Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 33
szaboali spune:
Irina era foarte incantata in caruciorul ala
si urla cat o tinea u plamanii ,se uita lumea la ea si zambeau ![]()
.
Noapte buna
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
bumbita spune:
maraki, dupa cat timp ai obtinut dreptul de rezdenta? pai si ce nu le convibe sa-ti faca contract? acolo cum este cu dreptul la asigurarile sociale? ai vreun drept, vreo indemnizatie, ma intelegi tu?
se pare ca vom cam fi on-line de revelion...se ma anunta cineva...

bumbita si sebastian(03.01.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge
poze noi sebastian
bumbita spune:
noapte buna...
mai este cineva, sau sting lumina?
www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge
poze noi sebastian
szaboali spune:
Toata lumea pleaca la culcarica? Ok atunci somnic usor sa aveti si voi si spiridusii vostrii , eu plec sa pap ceva ca am o foame de imi vine sa pap monitorul
.
Poate mai e careva prin zona...
ali
IARINA la 10 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU
povestea nasterii
bumbita spune:
si mie imi este foame...dar ma abtin ...cu niste cola...la ora asta? tu cum de nu ai somn ali?
parca te-ai dus la work, nu?
la ce ora incepi?
poze noi sebastian
szaboali spune:
Bumbita draga, inca nu am mers la serviciu si nici nu am de gand sa merg pana nu face Iarina 2 ani
sau poate mai vine un bebe si stau mai mult
acasa.Eu sunt de parere ca mai bine imi cresc eu fata asa cum vreau eu.![]()
ali
IARINA la 10 luni
povestea nasterii
bumbita spune:
ai dreptate, ali. si eu am acelasi gand...sa vina si bb2 si sa-l cresc cum consider eu pe sebi...nu sa mi-l cresca altii si dupa aia sa nu mai pot face nimic.
eu am fost o luna jumate la serviciu si mi-am reluat concediul, dandu-mi seama, din fericire, la timp, ca nimic nu e mai important decat coplilul, famili, casa, linistea. NIMIC !
mai esti? sau ai plecat si tu?
eu am cam terminat actul constitutiv si statutul asociatiei....
ma mai ocup si eu de infiintari societati , asociatii, consultatii juridice, inregistrari la OSIM de marci, desene, produse, brevete si alte chestii ...nici nu pot sa stau potolita...tot imi vine sa fac cate ceva....asa ca....![]()
poze noi sebastian
szaboali spune:
Eu am plecat la culcarica...
O noapte buna si linistita sa aveti...
la spiridusi ...
...si la mamici
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
miri_mik spune:
dragele mele mamici de spiridusi,
vad ca ati fost foarte eficiente si ati depasit limita de pagini a topicului, de unde deduc ca ne simtitm tare bine impreuna aici.
de dimineata nu stiu daca am sa mai pot scrie, si nici cand am sa mai fiu online pentru ca ne pregatim de mers acasa. asa ca, tineti-ne pumnii. e lung si greu si frig:)
dar, ca sa ramanem in spiritul vesel al sarbatorilor, va uram, si eu si bruno, sa aveti parte de un craciun de basm, cald si luminos alaturi de cei dragi voua. sa va bucurati de sfintenia Nasterii lui Isus alaturi de puii vostri, caci nimic pe lumea nu poate fi mai frumos decat primul Craciun "in familie". sa va bucurati unii de altii, sa va iubiti si sa fiti mai ingaduitori, mai intelegatori si mandri ca ati adus pe lume comori fara pret...probabil ca nu-si vor aminti primul craciun, dar voi veti fi langa sufletelelor si le veti povesti magia primei seri de Ajun peste ani.
Craciun fericit!
pupici
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b1.lilypie.com/uPtup1.png