Imi place mult crema de shampanie din croissant-urile 7 days, mi-ar place sa fac crema asta un o prajutura, la un tort!
Shtitzi o astfel de retzeta incercata?
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
Eu obisnuiesc sa fac o asemenea crema pe care o folosesc ca umplutura pentru piscoturi.
Amestec doua galbenusuri cu doua pahare de zahar(in jur de 200-250 g),adaug coaja rasa de la o lamaie,in jur de 150 ml sampanie.
Dupa ce zaharul nu mai scartaie adaug 2 lingurite de jeleu pudra cu gust de lamaie.
Pasul urmator - bat cele doua albusuri pana se intaresc bine si le amestec cu 300 g frisca.
La sfarsit amestec cele doua compozitii si pun crema in frigider pentru o ora sa se ingroase.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.