PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
Consi spune:
quote:
Originally posted by crissa71
am zis mama........
din intamplare dar...am zis...
super..alaltaieri papa..azi mama...
Cica urmatorul bebe va fi fata daca a zis "mama"....asa se zice .
Oare o fi adevarat?DAr oare o sa mai fiu in stare sa mai facut unul...?!!Acum zic ca un "nu hoatarat..desi Cipi este un copil cuminte....dar cine stie!!
Va pup
crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Crissa felicitari! Pai e obligatoriu sa mai faci si o fata!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
adas spune:
AC, eu i-am dat cartof in supa de pe la 5 luni, cam la 1 saptamana dupa ce i-am dat prima data supa. mi s-a parut mie ca-l cam baloneaza asa ca i l-am scos un timp dar o sa-i dau din nou sa vad daca de la el era. eu stiu ca se poate da de la inceput cartof.
intrebare. eu fac supa sa-mi ajunga 3-4 zile. asta pt ca e ciudat sa fac atat de putin odata (100ml) cat pt o masa. si apoi imi e mult mai usor ca in unele zile sa am supa deja facuta. daca plec pe undeva nu-mi fac probleme ca n-am timp sa gatesc. asa ca o pun la congelator in formele de cuburi de gheata. dar cum o dezghet cand ii dau sa pape? ca singura varianta omeneasca pare sa fie cuptorul cu microunde. dar voi scriati pe-aici ca distruge vitaminele. am incercat si in bain-marine dar dureza prea mult, mai mult de jumate de ora. pai in timpul asta aproape ca as face supa. asa ca? voi cum faceti?
mihatocae spune:
Salutare, mamici!
Lucians, foarte tare bebelina ta...si ce fain ii sta cu bandanele ei pe cap, tot alta in fiecare poza. Mai-mai.Iar freza.....nu mai vorbesc.
Ionela, vad ca si flacaul tau are un "AER" asiatic (ma refer la ochi), ca si al meu. O prietena a zis ca parca e "filipinez"![]()
Si Luca al meu, dupa cateva zile bune, mai nou sa trezeste la 5 dimineata( cred ca si-a dat seama ca 6 sau 6.30 e o pierdere prea mare de timp pt. el)
Va mai intreb o data, ca pana acum nu mi-a raspuns nimeni
: bebeii vostri nu s-au consipat de la piureuri? Ca al meu, cum ii dau putin mai mult (as vrea sa ii fac 2 mese pe zi, una de fructe si una de legume), cum se constipa.
Sa-l las mai mult timp doar cu o masa, la ora 13, cum era pana acum? Dar mi se pare ca tot mai mult lapte bea si ca nu-i mai ajunge....Ufff, diversificarea asta.
www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
adina nicole spune:
Geliza, A.C, si adas va multumesc mult pentru raspunsuri
Adina
bebe Alexia (06.08.2006)
Tweety7 spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATE
SI TOTI
SARBATORITI AZI!!! Sa creasca armonios, sa fie mandri de parintii lor si acestia de ei!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
norocuta spune:
mihatocae scuze ca nu vin cu raspuns la intrebarile tale, ci te-as ruga sa imi zici si mie cum ai facut sa transformi adresele alea lungi unde putem sa vedem pozele tale in cele doua radulete:
luca rapidistul
5 luni
Ma chinui si eu de ceva vreme sa vin cu mai multe poze la voi si ...vreau si eu asa "elegant" cum ti-a iesit tie si am mai vazut eu pe la alte fete pe aici...
Multumesc oricui ma poate ajuta,
georgiana, mamica de Nour (07.07.06)
mihatocae spune:
NOROCUTA, copiezi linkul de pe site-ul unde ai pozele puse (yahoo sau mai stiu eu unde) si apoi scrii asa: NOUR (sau ce vrei sa apara , cum e la mine 5luni).
Sper ca am scris bine....daca nu iti merge, zi-mi si mai scriu o data.
www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
anasia spune:
multumim pentru urari!
Vlad Andrei, Daria Antonia, Lucas, Alessia Maria, Ianis, Elena Corina, Alexia Roberta, Alessia Anca 
va pup, iesim afara sa sarbatorim;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
mihatocae spune:
acum vad ca ceva nu e scris bine...aha, m-am prins....trebuia sa las spatii intre ceea ce ti-am scris (tu sa nu lasi) ca sa iti apara exact ce scriu si nu linkul care ti-a aparut.
DECI scrii asa: [ url = " aici scrii linkul copiat " ] aici scrii ce vrei sa apara ca si indicatie, nour sau Luca rapidistul cum am scris eu, sau ce vrei tu [ / url ]
cam asta ar fi, dar tu sa nu lasi spatii cum am lasat eu...e f. important. Si sa pui ghilimelele alea, chia asa cum le-am pus,ok?
5luni
Lushk spune:
eu ii dau de la inceput cu cartof si morcov...bine, e vorba doar de zeama ca noua nu ne place piureul
...am incercat toate combinatiile posibile ...no, nu vrea....acum vreau sa incerc din comert...am vazut de la Humana ceva...a folosit cineva????????/
Fugim la vaccin
Lushk