Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Pentu mine 2006 a reprezentat asta

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Am trimis si eu o poza, acum in al 12lea ceas; cum pot sa aflu daca a fost selectata? (in afara de album)

multu

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asmina_oana spune:

Si eu am trimis tot pe ultima suta de metrii,dar in regulament e specificat ca se pot trimite fotografii pana pe 10,asa ca ne incadram.Va doresc succes tuturor,si multumim pentru acest frumos concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Pana la urma care este data limita? 10 februarie sau 22 ianuarie?

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Ioana Sora

Felis, pana pe 10...

Multumesc Ioana... inseamna ca mai am timp...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Am trimis si eu o poza si astept sa vad daca, se va califica si va apare!
Nu este nici pe departe cea mai "pompoasa" insa,reprezinta tare bine ceea ce, a insemnat pentru mine anul 2006.

*Intrebare: Nu ar fi fost bine ca in dreptul fiecarei imagini sa se scrie si numele membrului DC de care a fost trimisa?!
Spre ex: unele imagini imi plac in mod deosebit si as dori sa stiu cine sunt acesti membri deosebiti.Se poate face ceva in aceasta privinta?! Macar, o lista undeva la sfarsit cu userul participantilor?!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Superbe pozele,m-am uitat peste album care intre timp s-a marit foarte mult,si cred ca e greu de ales poza castigatoare,cred ca cea mai cinstita metoda ar fi o tragere la sorti.Parerea mea!

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merlinush spune:

Am trimis si eu o poza. Sa vedem ce se intimpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am mai descoperit o poza care imi place, este artistica si fetita o frumusete: inger ganditor .

Mi se pare foarte corect sa nu se puna numele utilizatorului, asa votezi chiar ce-ti place fara simpatii personale. Dar sigur, la sfarsitul concursului ar fi frumos sa ni se faca "cunostinta".

Succes tuturor participantilor!!!

P.S.-toate pozele in care apar nou-nascuti sunt emotionante si cred ca intr-adevar ele reprezinta intr-o imagine ce a insemnat 2006. De-asemenea si cele cu nunti, aniversari, absolviri. Celelalte sunt doar imagini frumoase, poze reusita...parerea mea .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Carminabulina, abia acum inteleg de ce este asa! Nu mi-a trecut prin cap aceasta varianta!
Bravo ! Intelept gandit!

POZE

Mergi la inceput