Bucurii de sept - oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 29
scumpik_lui spune:
MamiLili eu sunt cu mutumitul
dar si cu 
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
da ini alaptez. de ce?
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
inni spune:
Pt. ca ce ia sotul tau ar trebui sa iei si tu chiar daca n-ai nimic. Stiu ca toti din casa tr sa faca acelasi tratament (mai ales daca e si un copil la mijloc)
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

scumpik_lui spune:
Lexi am vazut pozele. Se tin bine strabunicii
. In primele doua poze semeni cu verisoara mea. Uite aici dovada. E adevarat, sau mi se pare? ![]()
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece
scumpik_lui spune:
Ini si ce sa fac, sa iau si eu? Nu are nimic daca alaptez? Si Luca? Cum fac cu el?
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece
inni spune:
nici nu stiu ce sa-ti zic, m-am tot gandit, ar fi bine sa intrebi pediatrul...in orice caz...igiena la sange, daca nu iei si tu.
spalat pe maini de 'nspe mii de ori pe zi (amandoi)..asternuturi super curate...spalate la 95 grade...si bb cat mai putin prin brate si la voi in pat.
Amalia si paginutza ei 

scumpik_lui spune:
Multumesc Ini, vorbesc maine cu medicul.
Noapte buna tuturor!
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
lullabay spune:
Scumpik_lui din ce am gasit eu..nu se cunoaste daca subst de baza a Thelmoxului se excreta in laptele uman de accea se recomanda prudenta in alaptare...dar mai bine fa-ti si tu un examen coproparazitologic..poate nu e nevoie sa iei..si cum a zis Inni igiena la sange...mai ales la baie..
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
lullabay spune:
Lexi sa va fie de bine!!!!!!!!
Mie imi plac de la bucurii cele cu jeleu..Plai parca se cheama.
Mirabelac si eu am aceeasi pr cu Stefan numai ca la mine si ziua e agitat de 2-3 zile.
Colici nu stiu daca sunt..ma gandesc poate ii apar dintii...e cam devreme ce-i drept..da saliveaza groaznic in ultimul timp..
Vauva tu parca ai avut o pr.cu gingiile ....cu tetinele de slicon,nu?au aparut dintisorii?ca nici Stefan nu accepta suzeta de silicon..doar latex.
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
inni spune:
20
Amalia si paginutza ei