Bucurii de sept - oct 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

urmatorul

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ralukutza, eu mai am o intrebare: cand dau click pe "Primul Craciun al bucuriilor" imi apare profilul utilizator al Gracie-ei

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, am obs si eu! i-am zis lui inni dar cred ca n-a vazut sau n-a avut timp!

numai ea poate umbla acolo, ca e deschis de ea capitolul si implicit nu poate face modificari in lista decat ea!

s-o mai rugam o data!

inni, te rugam....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistic spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Intrebare intrebatoare: mai este cineva care alapteaza exclusiv si sa nu-i vina menstruatia la 3 luni jumate de la nastere??? Care ar fi termenul maxim la care ar trebui sa ma ingrijorez??? Multumesc anticipat!

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Si eu alaptez exclusiv si nu mi-a venit menstruatia. Eu sunt linistita si zic merci!O veni ea pana ma hotarasc pt. al doilea bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:

Intrebare intrebatoare: mai este cineva care alapteaza exclusiv si sa nu-i vina menstruatia la 3 luni jumate de la nastere??? Care ar fi termenul maxim la care ar trebui sa ma ingrijorez??? Multumesc anticipat!

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Nici mie nu mi-a venit...dar din cate stiu eu...sunt persoane carora nu le vine cat timp alapteaza...Sa ne bucuram

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:

Da, eu! Mie la Ana mi-a venit dupa 8 luni, dar am inteles ca poa sa iti vina si dupa 1 an. E absolut ok, deci nu iti face griji. Bucura-te!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput