Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 26
Denisam spune:
LA MULTZI ANI DIANA!
[b]Draga Surioara sa ai parte numai de sanatate, noroc si numai bine pe toate planurile in viatza!MONI SI GHITZA-[/b]- sa va traiasca printzesa si sa va bucure mereu!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Denisam spune:
LA MULTZI ANI ANASTASIA!
Sa fii sanatoasa,voioasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viatza alaturi de parintzi si cei dragi!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea

Denisam spune:
Bianca- sanatate si petrecere faina de reve!pupici la cele 2 papusi ale tale!
Maraki- ma bucur ca Angelos a primit cadouri frumoase si ca totul a avut succes,si da rochitza lui jasy seamana f. mult cu una a emmei de craciun, era la fel cu rosu si negru- doar ca emma a avut strampi rosii cu ghetutze albe, si de ziua ei va avea o toaleta de printzesa- rosu aprins spre grena cu strampi albi si pantofi negri, osa fac poze curand in avans de evenimentul de pe 6 ian.
Moni-gata am definitivat lista de aperitive si am probat rulada cu cascaval azi, e ok,restul nu is asa migaloase, doar juam de ora dureaza-pusi!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea

Biancas spune:

Eu nu am dormit ochi...
Dupa ce am iesit de pe DC, m-am pus in pat. La un moment dat am zis sa ma ridic sa imi pun picaturi in nas ca uitasem si imi era infundata o nara. Vin in camera mare, pun picaturile, merg iar in dormitor... Atata m-am fatzait in pat de numa...nu imi era somn. Cand mi-a venit somnul zici ca aveam tremurici la picioare, cand sa inchid ochii dadeam cu piciorul..nu stiu sa va explic dar asha ceva nu am mai patit...ca si cand s-ar relaxa muschii si eu as simtii.
Pe la 3 am venit la calc si m-am uitat pe aici, pe la poze, si apoi m-am pus aici sa adorm...am simtit ca vine somnul, incercam sa imi controlez chestia cu picioarele. Am zis ca gata mi-a trecut si am stans Tv si calc si m-am dus dincolo sa dorm mai bine. Pe naiba ca nu am putut. Si acum stau cu picorul intins si parca simt ceva in el, ma inpunge, ma mananca, ma...nici eu nu stiu eu.
La un moment dat ma gandeam sa iau un romergan sa dorm si eu sa ma calmez dar mi-a fost frica ca poate nu il aud pe Dani in caz ca se trezea...
Si uite asha am patit eu, o chestie inexplicabila pt mine si nu am dormit deloc. Acum astept sa vina sotul meu de la lucru si pe la 10 plecam la Sovata unde sper sa pot dormii.
Si acum
sa ma trezesc

Denisa, multumesc, distractie placuta si voua
. Cred ca doar tu, eu si Bombo suntem treze la ora asta
si voi aveti o explicatie macar nu ca mine...
Maraki, ma apuc sa fac DVD ala daca tot nu am ce face
pana ajunge sotul meu il termin si eu

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
dana_ene spune:
'Neatza, fetelor!
Intru sa va spun ca am mai adaugat poze pe site, dar inca mai am.
Sper sa mearga in continuare serverul 3x, fiindca in ultimele 2 zile n-a vrut.
Am vazut poze de la ziua Jasminei
. De milioane totul, ca de obicei. Mi-a placut enorm de mult de sarbatorita si de mami (care e o frumusete).
Am vazut si pozele de la ziua lui Angelos. Mami, tare bine arati
! As fi vrut sa vad mai multe poze, Angelos arata foarte-foarte bine in camasa.
Bianca, drum bun si distractie placuta de Revelion!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Bianca cred ca ai fost prea agitata de ai n-ai putut adormi,sper sa va distrati super si mersi de urari!
MARAKI lasa ca nu se imbolnaveste Angelo,noi am fost toti raciti pe rand si nu a luat Dia de la noi.Ciudata chestia cu tortul si cafeaua inainte 
DANA mersi de site,super arata! Pacat ca nu trimit mai multe poze cu spiridusii! Poze noi cu Mark si Clara poti lua de la mine din drop 2 si 4. Ce-ti mai fac printesele?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
Io fac cu nervii ... Ghitza ii pregateste piureul de fructe in bucatarie si ca sa-l faca linistit, o tin pe Diana aici.Numai ca ea merge la usa inchisa si bate in geamul ei si striga "tata"
Si mai 'nainte a dat cu metrul ala metalic in geam
de am zis ca bucati il face
Nici nu stiu ce naiba sa ii mai dau sa se joace
Daca o las in bucatarie ataca sertarele - pline cu obiecte taioase si dulapurile cu farfurii de portzelan si oale ... si chiar nu prea am unde sa le mut 
Vaaaai ... acu a dat pe jos cu un suport d-ala de plastic pentru documente,l-a scos din raft - cred ca vecinii de jos fac cu nervii la cat pocneste fiica-mea 

Si eu m-am apucat sa sortez niste acte,am crezut ca e cuminte acu de dimineatza...
E gata piureul ,acu pana o hraneste husbandu,ma apuc iute de treaba 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
paula2003 spune:
La multi ani!
Sa aveti un An Nou plin cu tot ce va doriti.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
pisoi3 spune:
Neata fetele,
ANASTASIA, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa iti dea Dumnezeu numai fercire! Iar mami si tati sa se bucure de tine si sa fiti fericiti toti trei!
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi.V-am citit si aseara dar n-am mai apucat sa va scriu.
Bombo e minunata jasmine cu rochita aceea, ma bucur ca ati avut o petrecere frumosa si v-ati distrat, restul nu conteaza.
Maraki super dragut Angelo si tare frumoase cadouri a primit.Suntetzi niste draguti toto, pupici de la noi.L-am intrebat si pe sotul meu ceea ce ai zis tu desi la raspunsul asta ma gandeam sie u am zis sa verific totusi.nu are nici o legatura temperatura din camera cu hidrocelul lui Angelo, ala aas cum a zis medicul se resoarbe singur sau va fi evacuata apa pe cale chirurgicala.binenteles ca sa ii faceti caldurica lui Angelo
Jean ma tot intreba ce faza e asta...cu caldura din casa si hidrocelul.
Socrosenia ta nu s-a abtinut de la petrecere ca sa isi vada nepotul...
tinem pumnii sa nu se raceasca Angelo.
Moni am vazut poze de la intalnire, tare dragutele fetele si mamicile
, pupici de la noi si spor la adunat lucrurile dupa Diana![]()
Bianca petrecere frumoasa sa aveti, bine ca ramane Dani acasuta, asa se va putea culca cum trebuie si nu risca sa se raceasca.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.