Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BEE,ai aparut,chiar ma gandeam la tine mai devreme...ce mai face anuka?
DANA,ce misto,revelionul in doi,fara copile,sa profitati la maxim,ca aveti si voi dreptul!
MARAKI,de acum au inceput aia cu petarde?imi inchipui ce nervi ai...
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!!!SA TE FACI MARE MARE SI SA FII CUMINTE SI VOIOASA!si iarta-ne ca ne-am dat seama prea tarziu...
eu m-am luat din spirit de turma si am urat mandrelor care serbeaza pe 1 un an.stiam eu ca parca nu e acum...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Se respecta legea pe la Braila! Bravo Dana, sa petreceti frumos de Revelion!!!!
Si eu tot in 2 fac revul, eu cu ioana la pat, somnic de voie.
Moni vad ca se pregateste intens de sarbatori, face papa.
Mirela, da de ce ti-e frica ma? Pune mana pe volan si la drum. eu cred ca te inhiba Iulian.
Beule, ai colorat frumos, altceva ne mai zici? Ce face Ana? S-a pus pe mancat ori ba?
Maraki ma lasi fata cu Sadam??? Cine l-a pus sa faca ce a facut? Lui nu i-a mai fost mila de copii si batrani s.a.m.d.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MARCH,pai lasa mai ca ai nevoie de odihna anul asta asa ca mai bine doar tu cu ioana!cat despre condus...nu stiu de ce mi-e frica,dar tare bine mi-ar`prinde pt ca tre sa-l duc si sa-l iau pe dani de la cresa si eu prefer sa merg cu metroul...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mirela, eu sunt cam la fel ca tine cu condusul, am carnet de o gramada de vreme dar daca n-am avut masina buna nici ca m-a pasionat asa ca acum am cam uitat si mi-e si mie cam teama, dar cred ca o sa mai fac niste cursuri si precis o sa conduc ca mie imi place si este o necesitate.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Am mai inceput eu un mesaj dupa anteriorul, dar s-a trezit Ana si mi-am luat si cu altele.
Mirela, sanatate lui Dani! Esti in medical cat e bolnavior? Nu-l mai duci la cresa, nu?
Dana, in sfarsit singuri? Cred ca ati si uitat cum e! Sper sa va distrati.
Daniela, deci tu si Ioana sunteti doua porumbite de revelion si cu burtica 3!
Acum incerc si eu sa pun poze de la Craciun si de la petrecere.
Anuka mea ce sa faca, tot nu mananca cum trebuie, mai putin laptele. Dar de grasa, e clar grasuta. Astazi am reusit s-o hranesc cu spanac. Parca numai spanac ar manca! De mers.........merge de colo colo prin casa, foarte prudenta, foarte incet, dar merge. Si danseaza!. Eu una sunt fericita c-am reusit sa "dresez" copilul. Ca a mea fiinta e tare reticenta la lucrurile care nu i se par ei convingatoare. Acum cand aude muzica si-i place, da dintr-o manuta si lasa funduletul jos (ca si cum ar face genoflexiuni), asta se cheama ca danseaza.
In rest? EU eram azi calare pe Tiramisu si tort de ciocolata si ciorba si ce-oi mai face de mancare. Mie un imi place mult in bucatarie. N-ash mai iesi de-acolo.
De Revelion, petrec la restaurant cu sotul si nasii. A fost asa un compromis. La munte nu voiam sa plecam ca-i aglomerat si oricum fara fata nu as merge, asa ca...........asta s-a stabilit: restaurant.
si poate mai sunt prin zona si azi si maine.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare gagici,

Eu sunt amarat tare. Tocmai cu doua zile inainte de ziua ei, Anastasia a capatat un cucui de zile maaari...Cam cat un ou de prepelita si e vanata pe juma de frumte si vreo doua julituri S-a impiedicat de piciorul meu si era cu sticluta de ceai in mana si a cazut pe maner. Imi vine sa plang de mila ei. E maraita nonstop si vrea numai la mine in brate sa ma joc cu ea, doar eu...e coplesita de agitatia din jur, e si sora-mea la mine cu sotul ei si zilele trecute a fost ca la nebuni cu musafirii. Colac peste pupaza nu i-am gasit cadoul pe care il voiam ca astia de la Chicco s-au gasit sa tina inchis pana dupa revelion, asa ca i-am luat doar trei carticle cu povesti si o girafa pe care bagi cercuri.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salut!!!!
Nu am apucat azui sa scriu, caci a mers ca curu compu asta.
Acum l-a facut clau si atasez si poze.
Dana am vazut site-ul, super misto!!!! Trebuie sa-ti trimit si eu poze, dar numai la anul, dupa ce am si eu net sa le aleg cu calm.
Maraki ma bucur ca v-ati distrat si sper sa nu-l fi imbolnavit socrela pe Angelos.( si mie imi e mila de Sadam, asta e).
Bianca drum bun si distractie faina.
Ralu lasa ca ii trece Anastasiei, ce sa faci daca eiute. asa sunt prichindeii astia. frumoasei.
Mirela chiar nimic nu s-a intamplat in noaptea in care am fost singurei. eram prea morti de oboseala sa ne mai gandim la altceva.

Eu am fost azi cu Marco la o dr. homeopata si mi-a zis ca e cam palidut si cam pufos, nu e tare carnita pe el. Mi-a dat ceva bilute dintr-alea sa-i dau 2 zile, ajuta si la muschiulet, si la iesirea dintisorilor.Mi-a mai dat mugur de brad pt. crestere, cica ii ajuta mult, mai ales acum cand sunt in plina crestere.
In rest e ok, s-a tot minunat de el.

A tras azi bradul lui mami jos. Si-a luat o beteala de pe brad si a tot plecat cu bradul dupa el.si e unul mare, noroc ca el a iesit din camera si bradul a picat pe Clau care era la comp.
Bine ca nu a patit nimeni nimic.

Revin mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Am pus niste poze in linkul de la semnatura...POZE MARCO

Merg sa ma spal ca m-am vopsit l;a par.

Am vazut executia lyui Sadam: D-zeu sa-l ierte si sa-i odihneasca sufletul!!

_
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),

Mergi la inceput

sper sa fie acum la semnatura....
mai am cateva de pus, poate mai tarziu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Am vazut-o pe Ana spiridus. Ce-mi plac strampii verzi!
Gio L-am vazut si pe Marco. O poza mi-a placut mai mult decat alta! Alea de la Mall sunt superbe, alea de acsa sunt superbe. Toate mi-au placut.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput