cum va simtiti?
Buna mamicilor,
e prima oara cand va scriu,pana acum m-am limitat doar la a citi mesajele voastre,care trebuie sa recunosc ca m-au ajutat de-a lungul timpului.
Sunt in 34 de saptamani si am cateva nelamuriri si poate ma ajutati voi cu ceva sfaturi.
In primul rand psihic sunt la pamant.Sunt extraordinar de nervoasa si-moi sare tandara din orice.
Apoi desi dorm destul de mult noaptea ma simt tot timpul obosita.
Si acum problmele legate de burtica:mi se intampla de multe ori sa simt un ..."fulger" (altfel n-am stiut cum sa-i zic) de durere din burtica pana jos.pe cine am mai intrebat(nu doctor) mi-au zis ca ar fi de la col,dar ele au fost mamici mai demult,asa ca nu am garantia ca mai stiu exact ce si cum.Cateodata acelasi "fulger" coboara pe piciorul stang.Credeti-ma ca e foarte dureros.Am programere la doctor abia pe 16 ianuarie(cand voi fi deja in 36 de sap) si nu stiu daca e nevoie sa ajung mai devreme la doctorita sau nu e nici o problema si ma pot duce pe 16.Poate totusi mai sunt si alte mamici care simt acelasi lucru si nu e nimic anormal.N-as vrea s-o deranjez pe doctorita cu toate fleacurile.
Voi ce ziceti?simtiti si voi ceea ce simt eu?
Multumesc tare mult.Pupicii
Raspunsuri
kisstherain999 spune:
Cred ca daca vorbesti cu gravidutele de aici te vei mai linisti.
kiss 
26+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Helenutza23 spune:
Ellybz bine ai venit pe DC si in randul mamicilor de ianuarie-februarie 2007. si eu sunt o mamica tot in sapt 34. pot sa isi spun ca dureri mai simt si eu, dar rar. eu zic ca nu e un fleac si sa intrebi doctora. intra pe subiectul indicat de kisstherain999 si vorbim acolo. suntem multe burtici ca si tine si poate te mai lamuresti pana ajungi sa vorbesti cu medicul.
sarcina usoara in continuare!
33+ 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!
doradora spune:
durerea pe picior am avut-o si eu, era atat de cumplita ca nu ma puteam ridica sau aseza, nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta in pat, si iar mersul era o maaare provocare si de abia ma deplasam . dupa nastere a trecut, asta e important.
nervii sunt cauzati de hormoni-imi pare rau pt cine trebuie sa ii suporta, dar asta e, majoritatea taticilor trec prin asta :)
de oboseala ce sa zic? iei vitamine? mananci sanatos? fructe, legume, lactate?
cam atat iti pot spune. sincer, nu cred ca e vreo urgenta, sa mergi mai devreme la doctor, dar daca te simti mai bine, de ce nu il suni, sa vezi ce zice?
sarcina usoara!
chris +
alexandra 07.12.2006
bebe alexandra