nu stiu.. daca stiu ce vreau sa zic.. poate vreau sa zic prea multe.. si prea scurt! Aveam un prieten in ro.. si cu el puteam comenta.. orice sex..imi era ca frate.. asa ca era altfel...acum nu mai fac asta.. de cind cu casatoria si copilul... si tocmai fiind asa ocupata cu altele am uitat ca e primavara...si ca primavara se arunca hainele..asa ziceau colegii mei de faculta(referitor la fete cu fuste mini)...si se pot spala ochii... eu cred ca .. trebe sa privesti in jur ca sa poti aprecia ce ai..
am mai deschis subiectul asta si pt ca.. am remarcat ca femeilor.. le lipseste(in mare parte) curajul de a privi..comenta si a sustine o privire aruncata inapoi!.. si ..sint adepta ..egalitatii intre sexe..( am aici o prietena super dezamagita...dupa 10 ani de casnicie_poate si ea are o parte din vina de a deschide acest subiect).. sint multe si marunte.. fapte mici de zi cu zi care m-au facut sa deschid subiectul..
simt ca femeile nu au acelasi curaj ca barbatii... ei se simt tot timpul cu haturile in mina... si nu-mi place...si...de asta ma gindeam .. ca oarecum acest subiect ar releva.. cit de bine stiu femeile.. cit vor si ce vor... si cite au curajul sa realizeze despre ele insele asta!
poate ca filosofez prea mult!
dar subiectul.. prin simpla comparatie.. cu atitudinea masculina asupra.. a privi.. ma multumesc cu atit sau nu... TREBE SA RECUNOASTETI CA E ADINC!
acum am avut o pauza.. cind mai am timp.. continui... sint multe de zis... cel putin eu am de zis..sper ca si voi sa avem ce pove!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/