LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Catutza noi am veni in Cismigiu daca e frumos, ramane sa vb zilele astea. Poate cu ocazia asta iti aduc si BE.

Noi am terminat treaba, am impodobit bradul, Miruna mai fura cate un glob in trecere, acum il asteptam cuminti pe Mos Craciun

CRACIUN FERICIT SI LINISTIT TUTUROR, SANATATE SI BUCURII!!!

Sa ne reuzim cu bine (si fara prea multe kg in plus)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CRACIUN FERICIT, LINISTE IN SUFLET SI TOT CE VA DORITI !

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

CRACIUN FERICIT !

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra multa bucurie si senin, prosperitate, sanatate si veselie. Sarbatori feicite! Cu drag,

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Va doresc un Craciun linistit si fericit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna Seara fetelor!!!

In ajun de Craciun intru si eu de la Bv sa va urez Craciun Fericit si...tot ce va doriti alaturi de cei dragi!!!

Ina la tine imi e gandul mereu asa ca....sper din tot sufletul sa fie ok samburelul si tu sa stai linistita la pat asa cum trebuie. Te pup si....Marry Chrismas ! Sa stii ca ma gandesc si ma rog pt voi!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara in ajun!

Vad ca toate urati si colindati, asa ca ...

Sa va fie casa , casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu-n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anu care vine
Sa va fie si mai bine!

Craciun Fericit!!!

Gata si noi mancare si curatenia, am adormit fata si acum vreau sa ma duc sa-mi fac baie sa o mai lalai si eu ca merit (asa zic eu, dupa atata munca).
Va pup pe toate si va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Decor in alb,
Nameti si ger...
Colind la geam,
Colind in cer...

An dupa an, veac dupa veac, Sarbatorile de iarna, care cuprind intreg Pamantul cu frumusetea si vraja lor, reamintesc omenirii dragostea Creatorului pentru toti copiii Sai.
Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug.
LA MULTI ANI!!!
SARBATORI FERICITE!!!

Abia am terminat si eu de vreo 2 ore pregatirile si curatenia si vreau sa ma odihensc putin ! Ma gandesc la voi cu mult drag si sper ca sunteti bine impreuna cu copilasii dragalasi si restul familiei! Sanatate multa tuturor!
Ina, si eu ma gandesc neincetat la tine si la samburel si sper din toata inima sa fie totul bine!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Craciun fericit tuturor, nu conteaza ce aveti pe masa, important este sa fie pace in case. am ajuns, acu', batrana fiind, la concluzia asta, a postat cineva (imi cer scuze ca nu mai stiu cine, nu ma mai intorc sa recitesc) un proverb, ca e mai important sa fie pace decat sa ai dreptate.
va doresc sa aveti dragoste si liniste in casa, fericire si, unde sunt probleme acum, sa se risipeasca toate!

noi ne-am intors acum de la niste prieteni unde am facut ajunul. Dom-le, am trimis copilul acasa mai devreme decat preconizam (si ne-am intors noi apoi, ca gatise femeia, nu se facea sa disparem cu totul) deoarece nichita s-a pus pe un plans cum n-am mai vazut pana acum! de ce? va spun de ce: familia are un baietel de 3 ani si jumatate care l-a impins pe nichita si nu l-a lasat sa se joace cu nicio jucarie de-a lui! dar nicio jucarie, dk va inchipuiti asa ceva! si parintii nu aveau decat niste reactii lesinate si subdimensionate evenimentelor. adik doar ta-su i-a spus de 2 ori :" hai mai vladimir, lasa-l sa se joace si el"...si copilul meu e pasnic, sa stiti. unele dintre voi il cunoasteti. cum punea nichita mana pe o jucarie, cum i-o lua vladimir si o punea sus, in raft, sa nu ajunga al meu. si ii mai si spunea: asta e a mea, nu ti-o dau tie sa te joci! Doamne, a fost un precedent pentru mine, a fost prima oara cand m-a durut sufletul pt nichita, dar conjunctura nu-mi permitea sa dau de azvarlita cu baietelul rau.
intr-un final nic s-a pus pe un plans de nu mai puteam sa-l linistim asa ca l-am dus la mamaie si tataie, unde avea voie bietul bulin sa se joace. saracu, s-a linistit imediat. mai, dar chiar cu nimic nu i-a dat voie sa se joace, nu exagerez! ma durea sufletul!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , bietul Nichita! Am trecut si eu prin aceeasi probleba cu Bianca la o vecina, pana cand fimea a inghesuit-o intr-un colt si i-a dat vreo 3 palme, da atunci nu se mai apropie de ea fata vecinei

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput