Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micasera spune:

quote:
Originally posted by micasera

si eu astept sa-mi vad fotografia intrata in acest concurs.

multumesc.a aparut.sper sa placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mai fetelor dragelor uite ca eu sunt cam nelamurita.
Eu vad ca de cateva zile tot la pagina 30 au ajuns pozele ceea ce inseamna dupa un calcul foarte scurt si simplu ca nu s-a mai pus nici o poza noua de cateva zile. Sau s-a blocat la mine ceva pe aici?
Sunt mai mult de 30 de pagini la poze si nu vad eu ? Daca insa nu este asa intrebarea ar fi atunci alta: de fapt ce asteptam daca poze noi tot nu se mai pun? ...eu tot astept sa votez aici si nu mai vine ziua cu votarea

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FEEL spune:

Eu am pus poza pe data de 8 februarie si...nimic. Azi deja e 17. Mai pot spera sa-mi apara???
Si eu tot asa am inteles ca se va alege de admin, va fi ceva gen tragere la sorti, se va alege in functie de arta fotografica a parintilor-dar vad ca acum se vorbeste de votare. Cum e pana la urma?
Si asa ar fi frumos-sa primeasca premiul cineva ce nu are asa ceva acasa, nu cine are aparat digital sa mai ia unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

no, se mai voteaza???eu am de votat o poza suuuuuuuper emotionanta(si nu e a mea)

dupa ce se termina votarea o sa putem afla care cine ce poza a trimis??ca daca nu castiga pe cine votez, macar sa stiu pe cine felicit pt poza care imi place mie

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Eu am aparat foto digital acasa si cu siguranta nu premiul este cel ce m-a motivat sa trimit si eu o poza ci dorinta de a impartasi cu voi, comunitatea DC, ce m-a bucurat pe mine cel mai tare in 2006;

M-am uitat la poze in cateva randuri si unele m-au impresionat, altele m-au bucurat, altele m-au intristat.
Insa acestia suntem noi, cei de aici de pe DC cu bune si rele cu bucurii si tristeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.natalia spune:

Vreau sa-mi explice cineva cum se voteaza pentru ca nu m-am prins inca.

Nu mi se pare corect daca este un concurs cu vot sa nu se explice cler care este procedura de vot!

Verific pozele zilnik dar nu stiu cum sa votez.

O mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

pentru ca am primit asa de multe poze - prelungim data de primire a pozelor pina la 15 februarie.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Pana la urma, ultima zi de trimitere a pozelor a fost 15 februarie, mai dureaza cateva zile pana o sa apara toate pozele in album si probabil ca abia atunci o sa aflam si cum se voteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merlinush spune:

Dragele mele si eu sunt dezamagita. Inca nu mi-am vazut poza. Nu am aflat nimic de ea.... Ce sa faci, uneori asa e viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Gata eu am votat si am votat mai multe fotografii ca vad ca s-a permis si am dat si puncte maxime mai multora. Inca nu apare la nr de voturi sau nr. puncte nimic dar eu am votat.
Ma simt muuuuuuult mai bine acum.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Se poate vota acum, am votat si eu. Vad ca se poate vota fiecare poza daca vrei, poti acorda puncte de la 1 la 5. Sper sa nu se voteze si aici cum s-au votat subiectele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput