Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Am votat si noi,sunt muuulte poze superbe
Succes tuturor participantilor:-)

Marinarul Cassian dupa botez (pag.20,dreapta sus)
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=19

Pupicei,

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FEEL spune:

Imi pare rau sa constat ca poza mea nici macar n-a aparut. Am mai scris aici pe forum cu cateva pagini in urma. Am trimis-o pe 8 februarie, am primit mail de confirmare, dar admin nici atunci nu mi-a raspuns. DE CE? Sunt foarte suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

Maria este si ea prezenta in Albumul de 2006 DC.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Unde, pe ce pagina?
E vorba de Maria AndreeiC .

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Chiar i-mi scapase Humulesti si am dat 5 stelute ca mi-a placut mult. Ca sa intelegi cit de mult mi-a placut tine cont ca eu evit sa votez pozele cu recomandare, nu-mi place chestia asta cu "intrati sa-mi votati poza".

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am votat si eu, muuulte poze frumoase.
Dar m-au impresionat in mod deosebit aceea a tripletilor(amtripleti), a iubirii dintre doua surori(Iubire) si a sarutului incarcat de toata emotia ce numai o mama o poate simti(Sarut).
Fie ca, cea mai reprezentativa poza sa castige !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by silvia_d

s-au desemnat castigatorii?ca citisem ca data limita e 19 februarie!

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

se poate vota pana pe 2 martie!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by liliana29s

Chiar i-mi scapase Humulesti si am dat 5 stelute ca mi-a placut mult. Ca sa intelegi cit de mult mi-a placut tine cont ca eu evit sa votez pozele cu recomandare, nu-mi place chestia asta cu "intrati sa-mi votati poza".

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Liliana, multumesc, sa stii ca apreciez, crede-ma ca te-am intrebat daca iti place poza, ca daca nu iti place nu voiam puncte... oricum esti super draguta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Am votat o multime de poze frumosa.
Care este poza cu Maria Andreei C?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

N-am sa va dezvalui care este poza pe care am trimis-o, dar vreau sa va multumesc pt voturi. Multumim mult pt voturile voastre!. Azi am revazut toate pozele gandind ca poate mi-a scapat un gand, am sarit un sentiment... iar la final am fost surprinsa sa constat ca avem si muuulte voturi de la voi. Sincera sa fiu sunt coplesita. Nu ma asteptam, nu asteptam... nici nu consider ca meritam sa castigam, dar ma bucur tare ca suntem printre primii 10. Ma gandesc ca asta inseamna ca dincolo de o imagine am reusit sa starnim si cateva sentimente. Poza are un mesaj destul de puternic, mesaj ce nu este scris acolo si care se leaga de chipul fiicei mele care a topit cateva inimi care uitasera sa iubeasca, uitasera de tandrete. Nu mi-as permite sa spun mai multe aici, sa intru in detalii, doar ca sunt fericita ca a reusit sa uneasca, sa schimbe, sa destinda pe cei care au privit-o si apoi au iubit-o...Toate pozele din concurs transmit un mesaj, astfel incat este foarte greu sa alegi, iar noi, cei care votam, simtim ceea ce ne transmite o simpla imagine, dar pana la urma simtim ceea se potriveste sufletului nostru.E buna ideea ca se voteaza o singura data, este foarte bine ca lasa doar membrii DC sa voteze. Felicitari Admin! La inceput am crezut ca va fi doar subiectivitate in votare, dar pana la urma asa cum pozele de acolo sunt atat de diferite, asa cum mesajele sunt diferite, si noi, cei ce votam suntem diferiti, iar ceea ce vedem ne face sa simtim alte si alte lucruri. Ma bucur ca pana la ora actuala n-au aparut polemici prea mari, ar fi si pacat. Pana la urma toate sunt poze "incarcate". Nu pt noi, cei care votam, ci pt cei care le-au trimis. Cele care reusesc sa ne starneasca un sentiment, sa ne fure un oftat sau un zambet, sa ne faca sa simtim fie duiosie, fie mirare, fie apreciere, fie tristete, fie admiratie, fie ce-o fi, sunt cele cu care rezonam. Ideea concursului este bine-venita tocmai pt ca nu este un concurs oarecare. Fiecare poza are o poveste mai mult sau mai putin dezvaluita, si prin asta, galeria pozelor este plina de sentiment.Mie imi face placere sa le analizez, sa patrund in ele, sa ma bucur de evenimentele pe care deja le-am trait( casatoria, nasterea, casa noua, vacanta la bunici, plimbarile pe malul marii, etc), sa ma gandesc la cele pe care imi sunt straine (al doilea copil, gemeni, TRIPLETI, etc).. Este ca si cum as patrunde in lumea ideala in care lucrurile cu adevarat importante raman cele mai importante. Si ma simt bine sa ma uit iar si iar la pozele acestor necunoscuti pt ca imi arata doar CE ESTE CU ADEVARAT IMPORTANT IN VIATA.

Va felicit pentru fiecare poza in parte. Sunt multe deosebite, dar toate, absolut toate emotioneaza. Am votat in prima zi, am votat in a doua, cred ca daca mai trec o data prin ele, mai las 2-3 voturi.

Toate cele bune si ale harului si.. sa nu uitati ce acum simtiti ca este important in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

[quote]Originally posted by desprecopii

Maria este si ea prezenta in Albumul de 2006 DC.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Poza cu Maria este la pagina 14 si se numeste "frumoasaa"

Personal as acorda premiul acestei poze, pt ca pe mine ma emotioneaza in mod special.
Nu este numai o poza cu o fetita frumoasa cu ochii mari si albastri, insa reprezinta la un loc sperante ,lacrimi, durere, bucurie si iar sperante.

Cu respect

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput