** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Si am uitat ca vroiam sa va intreb ce este de fapt eco morfologica, si cand anume se face, adica trebuie facuta numai intr-o anumita saptamana?
Mersi.

13+

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor am o problema cu odiseea, imi apare pe un font mai ingrosat si foarte mare scris(doar unde scriu eu si cand citesc de la voi)si mi se pare foarte enervant, ma puteti ajuta sa schimb porcaria asta.

Paula20+

poze

Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Buna ziulica tuturor :)

Mai trec si eu pe aici, mai rarutz dar..asta e!

Eu am intrat (parca) in saptamana 21 si am o burta imensa, cat aveam in prima sarcina la 8 luni! NU glumesc! Ralucami, nici eu nu am avut burta la prima sarcina, stiu ca de Revelion (DPN-ul a fost o saptamana mai tarziu ca la sarcina asta, deci 7 mai,acum e 1 mai) imi impingeam si eu burta in fata, doar-doar se vede ceva, nu observa nimeni nimic. Si aveam o rochie pe corp,nu larga! Acum insa mi-a si frica,am o burta ff mare si am pus deja 4,5 kg, e extrem de mult la varsta asta a sarcinii tinand cont ca abia acum incep sa iau ca lumea in greutate... Ce sa mai zic, am fost la echo morfologica de 20 de sapt., este totul in regula, bebe are 350 g ( ) si dupa caum se vede este ok.
Am uitat sa va spun,stim deja din saptamana 12, bebele nostru este tot o
FETITA !!!

Eu fiind toata ziua cu Lara nu prea am timp sa ma gandesc ca sunt gravida si gasesc ca e pacat, dar ce sa fac, a doua sarcina nu mai poate fi ca prima...La prima scriam pe forum orice miscare,orice simtire, acum...vedeti si voi, rar de tot...
Bebelina se misca foarte puternic, mai puternic decat Lara la varsta asta,am si simtit mult mai repede de data asta, pe la 13 saptamani, incredibil dar adevarat

cam atat de la noi, va citesc in continuare

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

kay , si pe mine ma apuca visele aiurea, dar la mine sunt cu ochii deschisi, ba ma gandesc la una ba la alta, dar cand il simt ca misca si e asa vioi imi revin si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine.
Poohy, toate, dar absolut toate prietenele mele au fost internate in spital pentru iminenta de avort, asa ca am intrat si eu in panica dupa putine dureri si sageturi prin burtica, ca acum sa aflu ca spitalele trebuie sa-si faca numarul de internari pe luna ca sa primeasca bani de la casa de sanatate, asa ca dupa ce m-am dus la eco si mi-a zis ca e totul OK, si-l simt tot timpul cum ma loveste, m-am linistit.
Chris27, cand se strange uneori atunci sa-l pui pe sotul tau sa puna mana, s-au stai mai mult pe o parte si apoi pune.te pe spate , trebuie sa-l simta. Ce scumpa esti.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

aaaaaa si fetelor 4 kg e mult pana acum, ca la haine nu se observa deloc ca m-as fi ingrasat, e doar burtica?

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu m-am ingrasat enorm inainte sa fiu , iar acum de 3 luni mananc atat de sanatos si calculat si fara dulciuri si tot timpul, de am slabit aproape 3 kg ! oricum panatlonasii abia se mai inchid in talie, dar pe picior imi sunt mai larguti ! da nu va imaginati ca cine stie ce schelet as fi, tot grasuta sunt dar daca o tin asa, pana se naste o sa ajung manechin ! uite si acum mi-e putin greata !
pup
oana13+poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Vas, mie una, 4 kg mi se par multe, pentru mine adica. Pentru ca eu la prima sarcina aveam la 21 de saptamani cam 3 kg in plus si totusi pana la sfarsit am pus in total cam 16-17. Cam din sapt. 23 am inceput sa iau un kilogram la 7-10 zile!!! Acum vad ca la 21 de sapt. am deja 4,5 kg, mi-e groaza de cate o sa am la final . INSA: eu vorbesc de mine, de corpul meu, poate tu reactionezi altfel, nu lua in seama ce se intampla altora, asta cu kilele tine de multe alte chestii (cele mai slabe iau mai mult,cele mai plinute mai putin,tot asa..)

Laura cu LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna , mamici cu burtici!
Doamne, nu intra omu' cateva zile si deja trebuie sa citeasca la greu!

Oanaclaudia, eu am programare la Herghelegiu pe 17 Ian l;a ora 09.40 si mi-a zis ca va costa 280 ron.

Business, si eu merg pe 17 Ian la Herghelegiu insa la Euroclinic.

Pauly, super rochita ta de mireasa!Si rosie?N-am prea auzit pe la noi insa a fost super!Mi-a placut!

Elteka
, bine ai venit printre mamici cu burtici!sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos!

Corap, felicitari pt fetita!Imi place numele de Anais!Frumos!Si eu mi-as fi dorit o fetita insa e baietel dar suntem fericiti oricum!Sanatos sa fie!

Vali5, Paflo, ce burticute mumoase.....Mai-mai!Ce mandre suntem de burticute, nu?
Desi aseara am facut o parada a modei si m-au cam apucat nervii cand am vazut ca nu prea am cu ce sa ma mai imbrac!Si s-a dus si toaleta mea de Revelion pe care o pregatisem de prin vara!:((
Asta e!Revenim noi la formele de dinainte!
Apropo de kg, eu am luat 4 kg 1/2 si sper sa nu depasesc 11-12kg!Am o obsesie cu kg!Intotdeauna am avut si de asta mi-a fost teama mereu!
In rest,ma simt bine!Ma mai doare burtica din cand in cand, ma inteapa apropae de zona inghinala sa zic asa!E normal?Bebitu' misca mai rarut in ultimul timp!L-a simtit si sotul meu acum 2 seri!
De iubit ne iubim mai rar, caci imi e cam teama!Voi cum stati la capitolul asta?Nu ne-a zis dr sa intrerupem dar s-o facem mai cu grija!

Drum bun si Sarbatori fericite celor care pleaca pe undeva si sa auzim numai de bine la anu'!

Va pupic!
19+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Lauraa felicitari ptr fetita.multa sanatate in continuare.

concediu placut si Sarbatori Fericite fetelor care au ultima zi de lucru si care nu au net acasa...va asteptam inapoi cu drag.

brambushca esti o draguta...is super pozele.

azi implinim patru ani de la casatorie....si tot azi am implinit 14 sapt de sarcina.am primit flori si sunt fericita ca il avem pe bebe alaturi de noi sa sarbatorim.

alyna24 multumesc.rochia rosie o fost ptr cununia religioasa ...am avut si rochie alba de mireas ptr cununia civila.

va pup

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Chiar e adev ca cele slabute iau mai mult in greutate?Eu am plecat de la 49 kg si am 53kg 1/2!E mult?
Nu se vede decat la burta!Nimic nu ma incape din cauza burtii insa toti pantalonii ma incap pe picior!De la spate n-ai zice ca sunt gravida!Sunt obsedata, v-am zis!

Pupici!

Curaj si Sanatate celor care au mici probleme cu sracina!

19+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput