Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am votat si "In Roz" si "invitatiela botez" si muulte alte poze superbe. Poza noastra e pe ultima pagina, pentru mine reprezinta cel mai important moment nu doar din anul 2006 ci din toata viata mea, pana acum. Cu toate astea nu am sa-i fac reclama pentru a fi votata pentru ca imi dau seama ca sunt alte poze muuult mai frumoase!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anangel nu va castiga poza cea mai frumoasa ci care va avea cele mai multe voturi. Asa cred ca va fi. Si noi suntem pe ultima pagina

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Si eu am votat muuulte poze, dar toate sunt superbe. Fiecare poza are cea mai mare insemnatate pentru cel/cea care a trimis-o........asa ca cea mai semnificativa sa castige.

Ruxandra

www.dropshots.com/Ruxel

votati-ne aici: Iubire
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AureliaT spune:

Multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

foarte multe poze si foarte frumoase... am votat cred ca 60 pana acum si voi mai vota
noi 3 suntem la pag 3... ne votati?

pupicei ca suntem toti niste frumosi

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Am trimis... una cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Sunt noua printre voi si pe tot parcursul sarcinii am citit toate subiectele si sfaturile voastre catre alte mamici.Sunt foarte fericita ca mi-am facut contul chiar daca nu mi-a dat voie sa stau de vorba cu voi.
Multumesc pentru toate sfaturile utile pe care le-am gasit aici cand aveam cel mai mult nevoie si eram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am votat si eu toate pozele care mi-au placut! Unele sunt de premiu special

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

foarte frumoase pozele!
am votat si noi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am votat si eu si vreu sa felicit admin-ul ca a facut ca votarea sa se poata face doar de membri, si numai un vot de poza, ca am vazut pe alte site-uri a iesit cu scandal.BRAVO!!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput