Bebelusii anului 2002 !!!
Raspunsuri - Pagina 3
danis spune:
anda ioana, 24 aprilie 2002, o fetita foarte cuminte, foarte sanatoasa, foarte vesela si vioaie, care merge singurica, are 4 dinti si ieri a spus "apa" cand a vazut un lighean cu apa
Daniela si bb Anda
Ela spune:
Ilinca Maria - 12.12.2002
E o cumintica si o frumoasa (bineinteles - mai ales ca nu seamana cu nici unul dintre noi iar consiliul bunicilor inca nu a cazut la pace :)) ), acum o chinuie primul dintisor, e curioasa foc si nu zice nimik!!!
Doar isi cearta maimutoii pe limba ei - care seamana a pisiceste - si are un "sunet" special ca sa ne strige pe noi!
E minunea noastra si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca o am - ne-a schimbat viata in mod radical - suntem alti oameni - da´ce naiba aberez eu aici, ca stiti si voi cum e!!!
Numai bine la mamici si la bebici!
Florys spune:
Sarah Catherine este nascuta pe 12 aprilie 2002. Avem deja un anisor si aproape doua luni si am inceput sa facem multe prostioare...
Florentina
"Sanatate ca-i mai buna decit toate!
Albumul:
"http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=48&cid=473
manu spune:
Andreea si Corina, nascute pe 10.12.2002 la ora 10:08 si la 10:09.
Mi-a dat Dumnezeu mai mult decat am visat vreodata.
Manu
Sabina spune:
celebra SOFIA GALAGIA!!! nascuta pe 11 septembrie 2002( o data ...memorabila...:(
Nu are nici un dintisor, e miniona site-ului ( 7200 gr. si 68 cm)dar e desteapta foc! Vorbeste incontinuu, la 6 luni s-a ridicat in picioare, merge tot patutul, vrea doar la mama si e mofturici! Canta la pian si asculta vrajita muzica, face Pa, Bravo, si ma mananca de obraz! Si pe Toton de nas...Si imi apuca ochelarii si ma trage de par si ma iubeste mult de tot si nu-mi ajung doi ani sa va zic tot ce-am de spus despre ea...
Sabina & Sofia Galagia
iulia grosman spune:
pe al meu il cheama dorian e cel mai frumos, cel mai destept si e nascut pe 11.11.2002.in plus nu vrea sa renunte deloc la titi. spuneti si voi nu e cel mai destept?<asa spune tatal lui>
adi69 spune:
Catalina-Rucsandra 12 martie 2002,la ora 24,03(11 spre 12)
O scumpica de fata!Daca nu ma credeti ,uitati-va la poza!
Dia si bebe Rucsi
yurika spune:
Mark este nascut in luna iulie18.2002 ora14.21
Zice mamaaaa baba papa ,a inceput sa mearga la9luni si 3 saptamini si crede ca poate sa mearga la lucru
Avem 4 dintisori si muscam de numa numa
Si Doamne doamne ne-a daruit ceva frumos
Yurika&Mark