Vreau un raspuns despre "probleme" la mare

Vreau un raspuns despre "probleme" la mare | Autor: bebel

Link direct la acest mesaj

Nu am mai ajuns de mult pe net dar acum o fac pentru ca am nevoie de un sfat si pentru ca imi era dor sa mai aflu ce si cum s-au mai intimplat lucrurile.Intrebarea meaa este referitoare la cum as putea sa evit o menstruatie intr-o luna in care vreau eu.Adica exact in iulie pe 18 imi vine,si tot atunci sunnt in drum spre mare si nu as vrea sa ma lipsesc de anumite placeri avind in vedere ca doar o data pe an ma duc.M-as bucura sa stiti ceva pentru ca eu stiu ceva dar nu sunt sigura ca functioneaza.Va multumesc si astept un raspuns cit mai urgent

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Poti sa foloseste tampax si nu vei avea nici o problema.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Daca iei anticonceptionale e simplu. Nu faci pauza dintre cele doua folii si nu iti vin rusii.

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Stiam de vitamina K, se folosea pentru sportive de performanta, se gasea pe vremuri in orice farmacie, dar nu mai tin minte cita trebuie luata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu aleg Tampax. Am folosit la mare si nu m-am lipsit de nici o placere, in afara de cea cu Alte solutzii nu sunt prea naturale si poate nu e bine sa aplici nici o metoda. Mie asha mi-a zis socru-meu care a fost medic atunci cand am pus si eu aceeasi intrebare. Tampaxul e f. f. bun pentru astfel de cazuri.

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

mie in fiecare an mi se intimpla sa am menstruatie exact cand merg la mare, folosesc mereu OB ... poti face orice vrei! nu ai nici o problema nici pe plaja, nici in apa.

nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebel spune:

va multumesc pentru raspunsuri, si mai astept sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

..si eu sint pentru OB-uri...gindeste-te cä menstruatia este un ciclu normal al corpului...din päcate ne-a "lovit " pe noi femeile, dar...asta e......iar eu sint o persoanä care isi respectä toate "semnalele" corpului...asa cä, eu zic cä e mai bine sä nu incerci sä "intrerupi" acest ciclu, deoarece s-ar putea sä ai repercursiuni nedorite prin "dereglarea" acestui circuit normal in propriul corp...
Cred cä te-am ametit....
Cu OB-uri nu ai absolut nici o problemä...si eu am fäcut asa...ba chiar m-am "präjit" bine la soare, si nu s-a intimplat nimic...trebuie numai sä le schimbi mai des ca de obicei, ca sä ai tu siguranta necesarä...
Dacä faci sex...am observat eu...si partenerul nu dä inapoi la ideea asta "singeroasä", se va opri pt. ca o zi, sau va curge fff putin...
Eu de regulä nu fac sex la ciclu, deoarece organele genitale sint fff sensibile in aceastä perioadä, dar....se mai ivesc si astfel de ocazii, cind nici tu, nici partenerul täu, nu mai au räbdare sä astepte citeva zile...offf...
Eu iti urez concediu pläcut
Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ihi, tampoanele intravaginale sunt ideale pentru plaja, de fapt, eu le folosesc tot timpul.
Oana_B

I'm smarter than the average bear - Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebel spune:

Va multumesc pentru informatii mi-au fost de folos.Sunt de acord cu tampoanele,dar vroiam sa intrerup de tot toata perioada cit stau la mare pentru ca eu am ciclul 6 zile si stau la mare tot atita deci nu vreau sa ma simt naspa tot timpul.Solutia cu anticonceptionalele mi se pare ideala si in plu stiam despre asta dar nu eram sigura.Va multumesc si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Bebel, eu am facut asa pt. ca mie trebuie sa imi vina rusii exact in ziua nuntii si nu vreau.Am luat doua luni fara pauza si nu am avut menstruatie.Dupa cele doua folii am facut pauza normala in care au venit rusii si am inceput foarte normal o noua folie dupa cele 7 zile. Doctorul meu a fost de acord cu ce am facut si a zis ca dupa inca o luna pot sa repet procedura ,ceea ce nu voi face, ti-am zis doar ca el mi-a dat verde!

LAURA

Mergi la inceput