Bucurii de sept - oct 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 22
adameasca spune:
Elenia, da' soztul tau nu vede cat de ocupata te tine puiul mic? Ca presupun ca o avea si el o zi libera in saptamana pe care si-o petrece acasa, cu familia....
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
ramomar spune:
elena, nasol de tot, auzi sa creada ca te plictisesti! Eu una nu as pune gogosarii, prioritar e bebe, de ce sa-l lasi pe el sa planga, daca nu vrea sa stea singur.
eventual cand vine sotul tau acasa il lasi pe el cu puiutul si atunci ii pui.
Nici Patricia nu doarme mai mult de juma de ora, dar cand e treaza mai mult sta singura, daca plange in patut o pun la noi in pat pe salteluta ei si vorbeste cu ursuletii, asta pana se plictiseste si iar ma duc la ea; si uite asa imi fac si eu treaba prin casa.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
anangel_lexi spune:
Sunt cateva fete care n-au mai scris demult pe-aici: acd2you, tanima, ionica, Sybille, Nokia...Unde sunteti, fetelor?
CamiSol, revedere frumoasa astazi. Imi inchipui ce fericiti trebuie sa fiti!
Susa, la voi cand vine tati? Sau a venit deja? Si daca da, cum a fost intalnirea dintre tatic si fiu?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
gripo spune:
Intru si eu pe fuga, ca la mine e casa cu fundu'-n sus, curatenia de craciun, si chiar daca nu fac eu, tot tre sa stau pe langa.![]()
In primul rand: ALEXXIA, ILEANA, MEXXA(scuze daca am uitat pe cineva) multa sanatate copilasilor, chiar e greu sa-i vezi ca nu le este bine,stiu si eu de cand m-am suparat cu varsatul. Multa putere mamici, si, ILEANA, daca nu vrea sa va spuna voua ce are, mai bine du-l la un psiholog, sa nu dea in ceva mai rau.
2. MAMILILI si INNI, saru'mana pentru ponturile cu vitaminele. O sa incep cu vitamax, a mai luat si anu' trecut 1 la 2 zile, dar nu prea s-a vazut, asa ca o sa-i dau 1/zi, si daca nu e niciun semn de bine continui cu supradyn.
ELOISE, tu cum te mai simti?
PUFY, si azi-noapte m-am gandit la voi, ca si-al meu se trezeste acu de foame, de bine ce pana acum il trezeam eu pe el.
editez: nasol cu innecatul, al meu, pana acum, desi e lacom rau, inca de la inceput a stiut el ce sa faca sa tuseasca, sau mai stiu eu ce, si nu s-a innecat asa de rau, dar Doamne fereste!
LEXI, ce-ati facut cu cutzu? si cum, pana la primavara, fata ta nu o sa iasa deloc afara? of, Doamne!! pai o sa fie mai rau cand o iesi!
anangel_lexi spune:
Ca sa vedeti cat sunt de ametita. Tot scriu, tot scriu si uit ce e mai important: la multi ani Ianis, pentru cele 4 luni implinite azi, Gruia Alexandru pentru cele 3 luni si Vlad Andrei pentru cele 2 luni!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by gripo
LEXI, ce-ati facut cu cutzu? si cum, pana la primavara, fata ta nu o sa iasa deloc afara? of, Doamne!! pai o sa fie mai rau cand o iesi!
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
Lui cutu i-am gasit stapani!

Cat despre scosul afara stiu ca ai dreptate dar sunt in minoritate si ma lupt cu morile de vant. Dupa aia, daca tuseste sau stranuta o data aia mica, imi sare tot familionu'n cap!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
gabitzica spune:
N-am mai scris de mult , nici de citit nu am avut timp.
Noi tot dintr-o viroza in alta de cand cu gradinita asta mai culege si Ioana cate ceva de la frate-so. Alaltaseara am chemat salvarea asa are m-am spriat.Ioana a facut o conjunctivita hemoragica. Au facut amandoi saptamana trecuta dar i-a ametit numa cu Tobrex, nu am pus 5 zile de 5 ori pe zi pentru ca pe Tudor trebuie sa-l imobilizez de fiecare data si nici nu stiu cat ii intra in ochi, ca plange si strange ochii. Alataieri a redebutat brusc la ioana a facut si edem ca nici nu putea tine ochiul deschis si a avut secretiifoarte multe. Am culcat-o , dar la un moment dat s-a trezit c a facut tudor galagie. Nu am putut sa o linistescin patut asa ca am luat-o in brate. a inceput sa tipe ca din gura de sarpe. Nu am mai auzit-o sa planga sa tare pana atungi. Cand am vazt ca ar lacrimi sangerii era s cad din picioare. nu am mai stiut pe ce telefon sa pun mana. Nu putema sa sun la salvare ca nu ma aueau aia de gura ei, Tudor plange si el si se tot invartea dupa noi. L-am sunta pe sot, ca nu ajunsese inca acasa sa cheme el salvarea. A fost cumplit... Acum e bine. edem nu ami are deloc, ochiul mai e rosu, pentru ca i s-a spart ceva vas de sange. Trebuie sa punem 7 zile picatuti cu antibiotic.
Sper ca ma fost coerenta.
Vad ca toate mamicile cu doi copii au probleme similare. Of...
Gabi cu Tudor 22.10.2003 si Ioana 11.09.2006
Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani
mephala30 spune:
LA MULTI ANI!!! IANIS, GRUIA-ALEXANDRU, VLAD-ANDREI 
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
inni spune:
Eloise... ginsengul da la femei niste efecte de masculinizare...unul ar fi ca creste pilozitatea. Nu dupa un flacon de medicament care-l contine...ci dupa administrari repetate.
Ia raporteaza despre : hemoroizi si tuse ![]()
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

mexxa spune:
]LA MULTI ANI!!! IANIS, GRUIA-ALEXANDRU, VLAD-ANDREI.....
La noi a fost o noapte linistita.....problema am fost eu...ca nu am avut somn delocc....acum sunt super ocupata cu curatenia de sarbatori....off abia astept sa termin...
Fetelor multumim ca va ganditi la noi/...sunteti tare scumpe
Pupici si revin mai dupa amiaza...
aa...in legatura cu kkt ala de seringa de la nurofen...tot asa sa innecat si Seby cand v-am povestit ca era sa murim toti de spaima...
azi a luat siropurile cu lingurita...nu stiu cum ...dar deschidea gura si lingea din linguritza..![]()

* [/blue]Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...