Super concurs: 2006 in poze

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

aveti deja poze favorite?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

favorita mea este"aventura in 2"
Cui apartine?
Cand incepe votul?

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Mirela, multumesc mult pentru indicatie, nu o vazusem.Toate sunt frumoase dar am cateva preferate: Andrei in masina, Aventura in doi, baloane de aug, Craciun, explorand, iubire, meditatie, maximsand, prima clipa, primul trandafir- primul pretendent, un moment de fericire.Dificila decizie va fi aceea de a stabili un castigator, fooarte dificila. Tot ce am enumerat mai sus imi plac la fel de mult si nu m-as putea hotari nicidecum la una anume...
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Vai eu am o multime preferate, unele ma emotioneaza, altele ma amuza, altele pur si simplu sunt facute la mare arta...splendide: DCmamici, Devy, fathercare, gata am ajuns la calorifer(am ras cu lacrimi), iubire, maximsand, comunicare si fericire suprema.Nici eu nu as stii pe care sa o aleg desi vreo 2 tot ar ocupa un pic mai mult loc in inima mea: fericire suprema si fathercare si..... DCmamici

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_kim spune:

Cat de mari sa fie dimensiunile pozei?
Si unde le trimit? Sunt noua si nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricabitte spune:

Buna ziua!
Am trimis la sfarsitul lui ianuarie poza cu puiutul meu dar nu a aparut in album,azi am trimis-o din nou,e posibil sa fie prea mare poza.As trimite alta poza dar nu vreau sa incalc regulamentul.Ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

am si eu o intrebare daca se poate: pozele care se incarca acolo, apar pe pagina 1 sau pe ultima pagina (pag.21 acum)????

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Daniela,iti raspund eu:apar in ordine alfabetica.

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

preferatele mele sunt:craciun,explorand,gata am ajuns pe calorifer,intalnirea,meditatie.Si ale mele bineinteles!!

Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sevi_80 spune:

am trimis si noi de mai multe ori poza si vad ca de 3 zile nu primesc nici un raspuns macar sa stiu daca am gresit cu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

vreau sa va atentionez ca la concurs se participa doar cu cate o poza. cine are 2 - va fi descalificat in finala. Decimai bine imi spuneti la care poze renunati (cei cu mai mult de o poza)

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput