Mamici de septembrie-octombrie 2007
Raspunsuri - Pagina 22
blueeyes2003 spune:
Irina multumesc!
Betty unde ti-ai facut analiza de sange asa de repede? Foarte bine ca te-ai linistit si ca este totul in regula cu bebe.
Mirela
5+Our little Miracle!
X-ray spune:
blueeyes2003 nici mie nu-mi vine sa cred dar am senzatia cateodata ca sunt gravida de o viata....eu am avut si probleme cu sarcina la inceput dar au trecut,se pare ca acum totul e bine!eu am fost f racita in saptamana a 8-a,cu dureri in gat,tuse stare de rau ,si acum mai tusesc putin...am luat homeopate: oscilococcinum, homeogene 9 pt dureri in gat si stodal pt tuse,vitamina c ,am baut multe ceaiuri si lapte cald.numai sa nu faci febra,atunci sa-ti suni medicul ca s-ar putea sa fie nevoie si de antibiotic.eu sper sa-ti treaca cat mai repede!eu am evitat si paracetamol sa iau..multa sanatate!si simtomele apar prin luna 6-7 dar nu neaparat ...mie imi era cateodata greata si de la apa...![]()
alina
11+
betty78 spune:
blueeyes2003 ca CDT Babes. Am facut la 10:30 si la 12:00 aveam analiza. Se misca foarte repede si lucreaza 7 zile din 7
betty78
blueeyes2003 spune:
Alina.a
stiu ca ai avut probleme la inceput,citeam si eu la mamici de iulie-august,si ma bucur mult ca acum este totul bine.
Multumesc pentru sfaturi,cred ca o sa iau ceva de tuse ca nu vreau sa se agraveze.
Betty
mersi,nu stiam ca lucreza 7 zile din 7.
Mirela
5+Our little Miracle!
teodoran spune:
Astazi la pranz am avut niste dureri ingrozitoare inparea ovarului stang, am cazut din picioare din cauza durerilor, nu mai puteam sa ma ridic...a fost groaznic, ca niste intepaturi, am luat un no spa dar tot nu mam linistit, am sunat la dna. dr, pentru ca de obicei asa evolueaza o extrauterina (am experienta de data trecuta) si mi-a spus ca daca cumva imi scade brusc tensiunea sa ma duc de urgenta la spital (asa s-a intamplat si data trecuta). Durerile pana la urma au trecut, dar totusi pana maine la eco stau ca pe ghimpi.
Mi-a spus ca se intampal ca dupa punctie sa se formeze pe ovare niste chisturi care se umplu cu sange si aia mai dor...nu stiu ce sa zic.Ideaa e ca imi spunea ca daca ma duc de urgenta la spital si ea nu ajunge pana doamne fereste intru in operatie sa le spun ca am facut FIV si ca sa-r putea unul sa fie extrauterin si unul sa fie in uter, deci sa umble usor sa nu deranjeze ce e in uter.....Doamne fsreste.
Deci maine ma udc cu inima cat un purece la eco....
blueeyes2003 spune:
Teodoran iti tin pumnii sa fie totul bine! Doamne ajuta!
Te asteptam cu vesti bune de la eco.
Mirela
5+Our little Miracle!
irina.c. spune:
Teo,sanatate si sa dea Domnul sa fie bine!Irina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
ancadragoman spune:
Fetelor au venit uratii azi
,dar mai am sanse sa fiu colega cu voi de odisee,asa ca ne mai vedem.
Va pup si va multumesc ptr sustinere.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
irina.c. spune:
quote:Anca,imi pare rau
Originally posted by ancadragoman
Fetelor au venit uratii azi,dar mai am sanse sa fiu colega cu voi de odisee,asa ca ne mai vedem.
Va pup si va multumesc ptr sustinere.anca
poze nunta
asteptam gemenii....
bb Ilinca(26 aprilie '04)"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
blueeyes2003 spune:
Anca
imi pare rau!
Dar asa cum spui si tu,mai este timp sa fim colegute.Te asteptam cu drag!
Mirela
5+Our little Miracle!