Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu nu sunt complexata deloc.... dar plec acasa... asa ca va

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

vad ca si la mine se preconizeaza o plecare acasa, un domn strange mancarea ramasa de pe la chef, cred ca mai mancam si maine acelasi meniu dar e bun, cu hrean.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

eu nu prajituresc deloc...dar acum am cu ce...mi-am luat un robot de bucatarie cu de toate, inclusiv tocator de carne si accesoriu pt carnati. Care carnati ii cumpar mereu de la angst, asa ca...Dar o sa il pun sa imi framante cozonacul, atata tot.
As vrea sa fac si un panettone pentru alex, adica sa nu il umplu cu nuca ci sa pun cateva stafide, ca sa pape si ea...
Mie cel mai mult si cel mai mult imi place cozonacul nemtesc, Stollen se numeste. E o minune cu rom si multe stafide, mie mi se pare cu muuuult mai bun decat cel italienesc...Am noroc ca am sef neamt si ne aduce mereu cantitati industriale. Fetele din Germania, poate faceti o degustare aici la Romanika, la anul de Craciun si aduceti niste stollen pentru fete!

Ioana, cum a fost la serbare?

Hilde, bravo ca ai terminat cu bucatarelile (aproape). Eu mai am cumparaturile, cred ca ma duc pe la 3 noaptea la Metro sa prind ceva mai liber...

Mergi la inceput

Cred ca la 3 noaptea la Metro prinzi liber peste tot inclusiv pe rafturi sau cel putin asa imi spunea sotul care a fost cu 2 zile in urma pe la 12-1 noaptea. Dar biscuitii/napolitanele alea cum se numeau? Ca nu am retinut!

Mergi la inceput

Ia ca s-a terminat stransul de masa dar nici un gand sa plecam... cred ca fac greva dupa program . Doamne si cat sunt de racita (sau recita cum glumeste sotul ca vine de la rece deci recita, receala). Parca au trecut cu dezapezirea peste mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Jadi, se numesc Hanuta!
Nemtii astia, buni la dulciuri!!! Carmi, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu n-am prea intrat inca in spiritul sarbatorilor. iar despre cozonaci si prajituri, nici nu pot vorbi. frigiderul e sexy rau de tot... iar curatenia de craciun...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

* Schimb capitolul.

Do You Hear What I Hear ?!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90808" target="_blank">Piticodromul de sept - oct 2005 (159)

Do You Hear What I Hear ?!
POZE

Mergi la inceput