Mamici de ianuarie-februarie 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hello burtici si proaspete mamici,

Am vazut subiectul vostru si mi-am aminiti cu emotie cum asteptam si noi, mamicile de ian-feb 2006 in urma cu un an sa mai nasca cineva, cum savuram impreuna ultimele moment e sarcina si stateam cu sufletul la gura sa aflam vesti.
Va doresc din suflet nasteri usoare si bebei sanatosi si papaciosi si voua mult laptic fara probleme.Puteti intra oricand aveti nevoie de sfaturi la noi in "secta".
Va pupam cu drag,

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

felicitari pentru noua mamica delfinuta !!!

catalinase poate sa coste mai mult daca zici ca e si pentru rahi anestezie,pt asta trebuie un cateter special,mult mai fin,ca asta se face direct in maduva.
apropos de ce ai visat tu, si eu am visat de curand ca nasteam ,eram la spital si tot strigam dupa cineva sa imi monteze cateterul pt anestezie.mi l-au montat intr-un final si nu ma mai durea nimic,doar simteam o mare apasare pe burta (cred ca dormeam pe spate in momentele alea) si tot stateam si zaceam asa in asteptare pana cand am zis eu ca gata,nu e cazul nene,m-am ridicat si le-am cerut alora sa imi scoata instalatia ca eu plec domne acasa,nu nasc nici azi...visul asta cred ca a fost cauzat de temerile mele legate de faptul ca nu or sa apuce sa imi faca anestezie la timp sau ca or sa imi faca dar o sa am un travaliu f luuuuuuuuuuuuung si apasator...eh,om trai si om vedea

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
39 fix!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Delfinutza felicitari mamico!!!

Fete merci mult de raspuns, deci ramane hotarat lucru sa-i fac bebelinei gaurele din spital. si eu ma gandeam ca percepe durerea mai usor, de fapt cred ca nici nu realizeaza. am vb cu nasa si i-am dat indicatii in ceea ce priveste modelul de cercelusi, asta ca sa nu existe probleme. deci voi avea o domnisoara adevarata inca din primele zile de viata.

Marina 36+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza si de la mine!

Marybell,Delfinuta,felicitari!
Erik este un bb special pentru mine ca e nascut de ziua mea...sa creasca mare si sanatos.

Criss,chiar ca nu ma recunosc cu statul in pat,dar pina pe 1 nu trebuie sa-l scap pe bb afara.Sa vedem daca vrea si el.

Monu,cind te aud cu mancarimile ma vad pe mine.Chiar ma gindeam daca-s singura pe aici cu problema asta.Din ce citisem cam 18% din gravide se confrunta cu asta.Cica ar fi o alergie la hormonii sarcinii sau ficatul nostru nu functioneaza tocmai bine.
Si pe mine ma mananca pielea ca la raie si culmea e ca parca se intinde pe tot corpul.Iar tratament nu prea avem ce lua decit creme usoare cu cortizon.
Cica trece la 2 zile dupa nastere...pina atunci ne scarpinam.

Alinuk,la noi bb va sta in dormitorul nostru si noi din start am eliminat toate electronicele...si ne odihneam mult mai bine.
Cind va sta in camera lui va avea si el din motive de spatiu calculatorul,cel putin.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Neata,
Criss nu am petrecut dar am lenevit toata ziua si noaptea m-am delectat cica la tv.Azi noapte am avut un cosmar absolut infiorator.Horror ce sa mai.Voi aveti cosmaruri?
IRINUCA FELICITARI PTR BAIETEL .SA FIE SANATOS SI TU CU TATI SA VA BUCURATI DE EL!!!!

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata la burtici!!! Dar vad ca din ce in ce mai putine burtici!!! Nasteti in nesimtire... si ma faceti sa... tremur dimineata cand intru sa citesc, si ce gasesc? nasteri, nasteri si toate du DNP apropape de al meu!!! CCCHHHHH

Aelita - tu nimic? Si te rog sa crezi ca chiar am stat 3 zile in casa, 2 mai mult in picioare ca doar nu se putea altfel si eri chiar mai mult in pat, doar pentru ca nu dormisem noaptea bine asa ca am recuperat ziua! Plus nu aveam nici ce sa mai fac... asa ca am stat in pat - dar sa nu va zic ca aseara am avut criza de nervi ca ma durea un picior!!! Dar adevarata cauza era cred ca statul in casa ca nu pot!!! AZI SANT LA BIROU!!! Nu ma doare nimic si sant cea mai fericita ... ce inseamna stilul de viata , daca asa sant de ani de zile... e greu sa te dai pe alta cale!!!

Marinar - eu nu cred ca ii pun cercei din spital. Nu argumentez dar nu o fac!

Delfinuto - de ce m-ai parasit!!! Ca doar tu ma sustineai zi de zi cu ideea ca nastem la anu!!! OFFF! Dar asta este - sa fii tu sanatoasa si bb la fel si refacere cat mai rapida!

daconst acum trec la tine!!! Sustine-ma, hai zi ca nastem la anu!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai fetelor, sunt asa de bucuroasa pt Irina!! Poate ca unde am vb cu ea ieri pana seara si stiam cat de emotionata e ... chiar ma temeam pt ea, ca ii era tare frica. Si cred ca dr a simtit-o de i-a facut anestezie generala. Oricum, ma bucur mult pentru ea.

Vroiam sa va atrag atentia sa aveti MARE grija pt ca poate ati auzit la tv de viroza asta respiratorie care circula peste tot. Sa evitati pe cat se poate aglomeratiile ca Doamne fereste, asta ne mai trebuie acuma. Aveti grija.

Da Gabriela, trusa aia are multe, printre care si un MAAARE ac pe care cand l-am vazut mi s-au taiat picioarele, mama a zis ca sa nu il vada ... si un fel de fir asa nitel mai gros ca o sarma, o siringa, si inca niste alea ... . Cine stie, poate se mai bucura cineva de ce mai e pe acolo :-) ... Stateam sa ma intreb, cine nu are banii astia, ce o face? Ca pana la urma cu banii pe trusa asta, si alea 2 mil pe care intentionez sa le dau la anestezist, ma duce pe la vreo 4 mil si anestezia. "Misto" de tot.
Dar, ma rog, noi sa fim sanatosi

Liuda, te-ai ascuns rau de tot dupa canapea ... .

Oana, ce faci dragutza, tot nu ai aparut?

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,hai ca nastem la anul sa nu ne facem de kkt acum la final,ca tiganul.Deja numar zilele si conversez cu fi-miu ca-i cumpar ceva frumos...poate functioneaza.

Ce mai stiti de Katy?Cum e mititica?Mai sta in spital?
Vai ce sarbatori are si ea,saraca.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Catalina, poate ar trebui sa dai mai putin la anestezist. La o operatie oarecare dai 2 mil si tu nu mai duci trusa, nimic. Iti dai seama ce usor castiga el banii astia? Pt o injectie! Bine, ca mai are si alte atributii, acuma sa nu fiu nici eu rautacioasa, dar daca nu apare nici o pb, el ia banii pt o injectie - ce-i drept mai pretentioasa. Si sa stiti ca au mai crescut salariile si la ei, nu sunt chiar asa de plans cum se vaita pe toate cararile.

criss 36+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

'neata la burtici!
Delfinuta, felicitari sa fiti sanatosi si sa vina lapticul repede, repede!!!

Gabriela_S , mult noroc maine la dr. Am inteles eu bine sau si tu nasti la Cantacuzino? Pt ca si eu voi naste acolo, in feb (sper- nu mai devreme) si sunt extrem de interesata de detalii despre nasterea in acest spital. Imi poti spune ce fel de nastere- cezariana-naturala? Eu nici nu stiu daca va trebiu sa-mi cumpar trusa peridurala sau o iau din spital....Astept cu interes informatii de la tine, daca ai mai multe si daca poti sa ma mai luminezi si pe mine...

34s

laura

Mergi la inceput