PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Oana, bb Alex este papacios. Tine-o tot asa. Al meu papa piure, dar nu mai papa lapte, Nici la ora 10. Si eu as dori sa pape mai mult lapte. Am inteles ca tre sa pape cam 1/10 din greutatea lor. Adica pe la 7000 grame greutate copil tre sa pape cam 700 ml lapte pe zi. Sau gresesc? Asa am citit undeva, nu mai stiu unde.

Si eu fietrb legumele separat de carne.

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Scuze Dariana si Consi pt confuzie.
Am spus eu ca citesc printre randuri, ca Darius al meu nu ma lasa sa stau pe net. Cum deschid calculatorul incepe maraiala si trebuie sa-l inchid repede (dupa nici 5 minute).

Putem sa facem un club al mamicilor care se descurca singure.

Felicit mamicile care au reusit si vor reusi sa alimenteze copii la san cat mai mult posibil.
Eu nu am reusit cu toate ca mi-am propus asta de cand eram insarcinata.

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Maryion, nici o problema.

Adelapop, eu zic ca papa bine, fatza de al meu... dar eu nici nu i-am masurat in grame, cam cat or insemna 6 linguri?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mamaluidavid habar nu am daca e Patricia eu m-am ocupat doar de pozele de Craciun dar ma duc sa vad.
Consi eu as pune intai capitolele de la scutece si dupa aia pe cele de la sarcina pentru ca pe astea nu prea le mai acceseaza nimeni pe cand pe cele cu piersicutzele poate mai e cineva care vrea sa citeasca din urma.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Dariana si fata mea maraie mai tot timpul de dush nici nu poate fi vorba decat daca doarme care dureaza maxim o ora.
Eu in genere ziua sterlizez biberoane, fac ordine mai pun rufe la spalat si cand le intind normal ca pana ajung eu sus ea urla ca din gura de sarpe daca ii treaza si nu plange de foame sau ca are ceva ci numai ca nus eu langa ea. S-a obisnuit ca eu is cu ea toata ziua si vrea distrata, nu ii place sg. Si in restul timpului ma mai joc cu ea, o schimb ne mai distram si apoi cand vine Flo intru in tura doi de facut papa, spalat o tona de vase servit masa si intr-un final mai pe noapte apuc si eu sa fac un dush si sa stau o ora doua la calc.
Oricum cand o sa mai avem un baby o sa trebuiasca sa imi iau un ajutor ca vreau si eu sa muncesc nu pot sa stau acasa tot timpul ca sa ne putem permite o ipoteca si creca daca vrea mama o aduc pe ea aici sa ma ajute cu copii si eu sa pot munci. Ca m-am gandit si sa angajez pe cineva dar eu nu am incredere sa las copilul cu straini. Asa daca va fi mama ii va duce la gradinitza/scoala ii va aduce acasa si le va da papa pana venim noi acasa apoi eu am sa pot face papa si sa papam toti si sa spalam bebeii bagam in pat si program de seara. Asta e asa teoretic , practic om vedea cand va fi momentul.
In rest noi suntem bine, azi am desfacut bradul si am avut program de curatenie periat carpeta aspirat, reanrajt prin debarale si garaj cutii si etc si plus o tona de rufe am spalat doua masini full si tot e plin bin-ul cu rufe.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o intrebare: oare fata mea e gata de solide?
Ca ea bea de 4 ori pe zi cate 210 ml de apa cu 7 masuri de lapte, ca pe cutie scrie ca asa trebuie pana la 6 luni, deci in total cam 230 de ml de lapte odata si efectiv le scurge le termina nu mai ramane nimic e curat biberonul si uneori mai miorlaie si mai devreme de 4 ore. Stiti ca eu am mai incercat sa ii dau cereale si piure de fructe dar nu i-au placut deloc si am zis ca mai astept.
si acum ma intreb daca ea la 4 luni jumate are 8, 140 de kg sa ii dau cereale? Mi se nu se ingrase prea tare. Sau sa incerc cu supa de legume sa ii dau la inceput zeama si apoi cate o leguma pasata?
Aici daca ii intrebi ei zic sa incepi de la 6 luni si atunci cu piureuri de fructe si cu cereale.
Voi ce credeti sa incerc cu supa? Sau sa mai incerc iar cu cereale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Mada uite ce am gasit intr-o carte de bebei
Se va incepe cu cerealele instant amestecate cu lapte, in cazul copiilor hipotrofici (mai slabuti), sau cu supa de zarzavat, la copiii eutrofici (cu greutate normala) sau hipertrofici (greutate peste normal). Cerealele se administreaza de preferinta la masa de seara, in biberon; se vor cauta initial cele fara gluten, mai dificil de digerat de sugarii pina la 6 luni.
Arianna in nici un caz nu e slabuta asa ca parerea mea e ca mai bine incerci cu legumele,supa eventual.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

multumesc fetelor de raspunsuri!
andreea o sa incep de maine milumil dar totusi m-am gandit s-o iau treptat!
dariana ti-a iesit branzica?
mada si eu zic sa incerci legumele! are greutate destul de mare dupa parerea mea si daca ii dai si cereale sa nu ia prea mult in greutate iar legumele sunt mai pline de vitamine! eu la inceput i-am dat morcov+ cartof si dupa cateva zile i-am combinat mai multe pt ca mi-era teama sa nu se invete doar cu un singur gust si apoi sa refuze! tu faci cum crezi ca e mai bine pt copilutz!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Stefania si Alina ms pt raspunsuri.
Si eu m-am gandit ca ea e destul de grasutza si as incerca legume si supica pt ca fructele sunt dulci si sigur ii voi placea si ma uitam. Stefania, cum e la voi ca se da peste la copii chiar si asa mici si e f healthy asa. Mi-ar place sa incerc sa obisnuiesc fata cu papa mai sanatoasa nu numai pizza si fast food cum e aici. Si poate ca odata cu fata ne vom obisnui si noi sa papam mai sanatos.
Eu incerc sa papam cat mai multe legume, peste, mai mult curcan pui si nu porc si mezeluri si prajeli.
Normal pt noi e mai greu ca asa am crecsut in ro cu mancarurile noastre traditionale si e mai greu sa ne schimbam gusturile, dar incercam.
De ex imi place f mult si bucataria evreiasca ei papa multe legume si salate si au niste obiceiuri faine, de ex la copii cand vor ceva sa rontaie nu le dau biscuiti si dulciuri, le face o salata de fructe sau niste biscuiti din aia de orez cu un pic de branzica deasupra si ceva legume.
Si as vrea sa obisnuiesc fata sa pape sandvisuri ca aici la gradinitza sau scoala mesele oferite de ei nu sunt deloc healthy si copii uneori papa in loc de asta fast food si daca vrei poti sa ii dai la copil lunch pack si vreau so obinuiesc cu papa mea nu cu fast foodurile lor si meniurile lor pline de e-uri si grasimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Mamaluidavid n-am facut chiar modificari majore. Acolo niste bibileli, greul l-a facut deja Miruna.

Muuh am modificat. Eu le pusesem sa fie in ordine cronologica, dar ai dreptate, ce-i mai de actualitate, la inceput. Si nu stiu ce am facut dar la rubricile de dintzosi, mama, tata, s-au bolduit fara sa vreau. Poate reusesc sa-i dau de capat pana la urma.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput