz umidif. Mi-e frica de igrasie de mor, ce-am avut pe pereti...
roandre, bafta azi la control
Alinatxa, imi pare rau ca trebuie sa nasti cu altcineva, ziceai ca iti place fff mult dr-a ta si uite ca te-a dezamagit - sau poate e alt motiv! Deja ai luat legatura cu noul dr? Eu nici nu stiu ce sa fac. Daca as sti ca oricum nu vine si ma lasa pe mana altcuiva pe care nici nu-l cunosc, mai bine fac eu cunostinta cu cineva dinainte.
Hai ca iar m-am intins! Va las si va astept cu noutati.
criss
37+ cu
Ligia