papanasi umpluti cu branza?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LAURA uite eu am gasit o reteta de papanasi cu branza de vaci fierti
500gr branza de vaci,3 oua,2 sau 3 linguri de faina,putina sare,poti pune dupa gust daca vrei zahar vanilat sau coaja de lamaie si putin zahar sa iasa mai dulce.
Se amesteca toate,se formeaza galuste luate cu lingura din aceasta compozitie si se fierb in apa clocotita cu sare.Apoi se scot si se dau prin pesmet.Atentie,sunt foarte moi!!!

Pofta buna!

Sper sa fie ceea ce ai cautat!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

CRISMIR astia i-am mai facut acei papanasi pe care ii caut au umplutura in mijloc cu branza dar mersi oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

mai eu am o dilema, papanasii mei sunt din branza nu umpluti cu branza...e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu esti ok Tizo, treci la colt . domnu' in cauza doreste papanasi din branza si umpluti cu branza....de aia ne dam pe aici cu capul de pereti. ce nu facem noi pentru barbatii nostri....
Laura, poate dam de vreo ruda a bucataresei de la gradi, mai stii? , vorba ta!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ROXANAZ numai tu ai reusit sa ma faci sa rad astazi cu mesajul pe care l-ai lasat! Am zis ca o las balta cu papanasii pana dupa sarbatori !Acum ma lupt cu cozonacii cu mama mea la telefon ,mie imi place sa gatesc ,sa fac prajituri dar cozonaci nu am facut niciodata sper sa-mi iasa ca am o multime de oaspeti de sarbatori !Pupici la toate si mersi de raspunsuri.CRACIUN FERICIT!!!

Mergi la inceput