am pierdut sarcina la 17 saptamani

am pierdut sarcina la 17 saptamani | Autor: alli77

Link direct la acest mesaj

numele meu este alina. saptamana trecuta, miercuri am pierdut sarcina de 17 saptamani. am uter pseudodidelf. am mers la medic inca de la inceputul sarcinii. medicul specialist mi-a prescris tratament cu utrogestan pe care l-am urmat intocmai. chiar in vinerea dinaintea tragediei am mers la doctor pentru a face eco. mi-a spus ca totul este ok, fatul se dezvolta normal. mi-am vazut bebelusul care misca, dadea din manute. am avut o sarcina foarte usoara. miercuri seara am avut dureri abdominale care mi-au dat de gandit si m-au facut sa telefonez medicului meu. intre timp am chemat si salvarea ca sa evit orice problema... doctorul m-a expediat foarte repede si urat simtindu-se deranjat, desi s-a nimerit sa fie de garda in spital. cand a venit salvarea mi s-a rupt apa. l-a spital deja s-a declansat nasterea (cred ca a fost ca o nastere). am pierdut bebele fara sa aflu care au fost cauzele. imi suna in urechi tot timpul vorbele medicului... totul este ok! si totusi? intr-un final a aparut si medicul (prea tarziu)cerandu-si scuze. ajunsese la o concluzie: trebuia sa facem cerclaj... acum... degeaba!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Alina, imi pare rau pentru tragedia ta....parca am retrait o perioada urata din viata mea.
Sper ca DD sa-ti dea putere sa treci peste asta, stiu ca e greu.
Daca vrei, poti vorbi cu alte fete, sa va sustineti reciproc aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89755
Iti doresc multa sanatate

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara!
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/valentina_zamfir/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Alli imi pare foarte rau! Din pacate se intampla foarte multe lucruri grave din cauza incompetentei doctorilor.Pentru ei nu inseamna nimic,iau totul cu asa usurinta...
Daca vrei intra la Durerea unei pierderi de sarcina si acolo vei gasi fete care au trecut printr-o astfel de durere si inteleg ce simti.Suntem alaturi de tine!



Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

OOFF Doamne, draga te tine . Imi pare tare rau pentru ce ai patit . Nu pot sa ma gandesc decat la un singur lucru : cum de mai pot sa traiasca si sa doarma linistiti, medici care nu merita titulatura asta?[:o] Ce simplu i se pare unui asemenea om, sa spuna "imi pare rau", fara sa gandeasca ce se intampla de fapt......Trist.....Dar tu trebuie sa fii puternica si increzatoare, ca totul va reveni la normal la un moment dat, iar atunci TREBUIE sa o iei de la capat si se va implini visul tau de a avea un BB.


Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Alina, imi pare nespus de rau pentru tine!
Si eu am trecut de doua ori prin aceeasi tragedie (la 20 si la 21 de saptamini), dar cu ajutorul lui Dumnezeu am acum o minunatie de fetita. Am facut cerclaj prin saptamina a 12-a, m-am menajat si totul s-a terminat cu bine. Sint convinsa ca si la tine va fi tot asa, ai curaj si fi tare!

Comoara mea!

Flavia si Bianca


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, curaj. Oricum vorbele sunt de prisos acum. Te rog spune+ne la ce medic din Constanta ai fost?

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

cuvintele sunt de prisos in astfel de momente.
eu am pierdut joia trecuta o sarcina de 15 saptamani din motive necunsocute, posibil sept uterin.
azi a fost prima zi in care nu am plans.am avut lacrimi in ochi toata ziua, dar m-am abtinut sa plang.multi spun ca e bine sa plangi sa te descarci.eu nu vreau sa mai plang ca parca mi-e si mai greu.ma rog la Dumnezeu sa-mi dea putere sa-mi revin cat mai repede (fizic vorbind, ca am avut unele probleme) si sa-mi faca durerea din suflet mai suportabila ca sa pot trece peste aceasta grea incercare.imi spun ca daca voi avea un copilas va trebui sa fiu o mamica putrtnica si sanatoasa, care sa aiba grija de puiul ei si nu o stafie si o fiinta fara putere cum sunt acum.
cand ma copleseste durerea ma gandesc la viitor si incerc sa mi-l fac roz si cu multi copilasi pe langa mine.
am incercat sa-ti spun cum incerc eu sa uit.sper sa te ajute macar un strop sa treci peste o incercare atat de grea.

Mcrissa bebe strumph-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Va rog sa continuati discutia aici

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput