Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Mirela, dar cum ne putem asigura ca pozele trimise deja si pe care n-ati avut timp sa le postati - au ajuns? Daca am primit mesajul acela automat (dar care nu avea legatura cu concursul), inseamna ca a ajuns poza, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da ! mesajul e automat - va rog sa nu va corespondati cu robotul :))

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Mie imi place foto nunta 1 ... cei doi miri cu spatele, plecand impreuna pe drumul vietii ... e super (si acuma ca sa se vada invidia din mine: se vede ca e facuta de un fotograf profesionist )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

M-am uitat si eu prin pozele din concurs.Toate sunt frumoase si sugestive pentru cei care le-au trimis.Cred ca e putin nedrept sa spui ca o poza e mai frumoasa si una mai putin frumoasa atata timp cat pentru expeditorul pozei asta e semificatia unui an din viata lui , care poate i-a marcat viata.Faptul ca au fost trimise atatea poze minunate si care arata atata dragoste ar trebui sa fie suficient fara a mai face un clasament care poate fi nedrept.
Sunt multe poze cu frati, cu prieteni , cu nasteri, cu aniverasarea primului an de viata, cu casatorii, cu familii minunte etc.
Trebuie sa fii extrem de cinic si partinitor totodata sa spui ca o poza in care arata nasterea unui prunc e mai frumoasa decat iubirea dintre 2 fratiori.Sau un apus e mai frumos decat ziua casatoriei.
Sper sa se gaseasca un sistem de votare care sa nu dezavantajeze nici un participant la concurs , pentru ca momentele importante din viata fiecaruia semnifica mult pentru fiecare dintre noi si putin pentru ceilalti.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_kim spune:

N-am inteles totusi care trebuie sa fie DIMENSIUNILE fotografiei. Poate scrie undeva si eu n-am observat, desi le-am cam rasfoit toate paginile si nu o data. Mai este azi doar pentru trimterea pozei. Voi pune fotografia asa cum o am eu, dar sa nu aud apoi ca este prea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

Mi-a aparut descrierea pozei,multumesc frumos.
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Cine va vota,cand si cum va fii modul de votare?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Am trimis si eu o poza chiar pe 10 febr..
Nu am primit nici un mesaj automat :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cand incepe votarea? N-ar fi trebuit sa inceapa deja, ca azi suntem pe 11 febr

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mirela/desprecopii, multumesc mult! am vazut si poza mea in album!

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput