Bucurii de sept - oct 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sa aveti o zi buna!
Eu am fost la Maternitate ca a nascut o colega.
Acum plec la fii-mea ca vrea sa "vorbeasca" cu cineva, si-i singura, saracuta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by inni

[maroon][center]Eloise...la tuse seaca NICIODATA nu-i dai cu expectorante sa-ti obosesti plamanii si inima de sa le innebunesti. Vezi ca acum te cert .
Tuse seaca -tratament antitusiv.
Tuse mai mult seaca cu f putina expectoratie - tratament antitusiv.
Tuse cu expectoratie - tratament cu expectorante.
Eu zic PAXELADINE.

Daaa? Pai mie pana acum medicul de familie imi dadea Ambroxol cand tuseam asa 'pe uscat', in 24 de ore tusea devenea productiva, adica nu ma mai irita asa tare si se "rupeau"secretiile si in 2-3 zile trecea de tot. inseamna ca am facut rau tot timpu'?
Si Paxeladine pot lua si sa alaptez?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

[b]pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Hi hi...dar vad ca v-ati pus pe masurat talpici de fetite. Vad ca si baieteii au trecut la masurat. Ce sa va spun. Ma bucur ca sunt numai talpi mari pe aici. Ileana, Roxana, Marina...ne potrivim. . Ileana cand am vz ca atat are si Ilinca m-a bufnit rasul . Deci noi conducem la fetite. Si Darius al Marthei la baietei.

Marina...la tine e explicabil ca poate te mostenesc. Io eram de-a dreptul confuza. Imi era sa nu-l mosteneasca pe socra-miu care are 45 ..insa e si inalt...are 1.90.
Roxana si eu la fel am facut cand i-am vz talpile prima oara. Erau exagerat de mari. Si mai erau si scheletice. Acum mai are ceva carnita pe ele
Va multumesc tuturor. Mi-a venit inima la loc.
Hai Pufy..sa vedem si la voi. Lexi..astept
Carmen....eu sa stii ca astept si de la tine . Nu de alta..dar la cat e de rotofel...m-a facut curioasa.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna ziua mamici si bebici!

Vreau sa va anunt ca de azi sunt o mama rea si denaturata si sa va spun de ce: azi nu l-am mai luat pe Luca in brate decat atunci cand i-am dat sa manance si l-am luat sa-l schimb, in rest l-am lasat in patut sa planga. Si asta datorita faptului ca s-a smecherit flacaul si vrea numai in brate la mami si cu tzatza in gura pe post de suzeta, iar eu nu puteam face nik treaba si mancare. Dar de azi dimineata mi-am luat inima-n dinti si l-am lasat sa planga ca poate il dezobisnuiesc de brate si de "suzeta" mami. Mi se rupe sufletul cand vad ca plange dar nu am ce face, iar suzeta nu vrea o impinge cu limbutza .
In patut noaptea nu vrea sa doarma ca parca l-as pune pe ace, vrea doar lanag mami in pat si nu mai potttt. De asta am spus gata si trebuie sa-l obisnuiesc cum vreau eu nu cum canta el. Aseara l-am tinut langa mine pana a adormit, apoi l-am pus in patut si dupa 2 min a inceput spectacolul. L-am luat langa mine si a adormit instantaneu. Dar asta s-a intamplat pana aseata, de azi gata! Acum doarme ca a obosit de atata plans

Acum sa va arat cum ii place printului sa doarma asa sau asa iar restul pozelor sunt noi. Cine are timp si placere ... il poate admira pe print.

Acum ma duc sa citesc din urma ca am de recuperat jumatate din cap trecut + acesta si apoi revin.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Eloise eu asa am invatat si asa dau si tratamentele . Tipurile astea de tuse nu tr sa le transformi tu (vorba vine...tu) cu medicamente din una in alta. Cand e perfect seaca...trebuie anihilata. Cand secretiile sunt mai mici...la fel...cand sunt ceva mai mari sau e clar tuse cu expectoratie..atunci tr expectorante. Valabil si la copii. Mai exista tuse care la inceput e seaca si dupa 3-4 zile devine expectoranta. Aici iar tr expectorante.
Nu stiu ce sa-ti zic de ambroxol. Poate haraiai in piept (te-o fi auzit la stetoscop). Aveai pieptul incarcat (cum se spune), dar tusea era seaca si atunci, DA, tr expectorant ca sa fluidifice mucozitatile de acolo si sa le elimine.
Dar la tuse seaca clar...fara haraiala in piept...obligatoriu ANTITUSIV.

Ati urmarit TEORIA TUSEI

Mergi la inceput

Acumaa daca am zis ca "asa am invatat" nu inseamna ca nu suport sa fiu contrazisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Inni, te cred, cum nu... Eu am "haraiala"chiar f puternica, se aude nasol, si totusi nu reusesc sa expectorez. Probabil de aia imi dadea ea expectorant. N-am zis eu bine ca e seaca atunci. Oricum e epuizanta, si respiratia e grea...da' gata, ca v-am innebunit cu probl. mea, scuze

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Daca asa ai si acum....inseamna ca tr expectorant...da zau daca-mi vine in cap un medicament care sa mearga si in alaptare. Poate merge stodalul..desi...mi-e greu sa cred.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise
da' gata, ca v-am innebunit cu probl. mea, scuze[/green]

Pe mine nu . Chiar mi-e dor de discutii din-astea [/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

raportam si noi 8cm.

oana, merci ca te-ai oferit, dar cred ca ar costa mai mult taxele de expediere. era bun pretul dak as fi gasit aici, dar asa cred ca ma duce cel putin dublu....merci mult totusi!

lexi, cat era costumul de fluturas? sigur mergem si noi. din pacate masinuta nu o mai reparam ca s-a imbolnavit rau si nu mai merita..asta e! suntem pietoni. nu mi-e decat daca, doamne fereste se intampla ceva cu alexia in miez de noapte...ce ne facem? sunt tare necajita pe acest sub....offff!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput