Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Mirela, bine ca face Dani tratament! Il vei tine acasa in perioada asta? Parca spuneai ca esti in CM. Sa speram ca se va face cat mai curand sanatos
Bombonica, super petrecere, super distratie! Ce rochie dragura avea Jasmine! Si ce mult i-a placut tortul Ma bucur ca nu o mai doare manuta.
Moni, le-am vazut pe Clara si Diana! Mi-au placut tare mult, amandoua sunt tare sociabile. Si Ana arata f bine. Acum am vazut-o si eu mai bine!
Bianca, sanatate multa. Intra pe forum ca sa te mai binedispui si tu!
Giova, bine ai revenit! Asteptam poze cu frumosul Marco!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BOMBO halal nasi,cine stie ce or fi avut,paote or fi fost ei certati,mai stii? Important e ca v-ati distrat voi1
DOINA ai draptate super sociabile gagicile! Si Clara a venit din prima la mine in bratze si mi-a zambit,lui Ghitza la fel! Diana e si ea acelasi gen ,dar oleaqa mai "cu fire" cum se zice prin Bihor (adica mai rea )
Vad ca a pus Maraki poze azi,oare cum o fi peterecut? Cu socrosenia sau fara?

Eu sunt bucuroasa ca si-a bagat net in sfarsit o prietena din Italia ,una din alea doua surori ( mama lor tot imi era super extra musafira permanenta - acum e acolo din fericire pentru toti ) Asta mica e casatorita de 10 ani acolo si ciuciu bebe ,se tot chiuie ,cealalta mai mare ,e casatorita de doi ani acolo si din prima a proiectat-o pe Alessia - care are acum un an jumate deja!
Diana e deja la nani,eu cred ca mai iau un No-spa,ca inca ma supara burta si trec la ceva conta,pana se mai anima pe aici atmosfera.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BOMBO,ma bucur ca esti cu alta stare de spirit si ca i-a trecut micutzei durerea de manutza.pupe mama pe ea!
MONI,mai ai un pic si o sa te cunosti cu toata secta.deci s-au placut fetele.sper sa aiba drum bun la intoarcere si nu cu peripetii.
DOINA,da o sa-l tin acasa,mai ales ca e contagioasa boala.si a zis dra ca sa ma tin bine mai ales ca e iarna si fel de fel de epidemii pe la crese...deci sapt viitoare sunt cu el de gat,macar sa se faca bine.
nu vreti sa stiti cum a decurs operatiunea de scos muci,pus picaturi in nas si apoi in ochi.iulian mai avea un pic si plangea cu el,mai ales ca nu era in stare sa-l imobilizeze ca lumea.si cand ma gandesc ca tre sa-i pun de 4 ori pe zi timp de 7 zile

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi din vizita, marco mi-a adormit pe acolo, si s-a trezit cand a picat de pe coltar. caci proasta aia nu i-a pus nimic.
Acum se distreaza cu daniela si nici chef de somn nu are, dar e musai sa-lduc cu noi la socrella caci e acolo si nepoata. si ce chef nu am.... Eu vroiam sa pun poze, dar ciu-ciu pana maine.

Moni am vazut si eu pozele cu Diana si Clara. ce fetite frumoase sunt!!!! sper sa reusesc sa le vedem si noi. cred ca in 1 sau 2 mergem spre Tm.
Anda sa dea Domnul. si sa mai dea domnul sa treceti macar 30 min. pe la noi. daca nu la vara e musai, ocoliti Aradul, caci Moni va monopolizeaza pe toate.
Daniela doamne ajuta sa fie bine samburelul, uite ca au trecut 2 luni. Un An nou fericit si cu mai multe satisfactii si voua, o sarcina si o nastere usoara sa-tui aduca noul an. Va pe toti 4.
Mirela of ce rau imi pare de micul Dani. Insanatosire grabnica si numai bine.
Oana am vazut o parte din pozele de la petrecere. super reusita, pacat ca au facut nasii fazele astea.Chiar sunt importanti la petrecerea de 1 an. Sper sa fie ok si ai nostri ca sunt gripati si sa fie prezenti.

Marco a facut o faza super tare: i-a luat ochelarii la mama si cand a vazut-o fara ei i i-a pus urgent. Cu Clau nu are treaba ca e cu sau fara ochelari.

va acum, merg sa-l iau pe Marco din leagan si sa-l duc la soacra.Se distreaza asa de bine cu daniela, dar il duc si dincolo.
pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noapte buna GIOVA!
IRINEL nu zici nimic?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Ehe, multe ar fi de zis, avind in vedere de cind n-am mai intrat.
De la 1 decembrie m-am intors la serviciu. Ilinca sta cu mama pina dupa masa cind ma intorc si ma asteapta cu un dor de tzitzi...
A crescut (trebuie sa pun niste poze), pina nu demult aveam tot doi dinti jos doar, insa de curind s-au itzit inca doi, sus, insa nu incisivii centrali, ci cei laterali; cred ca o sa arate ca o vampiritza
Noi o adoram si ne tot minunam de ea, cit de minunata este . Stiti cum e; fiecare cioara cu puiul ei. Citeam pe DC la un moment dat, la semnatura unei mamici (cred ca era un citat, dar nu stiu din cine), ceva ce mi-a placut tare mult: "Exista un singur copil perfect pe lumea asta si acela e copilul fiecarei mame".
Ei, asa e si spiridusa noastra pentru noi.
Acum tragem de o bronsita uritzica, muciuim si tusulim urit, dar inca nu ne-a trecut pe antibiotic, sper sa scapam fara.
multi tuturor spiridusilor din secta.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela- sanatate multa lui dani,s anu mai sufere si sa se faca bien repede.
Bombo- f.faine pozele si Jasy si torturile si voi-sa va mai distratzi asa si Jasy sa fie mereu vesela.
Moni- super faze haioasa facedia!
Eu de noi nu va mai zic ca nu ma simt ok, si nua re rost sa ma mai descarc cu timpenii, astept ziau de 1 febr ca sa imi reeduc copilul.

va puppe toate si merg sa fac si eu meniul pt 6 ian si sper sa maiintru-noi mergem de reve cu gasca.

LA MULTZI ANI SI SA FIE BINE PE TOATA LINIA IN 2007- nu-mi plac urarile standard-sorry!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Fetelor in 2007 va doresc 12 luni de fericire , 52 de saptamani de distractii , 365 de zile de succese , 8760 de ore de sanatate , si 525.600 minute de noroc.

La multi ani!!!

tuturor sper sa ne mai auzim.

Multa sanatate tuturor.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Seara....
Inca am o durere surda de cap... nu stiu ce raceala naibii e asta dar ma doare cumplit capul.
Moni...sa inteleg ca iar te-ai distrat...defapt nu tu ca Diana...vad ca toata lumea trece pe la tine... Si cand ma gandesc ca nu am fost niciodata prin Arad..si nici drum nu am pe acolo....
Giova, Doina,multumesc de urari
Mirela, sanatate lui Dani..of of...
Noi suntem relativ bine, Sandra nu mai are nimic si Dani e bine. Azi dimineata m-am speriat ca era putin cu nasul infundat dar i-am pus niste ser fiziologic si vad ca nu mai are nimic.
Si cam atata.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput