Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 24
monica70 spune:
URSULINA a! ,daaaaa 

Mai ce ziceti , ati purta asa ceva http://www.kudika.ro/articol/moda/97/slideshow/3/Zile-friguroase.html
Cica tinuta office pentru zilele frigurose ![]()
M-as simti ca un popa
Io imi trag o canadiana cu gluga pe mine si am impachetat! Si pantaloni si pulovere groase ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
URSU sigur ca pricepusem de mult,dar cine se risca sa te scoata din joc in afara de mine ? 
Pai trec si eu la conta ,daca tot ati disparut ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Biancas spune:
Moni, eu m-as simtii ca Baba Dochia in el..

Cred ca as putea curatza masina de zapada cu poaele paltonului
. Si cand m-as pune cu
in masina, ar trebui sa mi-l ridic pana la brau

urat..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
T_Ioana spune:

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Denisam spune:
LA MULTZI ANI MARIO-SA FII SANTOS SI NOROCOS!
Irina- sa va traiasca flacaul scump !
TATIANA- LA MULTZI ANI, SA FII SANATAOSA SI SA TE BUCURI DE COMORI!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

T_Ioana spune:
Eu am avut azi un copil de exceptie. A dormit pana la 11, dupa-amiaza a dormit de la 14 la 17, a papat foarte bine, cam asa:
7.00- 240 ml lapte
12.00- 250 gr iaurt+100 ml lapte
17.00- 200 gr mancarica+100 ml lapte
21.10 250 gr cereale cu lapte+100 ml lapte
Acum ii da Cristi ceai si il pune la nani ca se caina de pe la 21.30 dar nu am vrut sa-l cul ca am vrut sa se mai miste un pic dupa masa, sa nu fie asa de plin!
Ptiu sa nu-l deochi, ma intreb cat o sa-l tina faza cu mancatul, ca de dormit oricum doarme in nestire![]()
Fug sa aspir sufrageria
Pup
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
silvi_2005 spune:
Salutare si pupici tuturor, ma bucur ca s-au mai animat treburile pe aici si am avut si eu ce sa citesc
.
Bumbita,
ai fost simpatica cu echo, sa nu fie prevestitoare confuzia
ca eu chiar nu mai vreau bb acum...imi ajunge Alain pana peste cap.
Ioana bestial program a avut Razvan, bravo lui.Cat despre prietena ta care da numai lapte la bb si inca de vaca..no coment dar se va anemia f tare.Asta praf are fibre, vitamine, extracte de fructe si multe alte chestii nu se compara.Acum fiecare mamica face cum crede ea de cuvinta, noroc ca au bebelsuii resurse de supravietuie si adaptare![]()
Moni tare simpatica Diana, nici nu face deranj mare Alain isi imprastie jucariile prin toata casa dar nu ma deranjeaza ca le adun cand doarme.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Ingrid, si sandrei tot incisivii lateral sus i-au iesit prima oara. O sa vezi ce
o sa arate ca o vampirutza 
Ioana, cum adica aspiri sufrageria la ora asta? Pai eu daca as aspira la ora asta ar vecina nebuna de jos cu
.
La noi sunt reguli stricte: intre 15-17, si 22-06 ora de liniste. daca nu...vine seful de scara si ne face scandal si bine face ca unii mai dau gauri la ora aia, sparg pereti...
Ioana, eu de cate ori l-am laudat pe Dani s-a schimbat la 180 grade. De acuma o sa zic ca e rau de numa ca poate se face cuminte, ii iasa si lui aia cinspe` dinti odata (toata gura ii e umflata
) si se face cuminte cum era pe vremuri![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
silvi_2005 spune:
Mirela, pupici bine ca ati reusit sa scapati cu dopul, nasol e cand se duce ceva pe gat si nu poti sa il vezi, doamne fereste.
Fetelor daca se intampla asa ceva cel mai de folos e scuturatul de picioare cu capul in jos, pana apare obiectul cu pricina in aria vizuala ca daca nu...e jale.Doamne fereste sa nu fie vreodata nevoie dar e bine de stiut asta si manevra Heimlicht (nu stiu daca am scris corect) trebui sa o stie orice mamica.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
SILVI cum sa nu faca si ea ,daca e in dormitor imprastie toate jucariile de pe rafturi,dar acum era in camera de zi si nu i-am mai dat jucarii
,ca tot nu se joaca cu ele,doar o impiedica la mers! Da' are ea CD-*uri,bibliorafturi,carti etc. ![]()
IOANA ce baietel perfect ai avut azi! Si nu numai azi,daca doarme asa bine! Si de papat ppa ok,nu numai azi cred...
MONI
de