ciuperca sau ce?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
pinquleasa spune:
a incercat o sumedenie de creme si nu chiar foarte ieftine ,astazi i-am mai luat una de la farmacie pe baza de cortizon...sa incerce si cu asta...poate se va simtii vreo schimbare.
a incercat mai toate creme ce contin uriteea(urina din cate stiu este asta)..pe baza de ulei de masline si multe alte creme ,nici una nu a folosit.
am spus ca sa-i fac acest termin la pedichiura medicala sa incercam si asa...poate o data curatate bine picioarele respira pielea noua mai bine si nu se mai usuca in asa hal.
am sunat astazi la dr de piele abia in februarie am primit un termin ,asa ca pana in februarie nu ne ramane decat sa mai incercam creme si sa strangem din dinti de durere.
ce sa mai .....aici dr nu sunt straluiciti ,si mai ales in ultimul timp s-au profilat numai pe profit...eu una nu prea mai am incredere in ei.
nico
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lunna27/lunna27.jpg)
lunna27 spune:
De ce nu incerci o crema de galbenele de la farmacie...e f grasa si e buna pt tenul uscat !Dana si piticii
ivana27 spune:
Tatal meu avea asa ceva, dupa analize s-a descoperit ca are diabet!!!
Nu te baza doar pe dermatolog, sotul tau ar trebui s amearga si la un doctor generalist, sau direct la un laborator unde sa-si verifice glicemia. Un nivel inalt face ca ranile sa nu se vindece usor. Sper sa nu fie asta ci ceva mai simplu, dar merita verificat. sper sa te ajute sfatul meu.
ivana
pinquleasa spune:
multumesc de raspunsuri,eu sper din tot sufletul sa nu fie diabet ,desii la el in familie, din partea ambilor parinti sunt persoane cu diabet.
acum dupa sarbatori o sa mearga ptr un set de analize la sange dupa care nu ne ramane sa asteptam terminul cu dr dermatolog din februarie.
crema de galbenele a incercat-o mult timp ...nimic...nici eu nu le mai stiu numarul cate creme a folosit.
la un mom dat am incercat si bai la picioare cu ceaiuri ba de pelin ,ba de musestel...dar degeaba...o zi doua era bine apoi iara se usca si crapa.
Nico