LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)
Raspunsuri - Pagina 25
madau spune:
Hello hello
Iaca si noi prin zona....LA MULTI ANI CRISTINELOR SI CRISTINEILOR ptr ziua de ieri cand am intrat dar tare pe fuga [ops]!!!!!
Noi am petrecut Craciunul doar cu mama si cu niste prieteni
, ne-am simitit foarte bine, mama saraca a stat "de garda" la copii care dormeau cu randul, asa ca noi ne-am putut distra in voie.
Miruna e super incantata de cadoul de la Mos, a primit o albinuta pe care o impingi de batul atasat
, si bate la niste tobe. Inutil sa va zic ca de dimineata pana seara numa "toca-toca" am auzit prin casa..e entuziasmata...sa vedem afara ce parere are lumea 
Maria_alexia pupam "artistul", n-am apucat inca sa vad pozele dar sunt convinsa ca-s minunate
Catutza nu mai fi suparata cu aranjamentul, ca si eu tot la fel am patit cu Miru...ieri seara chiar ma bucuram ca mosii de ciocolata de sub brad au rezistat "asaltului", peste nici 10 minute insa m-am dus sa vad dc nu se mai auzea fata in sufragerie...era sub brad cu o mare bucata de ciocolata in gura...cu poleiala aferenta of course
.
Noki asteptam cu interes pozele cu Sarah pe tricicleta![]()
Meems acum fug sa vad frumusetea de fata
Danida bafta cu bona, sa fie cea potrivita!!!
Fug sa schimb cacaciosul, revin ca mai am ceva de intrebat
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
bianca_mo spune:
buna dimineata! speram ca ati petrecut un Craciun de vis cu familia, cu prietenii... noi am fost la colindat, am petrecut bine, mosul ne-a adus peste tot cate ceva... am pus si poze in contul comun...
STEFANALEX, ma bucur ca ai mai intrat!
sanatate multa tuturor si pregatiti-va pentru alte zile frumoase, bine ar fi cu zapada...

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
madau spune:
vazut si pozele...
Monet ai 2 fete superbissime!!!. Iar ochii albastri ai Mayei..m-au terminat efectiv. Pupici la toate
Meems mi-a placut de Rianna, mai ales poza aia cu basc si paltonul rosu..
. O familie minunata.
Avem si noi pozici, asteptam insa sa le descarce tati, ca mai avem de mers si azi intr-o vizita si cica le descarca apoi pe toate, asa ca am embargou la aparatul foto

problema spinoasa ref. la bebelusii care beau Nestle junior...au avut cumva probleme cu constipatia dupa ce au trecut la lapticul asta???? Miruna m-a terminat efectiv, ea a baut Milumil si avea 2 scaune pe zi..acum de cand am trecut la Nestle abia face cu supozitor

Fug la spalat vase..

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
roxisialexia spune:
LA MULTI ANI, CRISTINELOR!
cristinaH, cristinaN, joy, buluci, dienutza - 

LA MULTI ANI, COPILASILOR CU NUMELE CRISTIAN !
monet am vazut pozele tale, ai niste fete superbe...sa creasca mari sa iti aduca numai bucurii.
meems, ca deobicei tu arati super, rianna a fost o bombonica frumoasa echipata cum nu se poate mai frumos.Mi-a facut mare placere sa vad.
o sa revin pe seara sa va povestesc si despre alexia, cum a reactionat la bradut si la vederea cadourilor.Acum ma bate gandul sa mergem la patinoar, sa vedem unde ajungem.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
camelia_daniela spune:
Hello !
LA MULTI ANI CRISTIAN, CRISTINA, CRISTI!!
LA MULTI ANI BULUCEL ! Multa sanatate iti dorim, si sa ai un an asa cum iti doresti alaturi de Simonel si tati si de toti cei dragi!
Si noi am petrecut frumos zilele astea, din pacate n-am reusit sa pun poze, dar o sa pun cat de curand !
Meems, superbissima Rianna si a primit o groaza de cadouri frumoase!!
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!... in continuare ...
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
felicia74 spune:
Uraaa, ne ridicam singurele de jos, fara sa ne mai cataram
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
bianca_mo spune:
FELICITARI ILINCA!!!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
dordia2000 spune:
"La multi ani" Mamicilor!!!
Am intrat pe fuga sa spun si eu La multi ani tuturor Cristinelor si Cristianilor si mai ales pr Buluci a noastra!!!
Noi am racit din cauza de aer tare de munte,,asa ca suntem cu mucii pana in calcaie si stranutam de zor. Nu avem febra dar avem ochisorii injectati si stare nasolala. Maine ii taiem mortul asa ca sper sa ii treaca maraiala pana maine. Ne doftoricim cu nurofen si vibrocil picaturi si speram sa nu ne apuce tusea si sa nu facem febrza.
Acum va las...si mai intram zilele urmatoare!!!
Felicia felicitari pt nor'mea!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
tania-z spune:
Buna fetelor, gata sarmalutzele si fripturile?
. Sper ca ati petrecut super cel mai frumos Craciun de pana acum, cel putin eu asa l-am simtit...am fost incarcata de niste sentimente care m-au coplesit, nu-mi puteam lua ochii si mintea de la darul minunat pe care l-am primit acum un an si care ma rasplateste si ma uimeste in fiecare clipa! Sunt convinsa ca, de Craciun, am avut cu toatele CEI MAI FRUMOSI COPII DIN LUME 

.
Ca dovada, am vazut si pozele postate de Monet si Meems mama-mama ce domnisoare pe acolo! Nu mai stiai la ce sa te uiti. Iar voi, mamicilor, ati fost taaaaare elegante 
Monet ma bucur ca ne mai dai vesti, de poze nu mai zic...
Meems asa e
, m-a lovit amnezia si le-am uitat in pomelnicul meu pe fetele cu 2 copii de peste ocean - spre rusinea mea! 
Roxipoate va intalniti si voi cu basescu pe la patinoar ![]()
Felicia yupiii, felicitari Ilincutzei,
mai ce fete precoce avem in grup. 
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
Bianca ce mare s-a facut Serbanel si ce ochi frumosi are...te topeste! A gasit jucariile sub brad dimineazta? Pare tare fericit 
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura