Bebelusii anului 2002 !!!
Am vazut o paginuta cu bebelusii anului 2001 si m-am gindit de ce sa nu avem si noi una cu ingerasii nostri.
Eu il am pe bebeEric nascut pe 28 noiembrie 2002; este foarte cuminte, doarme toata noaptea, si cind este treaz ride mai tot timpul.Acum trebuie supravegheat mai tot timpul cind este treaz pentru ca daca scapa jucaria se arunca dupa ea!
Raspunsuri
angi_gemeni spune:
Si noi, si noi!!!
Acum avem un an si 3 luni.
Suntem ANDREI-IOAN si ANDREEA-MARIA
Am venit pe lume pe 8 februarie 2002, la diferenta de 13 minute.
Mami si tati sunt cei fericiti si mandrii ca au asemenea copii, acum mari, frumosi, dar mai ales sanatosi!!!
Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>
karol spune:
Si comoara mea e un bb al anului 2002.S-a nascut pe 10 ianuarie, o cheama Michelle Eveline si e o scumpete.
carmen spune:
Si noi suntem bebe de 2002, mai exact 4 noiembrie 2002 la ora 10.
Fetita noastra se numeste Ana Carina, este cumintica, frumusica, zambareata, doarme toata noapte, nu i-au iesit inca dintisorii, de 2 zile merge in modul si deja mi-a spart un suport pentru lumanare.....
Va invit sa vizioati si albumul nostru.
carmen
DanaRosu spune:
Ania Elena, 10.10.2002, nu vorbeste nimic... si ma dispera... ma refer la faptul ca nu spune nimic concret (asa in legea ei boscorodeste toata ziua), nu mama, nu tata, nu caca... (Ioana, fetita Larei, si finutza mea - ca sa ma laud - nascuta pe 11.12.2002 spune MAMA si BABA)... pe la o bucata Ania mea ne spunea TATI tuturor, mai ales cind scapa cite ceva sau nu ajungea la ceva dar acum, nimic...
Dana
And, yes, I am a blonde!
alssa spune:
Si noi ! Clara-Alexandra, nascuta pe 29 noiembrie 2002... Spune MAMA de mama focului, dar bineinteles doar cind o doare rau ceva, si cum ne ies doi dintisori deodata, numai asta auzim... Nu doarme deloc toata noaptea (niciodata nu a facut-o), stam binisor in fundulet, pe ici pe colo ne mai darimam nitzel, asemenea daca arunca jucaria o ia la "goana" spre ea... si continua sa urasca statul pe burta :)
mamica dulce spune:
Leon Marc Stephan,nascut pe 1 decembrie 2002 e minunea mea...cea mai zambareata si frumoasa...cand se trezeste rade la mine si intinde manutele ca si cum vrea sa ma ia in brate,mananca fenomenal de bine..sa nu.l deochista in fundulet bine si am senzatia ca pricepe tot,in fiecare zi ma mir de cate mai stie..dar nu zice nimic concret...oricum noi stam de vorba si atunci se uita tinta in ochii mei si e clar ca se chinuie sa zice el ceva..asteptam si dintisorii..pana atunci salivam ca un catel si numai cu degetelul pe gingie...
E sanatos tun si dolofan,are fix 10.200kg si 73 de cm,asa ca un flacau zdravan si nazdravan,nu plange mai deloc...ce sa mai zic..e ziua prea scurta sa am timp de alintat cat vrea sufletul meu!!
pupici multi la mamici si bebelusi
ancuta si marc
Dandanescu spune:
Fetita nostra Dania-Maria Popescu, nascuta pe 19/12/2002 in Montréal, Canada este cea mai frumoasa, cea mai dragalasa si multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat o asa de cuminte fetita ca nu simtim ca avem copil mic...
Are deja primul dintisor care da sa iasa si speram ca in curind sa ne spuna si poezii si sa mearga deja in pas de defilare
Sanatate la toti bébéii si mamicile din lume!
Sa fiti iubiti !
Ana spune:
Ana Corina a venit pe lume pentru a-si bucura parintii pe 16 Noiembrie 2002. Si acum avem si primul dintisor! Asa ca sa avem cu ce o musca pe mami.
Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122
CameliaH spune:
Maria si Ioana nascute pe 1.02.2002 la 4.30 si 4.35 sunt acum niste nazdravane pe care nu le poti stapani.
Toate bune!