PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Sarilla, eu ziceam de alocatie; da, tot atat am primit. Stai in 2?
Oncicu, si eu tot in sect 2 stau si au venit banii azi; fugi maine la posta si intreaba de ei; pe de alta parte, daca ai depus in sept trebuia sa primesti in noiembrie.Intri in plata in luna urmatoare depunerii cererii si primesti luna cealalta (se da si restanta, oricum).
Sabana, este vb de un dosar separat pt alocatia pt copii, nu e acelasi cu cel pt indemnizatia de crestere copil, deci, da, tre sa mai depui un dosar.
Buli, da, mie mi-e frica sa-l mai las singur, doar in patut il las, in rest stau mereu pe langa el, dar noaptea doarme in pat cu mine si e pat de mijloc, ii pun eu niste perne dar tot mi-e teama sa nu cada cine stie cum, tre sa incepem sa dormim in patut neaparat.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Deci dupa Infanrix hexa, unele ati facut Infanrix penta si unele Infanrix simplu. Am mai citit tot pe aici si de Infanrix IPV Hib (nu stiu care era cel de 2 luni). Si mi-e ciuda ca pe doctorita care ne face vaccinul nu ma pot baza..si eu ma incurc in variante..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sarilla da tot 96 RON am primit si tot pe patru luni.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

simonau, eu am facut infarix hexa, si pe prospect scrie printre altele Haemophilus influenzae type b vaccine, deci ultima varianta scrisa de tine este chiar acesta de 2 luni infarix hexa; la 4 luni se face penta;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Dariana, vad ca si voi aveti pitici nazdravani...eu am alt gen de problema, cand il trag de manutze sa-l ridic in poponeatza el mi se ridica direct in picioare ...si se supara si tzipa daca nu-l las....si stii ce dolofan e....mi-e frik sa-l las...ma gandesc ca oasele lui nu-i pot sustine greutatea...cu sucitul in pat nu prea avem probleme ca el se intoarce pe burta dar nu mai stie sa revina pe spate ...nush, copiii astia parca prea repede vor sa se faca mari

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Fetele sa inteleg ca cei 8 mil. vin cam dupa 2 luni de la depunerea dosarului...Eu am depus in noiembrie deci cam prin februarie sa-i astept... ca la noi la romani

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Am dat o cautare pe situl GSK si am gasit numai Infanrix, Infanrix hexa, si Infanrix IPV Hib, dar penta nu vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

simonau, ma gandesc ca poate cel penta s-ar putea sa fie simplu pt ca nu are si vacc pt hepatita b; fetele care au facut vacc, cum e?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Simona penta e ala care nu are hepatita B. Deci probabil ca este cel simplu. Eu am cerut la farmacie Infanrix penta pentru 4 luni pentru ca asa mi-a zis asistenta care ii face vaccinurile. Acum ca oi fi zis tampenii sau nu nu stiu cert este ca am cumparat ce trebuia.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

SimonaU si noi am facut la 2 luni Infarix Hexa, la 4 luni Infarix Penta (fara hepatita B), iar la 6 luni din nou Infarix Hexa. Eu sunt foarte multumita. Luca nu a avut nici o reactie si sper sa nu avem nici in continuare.

Geliza imi place faza in care tata spune ce buna e mancarea, si Ilinca tipa. Cam asa e si la noi, mai cu strigate, mai cu insistente incercam sa terminam mancarea.

In sfarsit am achizitionat www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=3&subcategorie_id=18&produs_id=231" target="_blank">scaun de masa. Sunt foarte multumita de el, pentru ca mai ok decat scaunul de masina. L-am pus la pozitia de 135 grade si Luca a fost foarte incantat sa stea in el. Muuh merci frumos, ca datorita tie am stiut la ce caracteristici sa ma uit.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput