Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Am incercat si eu sa trimit,insa n-am reusit...cica mail-folderul este full

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Da si eu vreau sa vad albumul!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

We're sorry. There's a problem with the e-mail address(es) you're tryingto send to. Please verify the address(es) and try again. If you continueto have problems, please contact Customer Support at (480) 624-2500.<poze@desprecopii.com>:The e-mail message could not be delivered because the user's mailfolder is full.--- Below this line is a copy of the message.

LA MULTI ANI CU SANATATE, SANATATE SI IAR SANATATE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Am trimis si eu una si mi-au venit doua mesaje...unul ca la fete mai sus cu FAILURE NOTICE si altul care incepe asa " Multumim pentru pozele trimise.

Desigur, orice parinte stie ca poseda cel mai frumos copil din univers. Probabil acest lucru ne aminteste de zicala in care cioara isi lauda puiul.
In mod cert, orice parinte vrea ca, inca de la virsta foarte fragede, puiul sau sa calce pe aleea fotomodelismului. Tocmai din acest motiv, rubrica nostra, Fotomodel Desprecopii.com este una foarte activa si disputata.
..................."
Si mai e in text...acum care e adevarul? a venit sau nu poza?

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Adevarul e ca nu au primit pozele.Celalalt raspuns e un autoraspuns asa cum chiar este specificat si e o chestie generala ramasa probabil de la concursul de pe prima pagina a site-ului, concurs la care se trimit poze ale copilasilor. Asadar nu mai e loc deocamdata pentru primit poze.

LA MULTI ANI CU SANATATE, SANATATE SI IAR SANATATE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Asa am banuit si eu...multumesc oricum...o sa se elibereaza si punem si noi...la anu'!
Am nou fericit!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

trimis pozica!

cand vedem albumul? daca va exista unul...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

La Multi Ani tuturor.

Daca ati avut probleme cu emailurile, va rugam sa le mai trimiteti odata. Noi am fost plecati de acasa si e posibil sa fi avut casuta de email plina care nu mai permitea mesaje noi.

Intre timp am primit niste pozr fantastice!!! II asteptam pe cei care nu au trimis poze sa aleaga una care ii reprezinta si sa o trimita la poze@desprecopii.com

Data limita de primire a pozelor este 22 Ianuarie 2007/
(raspunsul automat nu e pentru concurs deci va recomand sa nu va conversati inutil cu robotul)

va pupam cu drag,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am trimis si eu.

Am avut de ales intre doua stari care m-au marcat pe parcursul acestui an: una de extraordinara tandrete si fericire si o alta de tristete si neimplinire care m-a urmarit pe parcursul acestui an.

Dar cum nu puteam face o poza cu zecile de teste de sarcina incapatanate sa ramana negative, cu zecile de analize si controale medicale, si zecile de ore de tristete de care am avut parte din acest motiv, am trimis o poza care sa ilustreze fericirea, care la urma urmei este cea cu caracter predominant in viata mea... Multumec lui Dumnezeu pentru acest lucru!

Pupici
Angelique
poze, povestea nuntii, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

am trimis si eu cea mai frumoasa poza din anul 2006 a lui Rares este ....in natura ..la bunica lui la tara .

stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares

Mergi la inceput