Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata.... am sters si eu pe jos, covoarele, am sters si geamurile...mai am de aranjat lucrurile prin dulapuri, de sters praful, de bagat vreo doua masini...si de pregatit hainele pentru la munte....

eu de pregatit nu pregatesc nimic de mancare...pentru ca maine dimineata, plecam la munte...

teolinda, zici ca ai auzit ca a nins in zona aia? super! de-abia astept sa vad cum reacioneaza sebi la zapada....

am fost aseara prin hypermarketuri cu gandul sa-i luam lui sebi o sanie...nu stiu, mi-e frica sa-l pun pe o sanie fara spatar...si cele pe care le-am vazut cu spatar erau prea joase, gen boburi....voi ati vazut pe undeva-ceva....mai sigur?

bumbita si sebastian(03.01.2006)

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire, iar Mosul sa va aduca cele mai dorite cadouri !
“Craciun Fericit! "

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

maraki, ai copiat autophotoshop7? te-ai inscris si dupa aia ce ai selectat? poate reusesc si eu sa mi-l instalezmultumesc

pe ana nu o pot bate la cap sa ma ajute ca e plecata la party de ana

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput

mama-mama, da' ce liniste pe -aci?!

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput

mda....si maraki zicea ca se duce la cumparaturi...
as vrea sa-mi inslez si eu programul acesta, dar vad ca sunt o gramada de produse....

ana, ce sa mai, m-ai imbolnavit de tot cu poza aia!!!!!1

VREAU SI EU!!!!!

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ana
La multi ani!
Sa ai o viatza presarata cu bucurii alaturi de parintzii tai!

Anymoni, mamica implinita-La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutari, acum am apucat si eu sa bag nasul prima oara pe ziua de azi,sunt franta si evident n-am citit nimic...
Am fost ocupata azi pana peste cap cu virarea salariilor pe card si prin casa) cu impartitul tichetelor de masa si cadou ... si intr-un final,dupa ce am consumat pizza si am baut sampanie i-am bagat preavizul sub nas directorului, care a lasat nasul in pamant de necajit (daca nu cumva se prefacea ) Ce sa mai zica - stia omul ce nu-mi convine si ailalti la fel...dar a ramas totusi KO
Asa ca am plecat acasa,am luat-o pe Diana si pe Ghitza handicapat (de spondiloza ) si ne-am bagat intr-un market de cartier sa umplem cu cate ceva frigiderul.Pe Diana a pus-o in cos si a fost aproape ok (s-a suparat un pic pe hartia igienica si a tipat la ea ) Dupa aia Ghitza a dus sus bagajele si eu m-am dus cu ea la mami la magazin,de unde am facut alte completari ... Acum Diana e acasa si a adormit in sfarsit ... Am pus si niste haine la spalat si nu mai stiu de ce sa ma apuc sunt rupta de oboseala ...
M-a sunat mai-nainte contabilul italian Streptococu' disperat (am avut tupeul sa vorbesc de vreo 3 ori cu el azi si sa nu-i zic ca plec ) A tot incercat sa ma convinga sa nu plec,sau sa nu plec acum macar, ci peste vreo luna Ha Ha - nu de alta dar el pleaca in ianuarie in Nicaragua in vacantza si cine o sa faca nu stiu ce pe acolo cu viramente si salarii si bla bla -i-am zis ca daca ma cheama directorul, ma duc si sambata sau dupaamiaza sa le fac urgentele pana gasesc pe cineva - dar as face asta pentru ei si pentru salaraiati, nu pentru patron - ala e in Brazilia la ora asta Sper sa nu ii vina ideea sa ma sune si el,ca nu raspund
Asta e ...
Pana una alta n-am inca nici brad si nimic de mancare De acum trebie sa ma apuc,noroc ca face mami sarmalele maine dimineazta, macar de alea-s sigura
Hai ca ma pun sa citesc din urma ,paote ma mai relaxez dupa o asa zi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NO,c-am terminat iute ca vad numai urari pe aici,e clar ca sunteti la cumparaturi,curatenie sau prin bucatarie
BUMBITA distractie placuta la munte!
BEE, ANASEBE ,TEOLINDA siu care o mai fi sper sa va distrati super la cheful Anutzei ,abia astept pozele!
Merg si eu sa strang un rand de haine si sa sterg praful macar ca husbandu' umbla teleleu sa caute medicamente compensate pentru socru-meu si asa cica a dat vreun milion pe ele
Si dupa aia trec la bucatarie sa vad ce pot face ... azi,desi cred ca maine dimineatza ma voi apuca de treaba in domeniu
Mai intru eu si pe aici,desi se pare ca azi bate nu vantul pe aici,ci crivatzul

P.S. Daca tot am bagat sampanie azi,acu m-am pus sa consum niste drajeuri de ciocolata umplute cu rom JANINA Poate ma ajuta sa am spor la treaba

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana de Bee!!!
Distractie faina bebeilor si mamicilor care participa la chef.
Noi la birou la clau, vrem sa bem un pahar de vin inainte de craciun, si binenteles, eu pe net.
Poate pot sa citesc si ceva din urma, asta daca ma lasa marco si nu-si mai baga gura in cosul de gunoi ca data trecuta.

Ce fac cele 2 ale sectei? mai sunt si altele?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am vazut pozele cu alain in cos si cu o masinuta de la Chicco, dar sa mor de mai stiu a cui este .
Noi la selgros si Metro il bag in carucior, ca pe alain. la Real si Billa, iau cosurile speciale, care au masinuta, si ii place la nebunie in ele lui marco.
Silvia vine sotul tau? cred ca esti super fericita. te sun eu, ca vreau sa ne vedem cand venim la Cluj.
Bianca super fain mesajul de la mos.
maraki te-ai angajat? sunt zgarciti italienii, dar a primit si Clau o prima frumoasa de sarbatori. macar merita, dupa cat a muncit.

Cred ca trebuie sa deschid eu un nou cap., daca Ana e la chef.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput