o mamica obosita!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Dragele mele, eu sunt cu totul impotriva medicamentelor la copii si totusi la recomndarea medicilor(ca am fost la 3) i-am dat peritol o perioada de 5 nopti, ptr. alergie si ptr. un somn mai linistit(Maria - 2,4 ani)a fost diagnosticata ca fiind hipercinetica cu tulburari de somn...ea se trezea si de 20 pe noapte, eram un zombi la serviciu, va imaginati, si asta a durat 1 an si jumatate, problema nu eram eu, rezistam dar doctorul a zis ca nu-i bine d.p.d.v. psihic sa aiba un somn asa prost, asta-i marea agitatia din timpul zilei...ma rog, nu are semn sa va redau toata polologia medicilor...deci iam dat 5 zile peritol si pot spune ca a dormit mai bine si a fost mai bine ziua, in acea saptamana...dar dupa ce i-am intrerupt tratatmentul, a scapat de alegie dar nu si de somnul prost, hi,hi...doctorul a zis ca nu-i bai, sa-i mai dau peritol, dar eu cum sunt incapatanata , am zis ; chiar asa, ce am ajuns s-o sedez(desii asta-i numai unul din efectele peritolului), cert este ca nu i-am mai administra, ea a fost in continuare la fel, eu sunt in continuare zombi, hi,hi..dar dupa ce amplinit 2 ani si-a reglat singurica somnul, asa dintr-o data, si acum nu se mai trezeste decat de cel mult 2,3 ori sa bea apa...asa ca trageti singure concluziile.....
pupici la pitici

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sintagma asta cred ca ni se potriveste aproape la toate...Eu de 8 luni jumate nu mai dorm, intre timp am facut anul 5 la Compozitie si absolvit cu 10 ( URAAAAAA!!!!!), am acum licenta, si mai am si grija de bebela....Cu toate astea nici gand sa-i dau Peritol, eu sunt convinsa ca nu doarme din cauza ca sunt eu stresata, cand lipsesc de-acasa nu mai vrea sa manace, eu cred ca bebeii sunt ca un barometru pentru starile noastre, asa ca trebuie sa fim calme si optimiste, sa incercam sa reducem din stimulii nocivi( galagie, desene animate etc)
Somn usor!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Intre timp m-am gindit ca s-ar putea ca tu sa fii f. stresata si sa-i transmiti aceasta stare copilului dar si uitatul la televizor prea mult poate sa-i provoace stari de neliniste care duc la insomnii.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Sabina,
Gind la gind cu bucurie.
Se pare ca in aceleasi clipe ne-am gindit amindoua la acelasi raspuns.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela-Z spune:

Iar eu ca sa te buimacesc si mai tare iti spun ca nu are nici o importanta sedarea daca nu-i schimbi programul si iti spun asta pt. ca si noi i-am dat lui Tavi,10 luni, fenobarbital, l-a recomandarea dr. deoarece avea febra mare si dr. ne-a zis ca daca ii trece de 39 sa-i dam fenobarbital ca sa nu intre in convulsii in special pe perioada noptii cand se stie ca febra creste, el avea 39.9 si i-am dat. Sti cat a stat potolit ? o ora si 1/2. Asa ca nu cred ca asta este solutia. Inceaarca sa stati cu randul, cand tu, cand sotul sau vreo bunica , tb. sa te detasezi putin, altfel ai sa clachezi la un moment dat si nu e bine nici pt. tine, nici pt. bb si nici pt. familie.
Numai bine!
Ela si Octavian

Mergi la inceput