Piticodromul de sept - oct 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 25
kristinutza spune:
ioana, stai linsitita, ca nu a fost lumea prea activa in lipsa ta.
kid, multumesc, eu sunt printre cele care de maine incep scarbiciul
.
innaa, sa-ti fie de bine!
irina, felicitari! ce-a ales de pe tava?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
irina, n-am reusit sa deschid pozele de la motz.
gata cu sarbatorile, de-acum cred ca revenim la programul obisnuit de tastarnitza
.
noapte buna va doresc, serviciu usor celor care incep de maine si sa ne fie tuturor bine in anul in care de-abia am intrat! 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Hildegard spune:
Bona sera,
Cand va aud cu serviciul vostru
.Va admir ca puteti! Io stau acasa cu Steff ca n-am cu cine-l lasa
. Asta e
! Nu stiu ce o sa fac din noiembrie
. Ce repede trece timpul asta
.
Inca un bebe sigur nu mai facem numai daca imi schimb rinichii si capul![]()
Parca vad ca imediat il insor pe Steff![]()
Acum ma simt ca un purcel la ingrasat cu atatea mancaruri si praji...dar o ii bag iara o dieta si scap de kg in plus. Sunt ambitioasa, ce mai!
Sper ca la noapte sa doarma plodu, i-am bagat 3 ml de Nurofen + masaj cu gel Dentinox, serios in toata gura ca asa nu se mai poate...dorm in picioare de obosita.
....Merg la un pahar de vin cu sotu![]()

Noapte buna fara stres si nervi
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna
irina81 spune:
Cristina,nu stiu de ce nu merg pozele,am dat albumul la public.prima data a ales banii,apoi dulciurile si apoi o papiota pe care a aruncat-o repede in favoarea cartii!
Eu vreau sa-l fac presedinte,dar n-am avut constitutia s-o pun pe tava!![]()
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
ege spune:
la multi ani cu sanatate!
noi am taiat vacutza de bayram,ne-a obosit klumea de tot!am ajuns seara la 18 acasa si vreau sa va zic ca aveam niste frisoane de nici nu vroiam sa aud de revelion.am intrat sub pilota,am luat un paracetamol si m-am trezit dupa 1 ora pt ca ege nu mai statea cu tati,plangea.am adormit-o,era rupta.toata ziua a pupat maini,a castigat bani si a admirat animalele de la tzara.abia am trezit-o la ora 23 sa o luam cu noi la restaurant.la ora 2.30 am adus-o si am adormit-o,a ramas cu mama mea.noi ne-am intors pe la 5.30.
si noi am fost cu sorcova la bunici,doar ca in loc de sorcova,a improvizat tati o sorcova,adica a luat un bat mic de matura,l-a invelit in hartie de cadou si i-a lipit multe fundite tot de cadou.si sa vezi ce i-a mai sorcovit ege pe toti cu batul pe spinare
eu sunt racita,abia mai stau in picioare.azi a fost sotzul sa imparta carnea care am taiat-o ,iar eu am stat in casa.se pare ca a luat si ege raceala de la mine
,pt ca azi avea ochisorii injectati.i-am dat nurofen si mult suc de citrice,poate,poate se razgandeste raceala si o ocoleste.
kristinutza,la multi ani!
gabi,insanatosire grabnica si spor la treaba pt maine!
atat de la noi pt azi.va pupam
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
doruletz spune:
mai trec si io pe aci sa va urez La Multi Ani, Un An 2007 excelent, sa ne traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa ramana in topul celor mai frumosi si mai destepti copilasi! Iar mamicilor ce au avut curajul sa o ia de la capat intr-o noua odisee, le declar toata admratia mea si le doresc ca bebeii noi nouti sa fie sanatosi, mancaciosi si cumintei!
Io, ca de obicei va tot citesc dar nu scriu prea des din lipsa acuta de timp. insa am admirat copilasii frumosi si mai ales progresele lor! A mea nu face atatea lucruri, acuma de abia e in perioada de uragan, "petite peste" cum ii zice ta-su, darama tot, vrea sa apuce tot, scotoceste pe te miri unde, nu mai vrea sa manance, se trezeste noaptea si cere lapte ...
Uite aci poze mai noi cu "mica pesta"
De vorbit atatea, nici prin vis, in afara de "NU,NU,NU" nu stie altceva (cred ca am traumatizat-o
) vorbeste doar pe bebelusheasca, dealtfel o puteti vedea aci in plin discurs dictatorial![]()
la mamici si la cei mai draguti copilasi
Alexandra - 13 octombrie 2005
ancadm spune:
Bine v-am regasit in 2007! La Multi Ani plini cu de toate. Cele bune sa se adune!
Am admirat-o pe Alexandra a lui Doruletz, iar Monica s-a dat pe spate de ris la auzul discursului "dictatorial".
Monicutza incepe anul cu dintisori noi care tare o mai chinuie. Se pare ca ii ies doi sus si face febra, diaree, ba mai are si un canal lacrimar infundat si ii curg lacrimioare din ochisor continuu. Tot tacamul. Asa o tinem de pe 31 dec. Sper sa treaca cit mai repede.
De revelion am stat si noi acasa si ne-am cinstit cu o sampanie. Andreea a inceput de pe la 5 dupa-amiaza sa ne intrebe daca nu e miezul noptii
.
Ieri am inaugurat noul an cu mers la sanius! A fost tare fain si tare i-a mai placut si Monicai. Si ca sa nu ziceti ca se intimpla numai acasa, pe vremea raposatului, pot sa va zic ca am mers ieri prin magazine sa ne luam o sanie noua si nu am gasit decit rafturile goale. Trebuie sa precizez ca pe 31 a fost prima zapada la noi.
Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
locca spune:
LA MULTI ANI!!!
Alina si Jadi, felicitari pt. baietei!
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
La Multi Ani si tot ce va doriti in 2007 dar cel mai mult sanatate multa celor mici!
Noi ne-am intors azi noapte de la Predeal dupa ce am cazat bunicile si copilul in locul nostru si acum suntem la servici. Vineri plecam din nou sa petrecem 2 zile cu copilul la munte si ne vom intoarce in grup complet acasa. In rest toate bune!
Multumiri pentru urari pentru bb2, va pup si ne vedem pe acilisha!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2