PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Vera eu marul nu il coc in cuptor. Il curat de coaja, il tai cuburi pun 5 linguri de apa sau suc de mere si il gatesc pe aragaz intr-o tigaie de teflon (cu fund gros-inox) cu capac. Am luat modul de preparare de la mada_mxm. Dupa aceea il dau la blender.
Cuptorul cu microunde distruge vitaminele. Este un articol si pe DC.
Activeaza-ti PM si iti trimit parola de la mail-ul comun.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Simona nu pledez pentru doctorita ta dar sa stii ca si eu decid ce ii fac copilului. Adica doctorita de familie imi zice: Alegeti dumneavoastra ce vreti iar pediatra lui Alexei imi zice alege dintre asta si asta. Eu citesc, cotrobai, conspectez, intreb mamici mai cu experienta si decid. Daca te ajuta cu retete si una alta eu zic doar sa iti mai iei una. Am aruncat tocmai ieri prospectul dupa ce l-am tinut o luna sa mai vad eu cate ceva pe el.
Vera si eu stiu ca microundele distrug vitaminele dar cred ca un mar copt pana iti repari cuptorul nu e mare bai. Nu stiu cum se face la microunde.
Consi ma bucur ca macar tie ti-am fost de ajutor ca mie nu am fost capabila sa imi fiu dar merge si cu scaunul de masina deocamdata.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veragvm spune:

Consi multumesc pentru explicatii.Am activat PM-ul.Fug sa trag si eu un pui de somn cat mai doarme si Rares.MAine ma prezint in front sa citesc ce a-ti mai scris.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Consi e bun scaunul, e usor de manevrat etc? Ca noi din asta vroiam sa cumparam si nu stiu cum e inca. L-am vazut expus in magazin dar nu l-am testat inca.
Si sa stii ca nu am uitat de partea cu retete le scriu mai am un pic si termin, numai ca baby nu ma lasa sa le scriu toate odata si sa termin, scriu numai pe bucatzele.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Consi e bun scaunul, e usor de manevrat etc? Ca noi din asta vroiam sa cumparam si nu stiu cum e inca. L-am vazut expus in magazin dar nu l-am testat inca.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mada dupa cum am mai spus sunt multumita de el. Se regleaza inaltimea, se regleaza spatarul (poate sa stea aproape pe spate), se pliaza usor si nu ocupa mult loc. E foarte comod, are pentru bb-i o extra husa. Pentru mine a contat si faptul ca a castigat premiul pentru cel mai bun scaun de masa si mi s-a parut si rezonabil ca pret in raport cu ceea ce face. Luca era destul de vesel mai ales ca l-am pus cu noi la masa.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Cu aceeasi problema m-am confruntat si io cand a trebuit sa-mi cumpar ceva de-mbracat pt botez.Cu greu am gasit...,iar acum 2 luni mi-am luat din Plazza o pereche de jeansi fara sa caut prea mult.Pt Revelion habar n-am ce sa-mi cumpar.Ca de cura nici vorba cat timp mai alaptez.Poate sa nu mai mananc dupa 18...
Cristina-Ioana,ia arata-i lui Luca fata mea.Poate i-o placea...sa bea ceva impreuna.Sunt convinsa ca ar avea ce sa-si povesteasca.
Andra,ce faci matalutza?Nu intra-n panica in ceea ce priveste menstruatia.Si mie mi-a venit la 3,5 luni si nu s-a schimbat niik in leg cu lapticul.De Clara sa ai grija...O sa treaca otita.Bine c-ai depistat-o,ca cu asta nu te joci.dulci
Fetelor,io tot aud ca voi coaceti merisorul.De ce?E mai sanatos pt ei sau mai gustos?Noi il papam crud,dat pe razatoare si amestecat cu bananuta.Nu ne place marul cu biscuitele
Miruna,cati copii ai mai crescut inainte?Io ,una, am uitat complet cum am procedat cu Andrei cu diversificarea.Noroc cu tine ca ne mai ajuti cu idei.Tu la ce coci marul si dovleacul?Iar dovleacul cum i-l dai?

Am facut si noi un montaj,caci vaz ca-i la moda.Sper sa mearga,ca n-am muncit degeaba la el...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Eu am reusit sa recuperez tot ce ati scris. Si asta pt ca Alex doarme de rupe de aseara. Aseara a adormit la 8, s-a trezit la 10 la papa si pe la 11 era somn la loc. Dimineata la 7 fara 20 a inceput sa se foiasca asa ca i-am dat papa si iarasi somn pana la 9. Am zis ca poate o fi fost obosit copilul dar programul a continuat in sensul ca la 11 am iesit la aer si a dormit nemiscat 2 ore dupa care am papat si ne-am jucat putin si la 3.30 somn la loc. El de regula doarme bine dar acum mi se pare ca e cam mult. Ma tot uit sa nu faca febra sau ceva ca nu mai stiu ce sa cred.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

luciansii coc marul pentru ca mi se pare prea acid pentru stomacelul lui. Dovleacul il coc in cuptor, eu mananc mult dovleac imi place tare de tot, iau de acolo o rondea o curat de arsuri (daca are) si o bag la blender cu inca un fruct. Daca vrei sa ii dai simplu o poti da direct ca oricum este ca un piure.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI bb-ilor nascuti pe data de 14!!!
Mai fetelor vad ca voi tot scrieti despre cum se rostogolesc ale voastre piersicute. Ei bine Vladut al meu nu s-a rostogolit niciodata. O singura data a avut o tentativa. S-a intors de pe spate pe o parte. Sa fie el mai lenes???
Inca ceva vroiam sa va intreb. Fetele care ati inceput diversificarea ce anume ati pus prima data in supica. Ce zarzavat? Si cum ati dat puiului supa si spoi pireu sau supa-crema???
Cred ca s-a mai discutat asta dar ce sa faci? sunt mai grea de cap...
No bine. Pai o zi cat mai frumoasa, cu piersicute cuminti si sanatoase!!!!!
Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=bc26re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Muuh, cum se leagana scaunul tau de masa ca mie imi iese un fel de zgiltiiala, trebuie scoase rotile?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;0/st/20060728/n/Soarele+meu%2C+Andreas/dt/7/k/0944/age.png

Mergi la inceput