Ericuta,
Imi pare rau ca mesajul meu ti-a adancit tristetea, nu am postat decat din dorinta de a te ajuta si de a transmite o informatie asupra unui subiect care ne-a preocupat si pe noi.
Din punctul nostru de vedere este mai dureros sa ne lasam catelul in tara deoarece el a devenit un membru al familiei si vom face tot posibilul sa-l luam cu noi, indiferent de costuri care sunt destul de mari.
Despre injectiile si testele la care ar fi supus nici nu se pune problema deoarece ne-am interesat ba chiar pot spune ca am demarat aceasta actiune si in afara de vaccinurile periodice pe care le face orice caine nu este supus la altceva. Pt perioada transportului i se administreaza un sedativ usor pe cale orala, in timpul escalelor avem posibilitatea sa-l vizitam ba chiar sa-l plimbam iar in perioada de carantina conditiile sunt f bune.
Este drept ca drumul este f lung dar decat sa-l lasam in tara consideram ca, ca membru cu drepturi depline al familiei noastre merita sa se bucure si el de noua noastra viata.
Este o optiune personala, nu imi permit sa judec pe nimeni care a procedat altfel decat noi, ci doar am vrut sa transmit o informatie cat mai obiectiva ca se poate si altfel.
Cu prietenie,
Maya