PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by crissa71

am zis mama........
din intamplare dar...am zis...
super..alaltaieri papa..azi mama...
Cica urmatorul bebe va fi fata daca a zis "mama"....asa se zice .
Oare o fi adevarat?DAr oare o sa mai fiu in stare sa mai facut unul...?!!Acum zic ca un "nu hoatarat..desi Cipi este un copil cuminte....dar cine stie!!
Va pup

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Crissa felicitari! Pai e obligatoriu sa mai faci si o fata!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

AC, eu i-am dat cartof in supa de pe la 5 luni, cam la 1 saptamana dupa ce i-am dat prima data supa. mi s-a parut mie ca-l cam baloneaza asa ca i l-am scos un timp dar o sa-i dau din nou sa vad daca de la el era. eu stiu ca se poate da de la inceput cartof.

intrebare. eu fac supa sa-mi ajunga 3-4 zile. asta pt ca e ciudat sa fac atat de putin odata (100ml) cat pt o masa. si apoi imi e mult mai usor ca in unele zile sa am supa deja facuta. daca plec pe undeva nu-mi fac probleme ca n-am timp sa gatesc. asa ca o pun la congelator in formele de cuburi de gheata. dar cum o dezghet cand ii dau sa pape? ca singura varianta omeneasca pare sa fie cuptorul cu microunde. dar voi scriati pe-aici ca distruge vitaminele. am incercat si in bain-marine dar dureza prea mult, mai mult de jumate de ora. pai in timpul asta aproape ca as face supa. asa ca? voi cum faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Salutare, mamici!
Lucians, foarte tare bebelina ta...si ce fain ii sta cu bandanele ei pe cap, tot alta in fiecare poza. Mai-mai.Iar freza.....nu mai vorbesc.
Ionela, vad ca si flacaul tau are un "AER" asiatic (ma refer la ochi), ca si al meu. O prietena a zis ca parca e "filipinez"
Si Luca al meu, dupa cateva zile bune, mai nou sa trezeste la 5 dimineata( cred ca si-a dat seama ca 6 sau 6.30 e o pierdere prea mare de timp pt. el)
Va mai intreb o data, ca pana acum nu mi-a raspuns nimeni: bebeii vostri nu s-au consipat de la piureuri? Ca al meu, cum ii dau putin mai mult (as vrea sa ii fac 2 mese pe zi, una de fructe si una de legume), cum se constipa. Sa-l las mai mult timp doar cu o masa, la ora 13, cum era pana acum? Dar mi se pare ca tot mai mult lapte bea si ca nu-i mai ajunge....Ufff, diversificarea asta.

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina nicole spune:

Geliza, A.C, si adas va multumesc mult pentru raspunsuri

Adina bebe Alexia (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATE SI TOTI SARBATORITI AZI!!! Sa creasca armonios, sa fie mandri de parintii lor si acestia de ei!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

mihatocae scuze ca nu vin cu raspuns la intrebarile tale, ci te-as ruga sa imi zici si mie cum ai facut sa transformi adresele alea lungi unde putem sa vedem pozele tale in cele doua radulete:
luca rapidistul
5 luni

Ma chinui si eu de ceva vreme sa vin cu mai multe poze la voi si ...vreau si eu asa "elegant" cum ti-a iesit tie si am mai vazut eu pe la alte fete pe aici...

Multumesc oricui ma poate ajuta,
georgiana, mamica de Nour (07.07.06)

Mergi la inceput

NOROCUTA, copiezi linkul de pe site-ul unde ai pozele puse (yahoo sau mai stiu eu unde) si apoi scrii asa: NOUR (sau ce vrei sa apara , cum e la mine 5luni).

Sper ca am scris bine....daca nu iti merge, zi-mi si mai scriu o data.

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

multumim pentru urari!
Vlad Andrei, Daria Antonia, Lucas, Alessia Maria, Ianis, Elena Corina, Alexia Roberta, Alessia Anca
va pup, iesim afara sa sarbatorim;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

acum vad ca ceva nu e scris bine...aha, m-am prins....trebuia sa las spatii intre ceea ce ti-am scris (tu sa nu lasi) ca sa iti apara exact ce scriu si nu linkul care ti-a aparut.
DECI scrii asa: [ url = " aici scrii linkul copiat " ] aici scrii ce vrei sa apara ca si indicatie, nour sau Luca rapidistul cum am scris eu, sau ce vrei tu [ / url ]

cam asta ar fi, dar tu sa nu lasi spatii cum am lasat eu...e f. important. Si sa pui ghilimelele alea, chia asa cum le-am pus,ok?

5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

eu ii dau de la inceput cu cartof si morcov...bine, e vorba doar de zeama ca noua nu ne place piureul...am incercat toate combinatiile posibile ...no, nu vrea....acum vreau sa incerc din comert...am vazut de la Humana ceva...a folosit cineva????????/

Fugim la vaccin

Lushk

Mergi la inceput