Mamici de ianuarie-februarie 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
anis spune:
Cristia ,da am incercat , sa inspir si sa respir adanc ,merge ceva..da cand ai burta ca un pepene nu te ajuta f tare..
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
anis - pe Ingrid ai expediat-o de acasa? Ai avut unde si cu cine? Ca poate daca ai sta mai mult la pat, te-ar ai lasa. Zic si io, ca sa nu tac...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
36+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
Iata si ceva sa va scoata din ale voastre:
A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s-au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta.
Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe. Cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii, care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun cu o tolba plina de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-a invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge sa imparta cadourile. Si asa au ajuns in scurt timp sa imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident.
Unul singur din cei trei a supravietuit. Care?
(Ginditi-va mai intii si abia apoi va uitati la raspuns)
Bine-nteles ca femeia perfecta.
Ea este singura din cele 3 personaje care exista intr-adevar.
Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista.... Si ce sa mai zicem de barbati perfecti...
Pt. Femei, povestea se termina aici. Barbatii vor citi in continuare.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
36+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
mai neata ! unde ma e prietena mea Daconst? azi e la dr. ca cred ca vineri avea programare! ca fara eaa nu ma tine gura sa fac prostii pe aici...
cine are dispozitie proasta - cititi pagina 7-8-9 si va reveniti ca eram eu eri in program de glume...
pa
ma duc la cafea! sa mai stresez copilul ca e prea cuminte!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 4 zile
Helenutza23 spune:
buna fetelor!
cristia da, am citit subiectul despre ceaiul de zmeur inca de la inceputul sarcinii. ma bate si pe mine gandul sa beau. chiar acum vreo 2 sapt o intrebam pe o mamica de la noi-dec pe care o auzisem ca bea. zicea ca incepuse sa bea tot in urma celor citite pe net, dar se lasase ca a avut impresia ca s-a constipat de la el. mai multe nu stiu, poate vreo fata de pe la noi mai cate stie ceva...
30+
anis spune:
FETELE CU CEAIUL....ceaiul de zmeur scade prolactina!!!!!!!!Treaba cu lactatia.. Nu e indicat deloc.Stiui ca am facut n tratamente naturiste in incercarea de a avea un copil.
Indicat e pt lactatie, chimen ,anason,galactogil, si capsule de nutrinatal (marar, anason ,laptisor de matca)
AniS
34+
Iarina-Elisa
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Salina spune:
Si eu m-am tot gandit la faza cu alaptatul...si vreau sa va intreb, oare e suficient sa incepem cu ceaiurile dupa nastere? Sau putem incepe cu o saptamana sau doua inainte?
Stiu ca e aiurea sa va intreb eu pe voi, de parca as fi la prima nastere, dar la David ceaiurile nu au avut nici un efect la mine. Dar zic sa incerc totusi poate-poate de data asta merge.
Anis- am refuzat Galactogilul prima data, de nebuna ce sunt, il refuz si acum. Dar compozitia Nutrinatalului e interesanta si pe-asta cred ca o voi incerca.
ALINA
37+
Liuda spune:
mai fetelor ce ceaiuri mai beti voi? lasati ceaiurile ca papa e principala!!! Ce mai halim? ca ciaiul... e asa de clatit gura!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 34 sapt si 5 zile
gabriela_s spune:
liuda ai pomenit de papica,uite ce am eu astazi in meniu:piept de pui prajit la tigaie ,cartofi prajiti cu mujdei si o supa din aia instant,ca sa nu bag doar prajeli.as fi preferat o ciorbita de vacuta,dar mi-e lene sa stau de asa ceva...![]()
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
37+ 
miciurin spune:
Papa bun. Pui cu piure si salata verde! miam miam
Je
30 
Uraaaa, am schimbat prefixul!