Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
ylilimic spune:
Neata, frumoase burtoase!
Na, ca mi-a venit si mie randul sa va bag in sperieti! Ieri am avut o zi mizerabila chiar daca am incercat sa nu arat! Nasol e ca s-a incheiat si mai rau, cand lungita in pat fiind nu l-am observat pe Matei cum cade chiar pe burta mea cu cele 13 kg ale lui. De obicei sunt atenta, acum aveam capul intors si chiar nu m-am asteptat...
Tati era in alta camera... Am simtit o durere acurta jos, sub burta si aceasta imediat s-a intarit, m-am scurs jos langa calorifer in asteptarea unei reactii din interior.Nimic... Sotul il certa pe Matei asa ca eu m-am incuiat in baie, sa fiu singura si sigura pe mine de ce simt... nimic... Ma intind,pe o parte, pe alta, ma gheia o pauzasc, stau turceste, pe vine, il impung cu degetul, cu palma, cu pumnul...NIIIIMIIIIC. Ii spun sotului ca nu-l simt pe bb si astept. Il dirijeaza la culcare pe Matei si imi spune ca daca trebuie il sunam pe dr. Cel mai potrivit ar fi fost la urgenta, nu un drum la Cta, acolo vedeam daca ii bate inimioara. Ciudat ca nu stiam ce ar trebui sa simt... Nu eram suparata pe Matei- e copil, pe mine- nu-l vazusem, pe sot-nu era acolo...Atunci mi-am pus intrebarea cand trebuie intervenit si daca voi putea purta povara unei interventii prea tarzii...
Sotul s-a dovedit usor iritat dar a zis sa fac cum cred de cuviinta. Am decis sa astept... M-am dus la bucatarie sa iau o gura de cola, insa pana ajungea pe matz la bb trecea prea mult timp asa ca am deschis congelatorul si am lipit burta de usa... BINGO! Primul sut... Au urmat apoi miscari destul de anemice "pisiceli" cum zice Cata, el care faca ca al Aelitei... Si cred ca din dorinta de a se razbuna pe Matei nu m-a lasat sa dorm toata noaptea, nu stia micutul ca eu nu am nici o vina...
Asadar pot spune ca am asistat la prima cafteala intre frati, numai ca efectul si reactiile au fost pe pielea mea ![]()
Romaria -
esti
!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
bits spune:
wow Lili imi imaginez ce sperietura ai tras!uite asa stau si eu cu frica-n san caci al meu copkil de cand cu caminul a devenit cam "razboinic".vrea sa se joace cu mine dar numai cu picioarele,cu pumnii,tranteli si alte chestii de astea.incerc sa-l iau cu altele(desenat,cantat ,etc) dar degeaba caci la culcare e spirt.de unde scoate atata energie nu stiu!
35,KEN(1nov 2004)
roandre spune:
ylilimic, bine ca a fost ok pana ala urma ca am citit pe nerasuflate. Ufff, de asta mi-e si mie frica pt ca nici Alexia nu intelege si mai are accese de "iubire exagerata". Mie mi-a dat acum cateva zile in burta o palma (dar fara intentie) de m-a lasat fara rasuflare....ufff, greu cu piticii astia.
aelita, ce presupune acea monitorizare de fapt? Adica iti mai face eco sau ce?
Messa, vrei sa ne faci surprize?...mai stai putin la rand, nu vezi ca mai sunt alte mamici inscrise deja la nascut?
Eu cand vad ca ati ajuns deja la 37+ sapt parca nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul...de acum incepe show-ul. Eu sunt curioasa care va fi prima ce va naste natural dar vad ca toate sunteti cumnitele si nu va grabiti.
Catalina, bravo ca ai ajuns la termen. De acum poti naste fara sa mai fie vreo problema pt bb...si cand te gandesti cate griji iti faceai ca nu ajungi la termen...hehehe. Cum se spune, Dumnezeu e mare si ne va ajuta pe toate!
Durerile astea de acum inainte sunt de la bb caci incepe sa mai coboare si se latesc oasele bazinului. Incearca sa stai cat mai linistita ca sa mai stea si bb putin in burtica.
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici
alinuk spune:
uff
Lilica,
Am citit cu sufletul la gura!!!
Incearca sa dirijezi si tu caftelile intre frati pe mai tarziu...
Fii atenta la reactiile neasteptate ale piciului...
Haideti la o cafelutza cu muuuuult laptic!!
Eu azi am party!!!

Alinuk 34
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
cristiana70 spune:
Felicitari 

ROMARIEI, bine ai venit RIHANNA NICOLE! Astept si eu cu nerabdare vesti de la voi!
OANA, chiar mi-am facut ganduri iei, cand am vazut ca nu mai dai nicio veste... dar tu erai ocupata pana peste urechi cu cumparaturile. Cum se circula prin Brasov? In Arad e cosmar, a inceput isteria dinaintea Craciunului, cand ,de obicei, am senzatia ca oamenii mananca cu mai multe guri!
Am vazut ca tu cuti saltelute de infasare, eu as opta pentru o masa de infasare cu vanita, daca stie cineva sa-mi spuna cate ceva despre ele. As vrea un model care se strange, baia de langa dormitor e destul de micuta.
ANIS, nu te supara ca te intreb si eu ceva, ca vad ca tu ai cam pipait cam toata marfa de la Babycomfort: cum e setul de pilota cu pernuta, e ok? Aici la noi se gasesc doar ciudatenii gata bagate-n cearsaful de pilota, vrei sa speli cearsaful, bagi si pilota. Mi se pare o mare prostie.
ADELA, nu cumva ai nascut pe ascuns, ca nu te mai vad deloc?
cristiana 32+
David Cristian
bits spune:
din cauza arsurilor stau si-mi clatesc ochii pe net si numai nebunii citesc.
Messa am citit ca mamicile care dau nastere la bebei de peste 4kg sunt predispuse la diabet.spune-mi mama ta a avut vreo probl de genul asta?mie mi s-a aprins un beculet mai ales ca parintii mei sufera de diabet.cand am fost eu conceputa nu aveau nimic dar poate gena exista in mom ala si mi-e cam frica.
35,KEN(1nov 2004)
mcbeal spune:
Romaria, sa-ti traiasca puiutza, sa fie cuminte si sanatoasa si tu sa te refaci fugutza sa te bucuri de ea! 
Ce frumos, inca un puisor pe lista!
De-acum inainte o sa inceapa sa 'ploua' cu bebelusi...
31+ 
monu spune:
Romaria, felicitari!!!

Ylilimic, bine ca nu a fost mai grav. O sa fie greu cu 2.
Eu m-am dus de dimineata sa fac pomelnicul de analize inclusiv cultura de secretie si ghici?! Nu se mai recolteaza ca vin sarbatorile.
Asa ca am lasat doar pisu si revin pe 3 ianuarie. Mi-e asa de ciuda! Bb mic da din toate alea ca zuzu de ma doare burta iar Alexia mi-a pus gand rau ca e din ce in ce mai agitata.
Asa ca.... ma rog sa trec de sarbatori fara evenimente.
Woau, au inceput sa vina berzele
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
anis spune:
Cristiana, am pipait marfa fiindca am fost la ei la depozit saptamana trecuta...plus ca de 2 ani cumpar de la ei constant.Setul de care ma intrebi l-am cumparat si eu si e ok, dar e de folosit cam cand bebe are peste 1 an, eu l-am luat pt Ingrid.
AniS
35+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Si eu ma duc maine sa repet analiza pt stafilococul auriu.Am vb ieri cu dr, asta e clar luat din spital.Bine ca e asta si nu alalalt...sper sa fi scapat de el..
AniS
35+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."