Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana Claudia spune:
Bine v-am regasit livada de cirese!
Multumesc din suflet tuturor care s-au gandit la noi in perioada spitalizarii, si in mod special Lacramioarei care s-a interesat personal de noi. Numai sufeltul meu stie cum am trecut prin perioada asta..
Nu vreau sa va plictisesc prea tare...incerc sa fiu cat mai scurta.
Intr-o noapte am gasit in scaunul un fir de sange proaspat. Nu am stat pe ganduri si am fugit spre Budimex cu scaunul in punguta. Aia au vazut despre ce-i vorba si ne-au trimis la Babes. Ajunsi acolo, chiar pe masa de consult Catalin a mai avut un scaun...numai sange
. Ne-au internat, au urmat analize peste analize dupa care au introdus Nigram, pe cale orala, la 6 ore. Suspect de enterocolita dizenterica.Norocul nostru a fost ca baiatul meu e papacios si a mancat regim si a baut lapte fara lactoza fara mofturi, e adevarat ca nu cu aceeasi tragere de inima. Inchipuiti-va 14 scaune cu sange intr-o zi. E horror!!!! Au depistat bacteria vinovata: E Coli patogen. Dupa 3 zile...in care copilul continua asa, au schimbat tratamentul: o cefalosporina + gentamicina. De data asta i-au pus branula. A fost infiorator pana au gasit o vena...e intepat peste tot...Eu deja nu mai mancam nimic si plangeam toata ziua....Conditiile....de nedescris..Dupa 5 zile antibiograma a relevat ca bacteria era sensibila doar la Gentamicinaa, au sistat tratamentul cu cefalosporina si au continuat cu Gentamicina.Acum e bine puiul meu, ne-au externat dupa o saptamana de cosmar. Asteptam si noi vremuri mai bune, ca destul am fost necajiti.
Pupici la cirese si va doresc ca Anul Nou sa va aduca sanatate multa voua, cireselor voastre si tuturor celor dragi!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Bine v-am regasit livada de cirese!
Multumesc din suflet tuturor care s-au gandit la noi in perioada spitalizarii, si in mod special Lacramioarei care s-a interesat personal de noi. Numai sufeltul meu stie cum am trecut prin perioada asta..
Nu vreau sa va plictisesc prea tare...incerc sa fiu cat mai scurta.
Intr-o noapte am gasit in scaunul un fir de sange proaspat. Nu am stat pe ganduri si am fugit spre Budimex cu scaunul in punguta. Aia au vazut despre ce-i vorba si ne-au trimis la Babes. Ajunsi acolo, chiar pe masa de consult Catalin a mai avut un scaun...numai sange. Ne-au internat, au urmat analize peste analize dupa care au introdus Nigram, pe cale orala, la 6 ore. Suspect de enterocolita dizenterica.Norocul nostru a fost ca baiatul meu e papacios si a mancat regim si a baut lapte fara lactoza fara mofturi, e adevarat ca nu cu aceeasi tragere de inima. Inchipuiti-va 14 scaune cu sange intr-o zi. E horror!!!! Au depistat bacteria vinovata: E Coli patogen. Dupa 3 zile...in care copilul continua asa, au schimbat tratamentul: o cefalosporina + gentamicina. De data asta i-au pus branula. A fost infiorator pana au gasit o vena...e intepat peste tot...Eu deja nu mai mancam nimic si plangeam toata ziua....Conditiile....de nedescris..Dupa 5 zile antibiograma a relevat ca bacteria era sensibila doar la Gentamicinaa, au sistat tratamentul cu cefalosporina si au continuat cu Gentamicina.Acum e bine puiul meu, ne-au externat dupa o saptamana de cosmar. Asteptam si noi vremuri mai bune, ca destul am fost necajiti.
Pupici la cirese si va doresc ca Anul Nou sa va aduca sanatate multa voua, cireselor voastre si tuturor celor dragi!!
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
Insanatosire grabina lui puiutz mic!Doamne,prin ce ati mai trecut!

ama_kaly spune:
Roxana off, bietul pui prin ce a trecut..
Bine ca acum e sanatos si puteti sarbatori Craciunul asa cum se cuvine, acasa in familie.Uite un
mare de la noi pt Catalin.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
zax spune:
La multi ani pentru sarbatoritii de astazi: Victor, Cosmina si Medeea, si Andra Alexandra. Sa fiti sanatosi si va bucurati mamicutele si taticii cu multe nazdravanii!!!

Steluta felicitari pentru dintzoc si multumesc de urari
; Ama
Roxana - refacere grabnica! Groaznic prin ce ati trecut, saracul de el. Doctorii ce au zis? De la ce a fost?
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
ama_kaly spune:
Am si eu o intrebare, voi spalati bebeii cu pasta de dinti sau nu? Intreb ca vreau sa ii iau lui Seb pasta de dinti CHicco cu aroma de capsuni si sa stiu daca o pot folosi de acum.Dar ei cum o scuipa k nu stiu..sunt intr-o dilema..help!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Am si eu o intrebare, voi spalati bebeii cu pasta de dinti sau nu? Intreb ca vreau sa ii iau lui Seb pasta de dinti CHicco cu aroma de capsuni si sa stiu daca o pot folosi de acum.Dar ei cum o scuipa k nu stiu..sunt intr-o dilema..help!
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Daaaa!Noi ne spalam singurei pe dinti!Eu am o pasta pt bebelusi Nenedent-Baby de la dentimox!Si zice ca nu tre sa o scuipe si ca no problem daca o inghite!
LYLY809 spune:
Fetelor, ati "gatat" treaba? Am deja niste dureri in spate...
Roxaniciu, bine ai revenit si sanatate maxima!
Apreciez in mod deosebit fetele care au scris cate un colind, Cocutica, Dana, Ioana!
A! Si cine vrea "scutecele Domnului" sa pofteasca la mine maine! Una dintre voi e inscrisa de mult, stie ea care![]()
Peste vreun an sau doi la vremea asta ne intalnim la... patinoar cu pruncii, nu?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
arleena spune:
Roxana bine ca ati scapat...chiar ca horror....catalin iti doresc multa sanatate si sa ai un Prim Craciun cat mai fericit 
Diana79 bine ati ajuns in Romania!
una bucata cireasa vorbareata
no..revin, s-o trezit piticu'
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
dolcebaby spune:
SARBATORI FERICITE !
Fetelor va dorim un Craciun ca in povesti alaturi de familie !
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3
ILDI25 spune:
Stelutafelicitari pt primul dintzoc al Andradei
Diana 79 of ce sperietura a-ti tras ,eu una nu m-as urca in avion pt nimic in lume
Roxana ma bucur sa aud ca e mai bine Catalin ,of bietul de el prin ce a trebuit sa treaca ,dar bine ca acum totul e ok. Despre conditile din spital ,ce mai fara cuvinte...
LYLY esti harnicuta ca o albinuta.
Meniul nostru va fi : supa de pui cu taitei, sarmale , gordon bleu dar facut din cotlet de porc ca al meu sot nu mananca carne de pui ,sotul meu e un mofturos ,dar am noroc cu David ca el mananca orice si niste pulpe de pui la cuptor doar pt mine. Iar prajituri voi avea multe ,dar nu vor fi facute de mine ci de mama care le are cu prajiturile ,eu o sa umplu doar niste foi de napolitane ,soacra imi duce tort la metru ,iar mama inca vreo 3 feluri ,asa ca o sa am vreo 5 feluri . Dupa sarbatori se va rupe acul la cantar ...AAA si pe 30 dec vom avea un super tort ,ca va fi ziua onomastica a lui David (dupa calendarul catolic) .