Bebelusii anului 2002 !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Si noi Patrick Marian 29 iunie 2002, mergem binisor in picioare zicem si mama papa cind am nevoie de ei si asteptam speram o surioara anul viitor.

narcisa 20 saptamini si bb Patrick 1 an si doua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Dragostea noastra, Clara Maria, 19 august 2002 (leu), nascuta prematur la 34 de saptamani, 2.220 kg, si 44 cm, acum la 13 luni are 9 kg, si 72 cm, este o haioasa, rade in permanenta, plange doar cand, doamne fereste, intarzii cu mancarea, zice mama, tata (mai ales), baba, caca, pipi, dai dai, gaca (gasca) si beee( caprita ), etc. Inca nu merge singurica, dar daca o tinem macar de o manuta merge foarte repede. Face caca la olita, se joaca de-a v-ati ascunselea...E o scumpa, foarte sociabila si prietenoasa, ce mai... ne lumineaza fiecare zi, de cand s-a nascut e o bucurie continua. Stiu ca am scris foarte mult, ar mai fi inca multe de spus, nu va suparati, dar suntem atat de incantati de ea, pentru noi este exact copilul pe care ni-l imaginam a fi ideal. O iubim tare, tare, tare mult.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxy spune:

Cind sunt mici,le urmarim curiosi fiecare gest,miscare,zimbet,sunet,vorba...totul este extraordinar si f.f.f. important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Felicitarii pentru consecventa fetelor !!!!!

Va iubim !!!!!

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna! Avem si noi un BB foarte simpatic, Cristian Vlad, nascut pe 16.12.2002. Este nastrusnic si nu se prea omoara cu somnul, nici ziua, nici noaptea
Este blondut cu ochi albastri si are 7 dintisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Scuze!
Sa ma prezint, Claudia.
Imi place foarte mult forumul asta!

Claudia si BB Cristi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Ana Maria Jugravu, nascuta pe 17 septembrie 2002. Este comoara noastra, bijuteria noastra de fetita, dupa care suntem topiti!
Pupicei!
Amelia si Ana Maria (1 an si 1 luna).

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

eu sunt deja tare smechera! mama se tot intreaba ce o sa se
faca cu mine mai tirziu!(dar asta n-o impiedica sa ma iubeasca ca si cum as fi doar eu si ea pe pamant)
In rest dorm bustean (ii seman mamei), pap binisor-adica nu bine ( ii seman tatalui)
si cit e ziua de lunga rid (aici seman cu amindoi) Cu aspiratul ma ocup eu si cu deranjul tot!
Si apropo ma numesc Gianina si sunt nascuta pe 17.05.2002
Mamica a stiut din luna februarie 2002 data la care va naste pentru ca a visat ca a primit un bilet de tren cu data de 17.05.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Ioana, nascuta pe 4.06.2003, zisa si shunicelul fermecat. Am invatat, in sfarsit sa-i dau pupici mamei!
Trisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Ce bine ca am gasit un site si pentru copii din 2002! Nu de alta, dar eu m-am chinuit cam cinci ani sa reusesc sa am un copil. Andrei s-a nascut pe 26. sept. 2002. Acum are un an si aproape doua luni, e un rasfatat, un dulce si un destept. Pentru noi, ziua in care s-a nascut Andrei, nu se compara cu nimic din ce am trait pana acum, a fost si v-a ramane cea mai fericita zi din viata noastra.
Pentru toti parintii nasterea unui copil e un eveniment ferict, dar eu si sotul nu mai suntem prea tinerei si ne cam pierdusem speranta, dar Dumnezeu ne-a binecuvantat cu un ingeras frumos si sanatos.
L-am nascut pe Andrei la aproape 35 de ani, iar sotul meu avea 38.
Sa ne traiasca copii la toti si sa fie sanatosi!

Mergi la inceput